Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Maand van Emmy – eerste helft van januari

Vorige week deelde ik met jullie dat zwanger ben, dus nu kan ik eindelijk weer helemaal eerlijk zijn in deze tweewekelijkse overzichten. Zo fijn! Ik neem je mee langs mijn eerste helft van januari.

Leestijd

Met extra aandacht voor mijn pantoffelslippers die je nog net even op de tweede foto ziet hahaha.

Ik ging een dagje naar Munster, met vriendin Diana. Zij werd veertig in januari en ik ben zelf in december jarig. We geven eigenlijk geen cadeaus aan elkaar (want je blijft maar heen en weer schuiven) maar we gaan in die periode altijd een dagje met elkaar weg. Ik heb eigenlijk geen foto’s van de dag zelf, maar ik kocht wel een paar hele toffe dingen. De Zalando Outlet die in Munster zit is een groot favoriet. Daar kocht ik deze roze laarzen á la Emily in Paris, en dit zelfde model kocht ik ook in het lila suede. Beide mega goed geprijsd dus. Ook kocht ik bij Tk Maxx deze leuke badmat!
Verder kocht ik wat zwangerschapskleding bij H&M en toch stiekem ook wat babykleertjes. Je kan als je zwanger bent niet mega goed kleding voor jezelf scoren en dan ga je toch snel op die afdelingen speuren. Ik kan het dan ook gewoon NIET laten hangen, ook al weet ik dat ik waarschijnlijk nu al te veel heb haha.

Ik vond dit in eerste instantie helemaal een gezellige foto met de croissant en de eitjes maar later zag ik pas hoe gehavend de wortels er al bij lagen haha.

Wat ik ook in Munster kocht, deze leuke, roze, fluffy buckethat. Ik weet niet hoe vaak ik hem ga op doen, maaaaar in ieder geval heb ik hem nu één keer gedragen haha.

Ineens krijg ik soms heel erg zin in iets, en zo was dat ook bij deze chocolade galettes, zo heten deze koekjes waar je hier nog een klein restant van ziet. Ik nam een hap en zei ook hardop JA, ZO GOED, UHU, JA. Haha ik ging er helemaal in op. Vijf koekjes later hield ik het pas voor gezien.

We gingen uiteten met vrienden Emma en Thijs bij Brut in Enschede. Een heel fijn restaurant waar ze boven een hele mooie wijnbar hebben. De wijn heb ik uiteraard overgeslagen, en ik merkte dat een verrassingsmenu nog steeds niet helemaal handig is voor mij nu. Dingen smaken toch anders, ook al heb ik meer trek dan ik had in het eerste trimester. Als je voedsel-afkeren hebt kun je toch gewoon beter van de kaart zelf kiezen, ook al is het eten nog zo goed. Deze gouden bonbonnetjes kreeg ik bij de thee, daar kon ik dan wel weer heel goed van genieten haha.

Bij de kringloop heb ik heel lang naar dit bord staan staren. Sportart? Babyart? Ik zat helemaal in de kunsthoek te denken, en me af te vragen wat babyart was tot ik tot de ontdekking kwam dat er een punt achter stond. Sportartikelen, Babyartikelen. Haha, zo dom!

Aan deze waardeloze foto heb je natuurlijk helemaal drie keer niks, afgezien van het feit dat ik erbij kan vertellen dat dit de geweldige print is van mijn nieuwe sportbroek. Deze kocht ik op Zalando en is van Cotton On Body.

Na ruim 16 weken vonden we het wel tijd om ons nieuws met de wereld te delen, dus maakte ik deze foto’s om dat mee te vieren en te delen. Ik maakte ze gewoon thuis, met Luuk die op het knopje drukte haha.

Ik mocht ook weer een dag voor Glory aan het werk, dit keer een persconferentie in de Jaarbeurs in Utrecht om een gevecht aan te kondigen. Helaas is Rico Verhoeven geblesseerd geraakt dus moet het betreffende gevecht verschoven worden tot na de zomer. De persconferentie zelf ging verder goed en iedereen was tevreden. In februari ben ik weer een heel weekend bij een evenement in Essen, dus leuk dat er regelmatig een opdracht terug komt.

Mijn roze laarzen mochten van stal! Vriendin Diana, waar ik ook mee naar Munster was geweest, werd veertig en ik verraste haar samen met haar zus en wat vriendinnen met een etentje. Ik weet niet zeker wie ik wel of niet online mag delen, daarom voor de zekerheid maar even de gezichtjes afgeschermd. En mijn babybump ook nog haha. We aten bij de Foodclub in Enschede, heel lekker vind ik het daar! Perfect voor zo’n soort avondje met een groep. Diana heeft heel erg genoten van haar avond, en het was voor ons allemaal ook mega gezellig. Leuk ook dat we beide roze laarzen aan hadden haha.

Diana is de eerste vriendin die veertig wordt! De rest is meer van mijn leeftijd (tussen de 30 en 34), maar ik denk nooit zo na over leeftijden. Tenminste, ik voel niet dat iemand een paar jaar ouder of jonger is. Wel klonk het ineens zo intens, veertig! Voor haarzelf ook haha. Ze ziet er in ieder geval uit als 29, dat kan ze in haar zak steken :).

Met mijn eigen bowlingballetje onder mijn kleding gingen wij een avondje bowlen met vrienden Veertje en Joost. Je kan wel aan mijn techniek op de laatste foto zien hoe slecht ik hierin was haha. Het was mega lang geleden dat ik dit had gedaan, maar het werd er door de avond heen ook echt totaal niet beter op haha. Ik heb gewoon echt de hand-oog coördinatie van een stroopwafel. Mocht de pret niet drukken, ik ben totaal niet competitief dus ik word met alle liefde laatste met spelletjes.

Ik hoop dat je het niet helemaal ruk vindt dat het nu ook af en toe over de zwangerschap gaat, nu ik helemaal ‘uit de zwangerschapskast’ ben vind ik het vooral nu even heeel chill om er open over te kunnen praten en je foto’s te kunnen laten zien van outfits die ik de laatste tijd een beetje verborgen hield. Het is natuurlijk een groot onderdeel van mijn leven!
Mocht je specifieke verzoekjes hebben, stuur me vooral een dm! Ik zal daar binnenkort ook wel even een vraagsticker q&a doen en dit wellicht ook in een artikel gieten, of vragen wat jullie zouden willen lezen over dit onderwerp.

Voor de rest ga ik lekker door zoals ik al ging, en hoop ik dat je mee blijft lezen 🙂


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)