Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Maand van Emmy – eerste helft van juni

Jeej! Het laatste overzicht voor mijn vakantie! Ik ging deze weken weer heel veel lekker uiteten en ben echt in een soort voorpret-stadium beland waarin de werkweken ook al een beetje als vakantie voelen.

Leestijd

Deze foto’s nam ik nog in mei maar zag dat ik ze toen niet had laten zien in het vorige overzicht. Ik probeerde van die Instagram haar-hacks uit die zo simpel lijken als een ander ze doet. Lord…. Ik kocht van die kleine doorzichtige elastiekjes en echt… ik ben een hele pluk haar verloren haha. Het zat me allemaal helemaal vast en het was gewoon mega kak. Uiteindelijk kwam ik er bijna te laat door en heb ik mijn haar maar snel zo half omhoog gegooid haha.

Lekker kaas gehaald bij de kaasboer (letterlijke kaasboer) en ik had mijn Structuurjunkie tas bij me. Blijft zo’n toepasselijke tekst! Ik haal mijn kaas overigens eigenlijk nu altijd nog maar bij de kaasboer. Dit was bij Kaamps in Deurningen. Het smaakt beter, je ziet hoe de dieren worden behandeld en uiteindelijk vind ik ze daar ook helemaal niet duur. De truffelkaas is wel echt mijn favoriet, ZO lekker.

Ik durf rustig te zeggen dat ik te lang heb gewacht met deze aankoop haha. Ik had ze ook al wel eens gewassen maar het werd ook gewoon niet meer schoon. Bij Sostrene Grene kocht ik deze leukerds die nu weer helemaal lekker vies kunnen worden.

Ik besloot mijn Bloomon bos eens niet op één vaas te zetten maar te verdelen over allemaal kleine vaasjes. Drie op de eettafel en nog eentje op de salontafel. Vet leuk! Ook voor de afwisseling.

Met code emmybovenh krijg je een gratis vaas bij je eerste bos 🙂

Ik kleedde me mooi (vond ik zelf haha) aan voor een leuk etentje bij Het Seminar. Ik doe dan ook soms oude ringen van mijn oma om. Zo leuk om die sieraden wel te blijven gebruiken. Ik draag nooit zwart maar in deze jurk van Vanilia voel ik me heel prettig. Wel met zo’n chaotische tas erbij natuurlijk, dat wel.

Jennifer nam mij en Fleur mee omdat wij beide ceremoniemeesters waren geweest voor haar bruiloft. Super lief! We kregen vier gangen en alles was echt HEERLIJK. Wel merk ik dat ik eigenlijk altijd het meest geniet van de amuses, het brood, het voorgerecht, tussengerecht en dessert. Ik vind het hoofdgerecht eigenlijk áltijd de minste gang. Of ik nou vegetarisch eet of niet. Misschien moet ik een keer zeggen dat ik wel gewoon ook een tussengerecht wil dan haha? Voelt wel als heel erg de ingewikkelde klant uithangen.

Ik kreeg deze twee producten van Hanskin om uit te proberen. Echt gemaakt voor die mooie glow. Ze voelen heel erg fijn aan en ik zag bij het eerste gebruik ook al gelijk een glow inderdaad! Ik heb daar natuurlijk make-up overheen dus dat haalt dat effect ook nog iets weg maar ik zag het zeker wel.

Er zit een nieuw sushi restaurant in Hengelo, Golden Sakura. De chef maakte voor ons wat specials om te proberen en het was heerlijk!

Ook nieuw is Löwenherz, een super leuk restaurant in Gronau (net over de grens bij Enschede) dat vrienden van mij hebben geopend. Even schaamteloze reclame want ik ben natuurlijk hartstikke trots op ze!

Super vrolijke plaknagels die ik bij Primark kocht. Ik draag nog steeds elke week plaknagels en ik ben ook van plan dat voorlopig te blijven doen haha. Ik neem ze ook mee op vakantie. Ik doe thuis een nieuwe set op, neem reserves mee en halverwege de vakantie maak ik even een momentje om een nieuwe set op te plakken. Na een week vind ik het mooie er wel vanaf namelijk. Maar, het blijft tot nu toe wel goed zitten! Ik ben benieuwd hoe het houdt als ik ook zwem in zee en zwembad…

Met het grootste gedeelte van het Structuurjunkieteam aten we in Zwolle bij De Pizzabakkers. Heel erg gezellig met deze dames!

Helemaal in mijn sas bij Rosy’s met mijn pastel de nata.

Dit was op een zondag en dat typeert echt hoe voor mij een zondag eruit hoort te zien. Lekker veel cappu’s (decaf, dat dan wel weer) en croissants! En … in dit geval ook nog een chocolade broodje haha. ZO lekker.

Met vriendin Diana en haar vier (!) dochters ging ik een dagje naar Centro, een groot winkelcentrum in Oberhausen. En damn, wat is het daar groot! Ik was er wel eens eerder geweest maar echt al jaren niet meer. Helemaal met kinderen is het wel een fijne plek want ze hebben er ook een grote kinderspeeltuin en overal zijn fijne verschoonplekken en magnetrons om flesjes of potjes op te warmen. Voor Diana dus ook ideaal. Ze deden het ook echt perfect, die kids van haar. Aan het einde van de dag was ik wel helemaal gaar haha. Als je dat niet gewend bent zijn vier kids heel intens, hoe lief ze ook zijn! Tijdens de speelmomentjes dronken Diana en ik Starbucks to go koffie haha, maakten wij er ook nog wat van.

Deze aardbeienplant doet het zó goed! We hebben er nu al vier keer een heel bakje aardbeien afgehaald en het smaakt ook echt lekker! Ik heb hem dicht bij het raam gezet zodat de vogeltjes een beetje ontmoedigt raken om de aardbeitjes eerder op te eten dan wij kunnen plukken haha.

En tot slot even een lekkere intense pose vanuit onze home gym a.k.a. de garage. We willen deze ruimte nog wel wat meer opfluffen maar voorlopig hebben we er even geen kracht voor en genieten we gewoon van het feit dat we wel echt hele goede workouts thuis kunnen doen.

De tweede helft van juni ben ik lekker op vakantie dus het eerst volgende overzicht wat jullie van mij zien is dan ook een vakantiedagboek! ZO veel zin in! We gaan de eerste nacht overnachten in Lyon, daarna twee nachten in Zuid Frankrijk bij een vriendin en haar vriend doorbrengen en daarna hebben we nog 10 dagen in Barcelona. De terugweg hebben we nog niet gepland, dan zien we wel hoe het loopt.

Geniet van de rest van juni babes, tot snel!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)