Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Maand van Emmy – eerste helft van Juni

De horeca en ik zijn flink aan het inhalen geweest deze weken, ook qua werk! Daarnaast bestond deze periode vooral uit heel veel inspiratie op doen voor ons nieuwe huis. Kijk je mee?

Leestijd

Luuk rijdt een zakelijke leaseauto en binnenkort is het tijd voor een nieuwe. Dat voelt zo gek, zulke dure auto’s bekijken om ‘uit te zoeken’. Maar, ik klaag niet haha het is een leuk proces.

Ik heb de afgelopen weken zoveel horeca bezocht, ongekend veel geld aan uitgegeven ook maar wel ontzettend leuk. Heel erg fijn dat het allemaal weer kan en heel erg bijzonder hoe hard we er dan van genieten met z’n allen. Ik ging naar low key horeca maar ook naar een aantal top restaurants zoals het Seminar en ’t Lansink. Heerlijk om dat weer uitgebreid te doen. Ik vond het ook wel fijn om af en toe in mijn eentje even rond te lopen en een koffie te drinken. Even een ander soort rustmoment opzoeken dan dat we het afgelopen jaar grotendeels deden.

Waar extra genoten werd, werd er echter ook extra gewerkt. De horeca mocht ook binnen weer functioneren en daarmee ook Coffee-Star. Als bedrijf hebben we ontzettend geleden door de crisis dus dit was wel een heel heugelijk moment. Ik moest ook wel even wennen weer aan de hoeveelheid werk die op mij af kwam, maar inmiddels zit ik al weer in een lekkere flow.

Ik vond dit zo’n grappig beestje! Als je inzoomed zie je het wellicht beter, maar het was echt een klein pluizenbolletje. Net een vliegje met een trouwjurkje aan ofzo haha. Echt een heel prachtig insectje.

Ik heb zelf heel veel verkocht via Vinted onlangs, dat ruimde even lekker op. Ik heb weer wat hangers vrij haha! Mocht je nog willen kijken, mijn Vinted account is Emmythb. Ik kocht zelf deze jurk voor maar €3,50 van een ander over. Hij zit super fijn en is super vrolijk met allemaal kleine bloemetjes.

De bibliotheek in Hengelo verving de sticker van het invalidentoilet voor deze, en dat vind ik leuk en zoveel beter!

We deden zóveel inspiratie op voor ons nieuwe huis, want we moeten ook snel keuzes gaan maken. Iedereen die ook maar iets te maken heeft met aannemen of bouw is rete druk, en wij willen natuurlijk het liefst zo snel mogelijk de  vloeren/badkamer/keuken/wc gedaan hebben. Echter valt onze smaak niet zo gemakkelijk in één winkel te vangen, en hebben we een duidelijke visie waar we ook niet zo snel van af willen wijken. Daardoor verzamelen we zelf veel materiaal in plaats van dat we bijvoorbeeld een complete badkamer bij één winkel bestellen. Heel leuk, maar dat maakt het wel wat stressvoller en een grotere puzzel.

Ik geniet in dit seizoen altijd vol op van onze heerlijke tuin. Zo zie je eigenlijk beide kanten op hoe hij er uitziet. Heel privé ook omdat hij helemaal omringd is door bomen. Straks krijgen we ook weer een hele fijne tuin, maar dit gaan we hoe dan ook wel missen. Gek dat dit dan ook gelijk al de laatste zomer is!

De eerste foto is een screenshot van Cynthia’s story, vandaar de tekst erop. Ik sprak met Cynthia af bij een heel leuke lunchroom in Nijverdal; Lysa’s. Nijverdal ligt precies tussen Hengelo en Zwolle in, en daarmee hebben we allebei een beetje reistijd in plaats van één van ons een uur heen en een uur terug. We hebben heel fijn gekletst en gebrainstormd over van alles en nog wat. We zaten er uiteindelijk vier uur lang haha! En ik kreeg twee prachtige notitieboeken van Structuurjunkie, altijd fijn! Vooral de roze met goud vind ik zó mooi.

Aankomende zondag (vanaf publicatie van dit artikel op waarschijnlijk 18 juni), heb ik weer een kortingscode van 20% voor je op Stronger sportkleding! Ik deel deze zondag op mijn Instagram @emmystudiomint. Ik draag hier de Embrace seamless high waist tights en hun Epic T-shirt in het wit. Zondag dropt er weer een nieuwe collectie bij, maar deze legging vind ik tot nu toe het aller fijnst! Squatproof, comfortabel, en ook iets dunner en dus meer zomerproof dan hun signature leggings.

Dat was hem weer, tot de volgende!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)