Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Maand van Emmy – eerste helft van juli

Wat een cliché maar die zomermaanden glippen altijd langs mee heen, dat gaat zo snel! Ik moet echt bewust mezelf in het moment houden om het goed in me op te nemen. Ik geniet enorm van lekker weer en er lekker op uit kunnen. Ik neem je weer mee in de eerste helft van juli.

Leestijd

De bruiloftsfoto’s van de bruiloft van Sven en Jennifer zijn binnen! Ik zal hieronder wat leuke delen waar ik ook onderdeel van ben.

Ik vind die laatste met Fleur ook zo leuk en treffend. Je kan hem op een website zetten voor een weddingplanner haha.

De foto’s zijn gemaakt door Merlin die je op Instagram vindt onder @madebymerlin.

Ik kocht een gouden hangertje aan mijn gouden kettinkje die ik elke dag om heb. Een L. De L van Luuk, Lovis, liefde… Heel erg blij mee! Ik kocht deze bij Mostert Juweliers.

Ik kocht ook wat nieuwe beautyitems om uit te proberen. De concealer en de lipstick bevallen heel erg goed. De SPF van Bondi Sands in theorie ook, maar hij is net iets te droog voor mij. Heel erg geschikt als je iets zoekt wat iets meer matteert.

Ik zit meestal aan mijn bureau boven maar heel af en toe komen de muren op mij af en wil ik gewoon even beneden aan de keukentafel zitten. Eerst werkte ik altijd daar, maar het is voor mij wel echt een game changer geweest om mijn werkplek naar boven te verhuizen met een bureau en een goede bureaustoel. Ik kan goed tegen afleiding maar het geeft me iets meer kaders van wat werk is en wat privé is.

Op Instagram post ik regelmatig over Jungluck en omdat ik nu een langdurigere kortingscode heb (tm 31 augustus) deel ik hem hier ook even. Je krijgt met code EMMY20, 20% korting op alles. Een fijn voordeel voor een fijn merk. Dit masker maakt mijn huid altijd gelijk weer rustiger en zachter.

Ik zag onwijs leuke kopjes bij Wibra voor heel erg weinig. Het kopje met lila koste €2,49 en was er ook nog in andere pastelkleuren. Het andere kopje met de stipjes koste maar €1,79. En die matcht ook nog met mijn nagels haha.

Luuk was jarig! Zijn verjaardag vieren we eigenlijk altijd wel omdat het dan altijd lekker weer is en het dan buiten kan. Ik ben in december jarig en vier het altijd liever in delen en kleine groepjes. Ik geniet meer van een gesprek één op één dan iedereen bij elkaar. Maar, Luuk wil het altijd wel graag zo en dan doen we dat natuurlijk!

Voor het eerst in onze nieuwe tuin, die we overigens helemaal zat zijn en waar we langzaamaan een iets gemakkelijker en open tuin van gaan maken. Hij blijft heel groen maar hij is gewoon te chaotisch. Ik zal het later delen in betere foto’s. Hij is ook vrij groot, maar we kunnen er nu maar een klein gedeelte echt effectief van gebruiken.

Anyhow, Luuk was jarig en diezelfde avond was er ook Tropical Night in Hengelo dus we hebben ook nog even wat dansjes gemaakt in de stad. Erg leuke avond!
Hij kreeg van mij als cadeau de afternoon tea in het Okura en uiteindelijk boekten we er ook een nachtje bij! Geweldig want dat weekend is ook de Pride in Amsterdam dus daar gaan we helemaal lekker van genieten!

Onze mooie nieuwe bar (CoffeeStar) bewonderen in Den Haag! We zitten daar in de bibliotheek midden op het Spui. Die bieb is nu aan het verbouwen en waar we eerst alleen op de begane grond een bar hadden, hebben we die nu ook op de vijfde met een heel mooi uitzicht. De begane grond komt er straks in het najaar na de verbouwing weer bij.

Ik was ook in Almere waar ik zelf een roze herbruikbare to-go beker meenam. Dit project met onze eigen duurzame bekers heb ik al een tijd geleden opgestart maar de bekers kwamen net voor mijn vakantie waardoor ik nog niet bij een filiaal was geweest om er eentje mee te nemen voor mezelf. De eerste batch hadden we zwart, roze en petrol. De volgende keer meer zwart heb ik al geleerd, want die was het eerste uitverkocht. Onvoorstelbaar voor mijn pastelminded hoofd haha!

Het wordt steeds warmer in ons eigen ‘honk’ maar het is nog te doen. Krachttraining, daar val ik wel altijd weer op terug. Ik vind hardlopen ook erg leuk maar ik krijg helaas snel last van mijn knieën. Ik ga nog één ding proberen en anders geef ik het op. Ik baal daar van want het is een fijne manier om met cardio in de buitenlucht bezig te zijn met een lekker podcastje op. Ik heb in het verleden wel loopanalyses gedaan en daar schoenen op aangeschaft. Het zou kunnen dat deze schoenen inmiddels ook weer te oud zijn en dat een nieuwe analyse en nieuwe schoenen me nog iets helpen dus dat ga ik nog proberen!

Ik kocht deze leuke armband bij Douglas, maar ik kreeg al door dat ze volgens mij online niet te vinden zijn. Misschien dat de lokale winkels daar zelf nog iets in hebben ingekocht ofzo? Ik zag hem in Hengelo in ieder geval en uiteindelijk heb ik hem in Enschede gekocht. Het is roestvrijstaal én goldplated. Vind de look echt super leuk!

De rechterring had ik al een tijdje om, van MyJewellery, maar er was helaas een steentje uitgegaan. Ik mocht een nieuwe uitzoeken gelukkig! De exact zelfde was er niet meer dus koos ik de linker met een blauw steentje. Ook super leuk en fijn dat ik hem om kon ruilen!

Dit is hoe de hond van mijn moeder gewoon áltijd slaapt haha.

Wijntjes en ijsjes op het terras na het eten, dat is echt wat we alleen doen in de ‘zomervakantie’. Natuurlijk hebben wij niet zo lang zomervakantie als studenten maar we leven dan toch iets vrijer en meer naar alle leuke dingen die de zomer te bieden heeft. Daardoor is zo’n hele periode leuk en geeft het een soort van break in het hele jaar! Wij hebben er natuurlijk ook al weer twee weken vakantie op zitten, maar we willen in september ook nog even een weekje weg. Eens zien wat het dan wordt, we gaan het last minute aanpakken.

Ik hoop dat jij ook lekker aan het genieten bent van de zomer en dat je dit jaar op vakantie kan gaan, enjoy!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)