Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Maand van Emmy – eerste helft van december

Ah, december. You hate it or love it. Ik ben er persoonlijk wel gek op! Ik ben ook geboren in december, misschien dat het daardoor komt. Iedereen doet ook wat rustiger aan voor mijn gevoel, relaxte vibe! Ik neem je weer mee.

Leestijd

Ahh december! Tijd voor KERSTDECO. Ik ben persoonlijk niet zo van de gekleurde, knipperende lampjes maar ik kan een beetje een Kerst-tafeldeco wel waarderen.

Die lila Kerstballen vond ik bij de kringloop! Super chill, twee zakken voor €1,00. Ik wilde eigenlijk geen ballen erbij kopen dit jaar, maar ik zei nog tegen Luuk dat ik eigenlijk wel vond dat we qua esthetisch genot van de boom wel lila nodig hadden. Hebbes. Ook vond ik een mooi jurkje met pailetten voor Kerst, leuke kopjes én een leuke tas. Het was weer een goede Kringloop haul.

Ook was het tijd voor de adventkalenders! Ik kreeg er eentje van Tony Chocolonely, die wordt heel dankbaar op gepeuzeld. Ik kocht er zelf eentje van Makeup Revolution. Het leek me leuk om elke dag een make-upje uit te pakken. En nou is dat het ook wel, maar ik moet bekennen dat er meer bij zit dat ik niet gebruik dan wel. Ik heb al een doos gemaakt waar ik ook gelijk andere make-up in heb gedaan dat ik niet meer gebruik. Dan kunnen vriendinnen daar even doorheen om te zien wat zij nog willen hebben. Maar, elke dag een cadeautje is WEL heel erg leuk.

Ik ging ook met drie vriendinnen naar een Kerstmarkt in Munster. Heel erg leuk idee, maar dat idee hadden iets te veel andere mensen ook haha. Het was ZO DRUK. Je kon gewoon eigenlijk niet fatsoenlijk meer lopen. Maar, we hebben het onwijs leuk gehad met z’n viertjes.

Kerstkaartjes, terug van weggeweest. Ik heb het jaren niet gedaan, maar sinds wij hier op dit hofje wonen krijgen wij van de hele wijk een kaart. Dus ik ben er zelf ook maar aan mee gaan doen haha. Deze vond ik heel leuk, in de vorm van een Kerstmannetje, van Sostrene Grene.

Ik ben 16 december jarig, en rond die periode spreek ik altijd los af met verschillende vrienden. Ik vier mijn verjaardag nooit echt En Groupe om dat ik dat gewoon NIET leuk vind haha. Ik houd niet zo van al mijn vrienden in één keer zien. Ik krijg dan een beetje anxiety of iedereen wel met elkaar overweg kan en ik voer met iedereen alleen maar oppervlakkige gesprekken omdat je iedereen even wilt spreken. Bovendien ben je de hele dag aan het bedienen. Dus, ik ga op mijn verjaardag altijd lekker weg en ik nodig mensen een beetje los uit zodat ik toch iedereen even zie in die periode. Voor een lunch, of een dinertje, of om gewoon lekker te gaan uiteten. Geniet ik VEEL meer van.

Mijn verjaardagsverhaal zie je trouwens de volgende keer, die viel net in de laatste twee weken van december haha.

Elke dinsdag een zoommeeting met het kernteam van Structuurjunkie, ik nam (met goedkeuring) even een gezellige foto van ons. En van mijn Kerstmok. Misschien ging het om de Kerstmok, :p.

OMG! Ik kocht een nieuwe macbook Air. Ik ben niet zo’n big spender, of nou ja, ik ben eigenlijk best wel een big spender maar dan in kleine beetjes tegelijk hahaha. Ik koop niet snel iets duurs. En een Apple Macbook Air valt bij mij in de categorie DUUR. Maar, ik werk er elke dag mee en degene die ik had was al tien jaar oud. Bovendien had ik zakelijk nog niet zoveel kosten gemaakt haha.

Ik ben er ZO blij mee! Je merkt pas wat voor verschil het is, als je dan uiteindelijk op die nieuwe aan het werk bent. Ik vind hem ook echt heel erg mooi, hij is wat hoekiger en champagnekleurig. Ook heerlijk hoe lang zo’n nieuwe batterij dan mee gaat.

Ik werk veel achter mijn bureau in mijn kastenkamer, en daar flufde ik de boel ook wat op.

Als je je afvraagt waar je naar kijkt, dit is mijn knoedel met een sok erover haha. Ik deed een haarmasker in mijn punten en rolde deze op tot een knot om er mee te gaan slapen. Het voelde echter zo vettig en goor dat ik dacht; ik moet dit even inwikkelen haha. Ik vond dit een vrij slimme, doch enorm seksloze oplossing van mijzelf haha.

De volgende keer zal ik je laten zien wat ik op mijn verjaardag deed, en hoe de Kerstdagen verliepen natuurlijk!

Hele fijne dagen voor jullie allemaal, bedankt dat jullie ook dit jaar weer mijn schrijfsels bleven lezen. Love it! <3


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)