Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Maand van Emmy – eerste helft van augustus

Nou, met recht echt wel zomer te noemen! Ik deed ook weer allerlei leuke dingen en ik neem je mee langs een gedeelte van mijn eerste helft van augustus.

Leestijd

Luuk bespieden van een afstandje in de sportschool (grijze shirt). Én ik wilde je deze fles laten zien. Ik hoorde er via via van want ik ben verder niet echt op de hoogte van het merk van Yolanthe. Deze fles is écht fijn. Past een liter in, met drinktuitje (vind ik fijn tijdens het werken) en hij sluit echt lekproof af. Ik sleep hem echt overal mee naar toe. Tot dusver deze gratis reclame haha.

‘Kom, even een leuke foto samen!’ Etter haha.

Maaaaar wij waren dus in het Hotel Okura voor een afternoon tea en om nog even te feesten op de pride! Ge-wel-dig.

De afternoon tea gaf ik Luuk cadeau voor zijn verjaardag en is eigenlijk een high tea maar dan fancy haha. Ik neem je er even in mee in foto’s.

Dit nam ik mee naar mijn moeder, we wisselen altijd een beetje af wie wat maakt anders staat die arme vrouw altijd alleen maar te koken. We zitten wel het meest bij hun, omdat je daar gewoon zo extreem lekker in de natuur zit. Recept voor deze focaccia komt eraan of is misschien al online gekomen!

Deze IK Skin perfection zonnecrème vind ik er fijn voor over een dagcrème en onder make-up als mijn huid wat droger is. Geeft een fijne glow.

Kleine Anna werd drie en het mooiste van haar verjaardag vond ze dat iedereen voor haar ging zingen. Dat is toch te zoet.

Als je de verkeerde zelfbruiner pakt waar je wél een handschoen bij nodig hebt haha.

Ik kreeg een biologische bos van Bloomon als cadeautje en bij mij in de wijk staat een huis met een geweldig bloemenveld. Ik zag helemaal ineens hoe leuk het ook alweer is als je die wilde bloemen op de vaas hebt, maar ook in de tuin! Mentale notitie…

Ik ging ook een dagje varen door Amsterdam met drie vriendinnen. Het was een bloedhete dag dus ik werd er bijna onpasselijk van op dat water op een gegeven moment haha. De boot ging ook zo langzaam dat er niet echt een windje van ontstond. Maar, gelachen hebben we zoals altijd enorm en we hadden allemaal wat lekkers gemaakt wat we op de boot hadden meegenomen dus het was echt een super leuke dag. Deze foto vind ik ook zó leuk!

En dan sluit ik even af met deze leuke snoet van Truusje. De hond van mijn vriendin en schoonzus Hiske. Daar was ik met vriendin Neelke om lekker sushi te eten in de tuin. Ik kan niet wachten tot wij volgend jaar ook lekker de tuin voor elkaar hebben en daar ook van kunnen genieten! Ik heb nog nooit zo weinig buiten gezeten en dat komt gewoon omdat de tuin niet ingedeeld is zoals het voor ons handig is. Maar, we zijn bezig en volgend zomer wordt dat enorm genieten!

Dit artikel bevat gekregen producten

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)