Maand van Emmy – eerste deel van april

April 2020, de maand die bij veel het geheugen in zal gaan als ‘die ene maand waarin iedereen thuis moest blijven’. Zo ook ik, maar ik maakte er met het mooie weer wel echt het beste van!

Leestijd

Ik sportte met een glittertrui, krulde mijn haar en maakte me op. Echt niet elke dag, maar ik probeer wel echt mezelf zoveel mogelijk normaal te verzorgen. Ik weet van mezelf dat ik mezelf al snel niet fijn in mijn vel voel als ik er de hele dag maar als een slons bij loop. Ik wissel het een beetje af eigenlijk, want iedereen heeft lome dagen nu natuurlijk.

Ik sport ook nog gewoon lekker door in ons sportschooltje thuis, ZO fijn dat we dat hebben gemaakt afgelopen jaar. Ik merk wel dat ik minder zin krijg hoe minder ik doe, maar ik zet mezelf er dan wel echt toe en als ik eenmaal bezig ben vind ik het altijd fijn. Even een schop onder mijn eigen bolle billen af en toe 😉

Ik werd hierin getagged op Instagram en ik voelde me een soort celeb haha. Heel cute omdat het ook een van de foto’s is die we namen nadat we ons verloofden, en de kleurtjes vind ik ook geweldig.

We doken wat oude foto’s op. Mijn oma als twaalf jarig meisje en de tweede foto is een ansichtkaart waar mijn opa heel toevallig op staat. Haha lijkt me zo gek in een tijd zonder social media om langs een kiosk te lopen en daar jezelf op een ansichtkaart te zien.

Iemand nog geïnteresseerd in de meest geweldige auto ooit? Ik ga mijn Mazda MX5 verkopen, ik ben toe aan iets groters en heb nu een paar jaar van een cabrio kunnen genieten. Hij rijdt nog steeds als een tiet en een gedeelte van me wil hem ook niet kwijt maar ik heb te vaak momenten dat ik met meerdere mensen in een auto wil zitten of dat ik grotere dingen wil vervoeren. Nu niet echt natuurlijk haha, maar ik had nu de tijd om even goed foto’s te maken. Als je geïnteresseerd bent dan stuur me even een DM op Insta!

Even een rondje met mijn knappe verloofde. De natuur is zo prachtig nu!

Net als ons appelboompje. Die hebben we vorig jaar geplant en hij is al een heel stuk gegroeid! Zo lekker om een fijne tuin te hebben ook nu.

Nog even met het dakkie eraf rijden zolang het nog kan!

Theetjes met Linda en wijntjes met Luuk. Beide favoriete bezigheden deze tijden haha.

Rond Pasen ga ik altijd graag naar Lidl, en nee ik heb geen aandelen. Lidl heeft gewoon altijd zulke lekkere dingetjes dan! Ik vreet dan dus een hele zak met suiker eitjes op en bakken met macarons. Moet kunnen in quarantaine tijd.

Ik heb ECHT nieuwe sloffen nodig. Ik loop thuis altijd op sloffen, we hebben een vrij koude vloer en schoenen vind ik voor buiten haha. Ik loop wel binnen met schoenen maar vind het gewoon niet fijn genoeg zitten en trek vaak mijn benen op de bank of stoel. Ik werk ook geregeld vanaf de bank, ik wissel het een beetje af met de keukentafel zodat ik allerlei houdingen aanneem.

Hagelslag met paashazen. Ook zo’n geweldige Lidl Paas-vonst. Oh en dan met gezouten roomboter op een beschuit. Zó lekker!

Mijn schoonzusje werd dertig dus daar bestelden we een grote pop voor. Dat is volgens mij iets wat vooral in Twente gebeurt, die poppen haha. Ze woont lekker achteraf dus heeft genoeg ruimte gelukkig en ze vond het heel erg leuk.

Ik kocht nog een lekkere quarantaine broek. Ik vind spijkerbroeken soms zo op mijn buik knellen. Als ik veel loop en sta vind ik dat prima maar nu ik meer zit wil ik comfort maar leuk. Dat is dit precies! Ik kocht hem op Asos en draag hem werkelijk elke week een paar keer.

Dat was het alweer kids! We maken met z’n allen natuurlijk veel minder mee zo, maar laten we er het beste van maken.


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint

Gerelateerde artikelen

11 reacties
 1. Alida

  Leuk overzicht weer, ondanks dat er weinig te beleven valt. Ik had ook de lidl leeggekocht met Pasen. Zulke lekkere Belgische chocola en taartjes hadden ze te koop! Ik loop ook altijd met sloffen in huis, heerlijk vind ik dat. En schoenen in huis is ook gewoon niet fris.

 2. Ingrid

  Wat een heerlijke broek heb je gekocht. De foto van je oma is echt geweldig; de uitdrukking op haar gezicht maar ook haar outfit is helemaal top.

  Reageren
 3. Saskia

  Ik heb echt even de tijd genomen om met een kopje verse muntthee met honing in de achtertuin in het zonnetje je blog te lezen, echt een genietmomentje zo 😍

  Reageren
 4. Lucinda

  Ik ben echt een spijkerbroekenmens, zelfs nu ik amper het huis uit ga draag ik bijna elke dag een spijkerbroek. Snap wel dat veel mensen het niet fijn vinden zitten en stiekem zit ik nu ook wel te twijfelen of ik niet aan de ‘huisbroeken’ moet. Voorlopig gaan we nog geen kant op in ieder geval.

  Reageren
 5. Floor Meima

  Hoi Emmy,

  Ik heb je een berichtje via Instagram gestuurd maar ik denk dat hij ergens in je verzoeken staat. Ik hoor graag meer van je!

  Reageren
 6. Kelsey

  Wij hebben ook een MX5/Miata, ik vind het altijd zo leuk om andere mensen met een Miata tegen te komen. Altijd zwaaien naar elkaar! 😀

  Reageren
  • Emmy Bovenhorst

   Haha klopt! Ik ging stuk toen ik dat voor de eerste keer had!

 7. Jade

  Normaal gesproken reageer ik niet zo veel meer op artikelen maar nu trok de foto van jouw oma mijn aandacht. Wat een prachtige foto! En je hebt wel wat van haar! (Dat handtasje, geweldig!)
  En nu ik toch reageer: ik lees met veel plezier jouw artikelen.

  Reageren
  • Emmy Bovenhorst

   Lief! Dankjewel, leuk dat je van je laat horen 😀

 8. rachel

  weer leuk om te lezen emmy en we mogen echt in onze handen klappen dat het zulk lekker weer is en we gewoon lekker in de tuin kunnen vertoeven met een drankje en een hapje! moet er niet aan denken dat het alleen maar regen is en je letterlijk binnen zit 🙁 maar goed vandaag ook een mooie weer dag dus geniet ervan meis 😀 x

  Reageren
 9. Anneke

  Wat een leuk en vrolijk overzicht! Kan me heel goed indenken dat het in die tijd van je opa en oma gek moest zijn geweest dat je opa zichzelf op een kaart zag staan! En je auto.. daar ben ik stiekem een beetje verliefd op. Het is dat we binnenkort een nieuw huis kopen en daar al het geld in moet gaan helaas. En die poppen in de tuin, zo herkenbaar! Bij ons in Friesland zie je ze ook heel erg veel!

  Reageren