Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Maand van Emmy – eerste deel van april

April 2020, de maand die bij veel het geheugen in zal gaan als ‘die ene maand waarin iedereen thuis moest blijven’. Zo ook ik, maar ik maakte er met het mooie weer wel echt het beste van!

Leestijd

Ik sportte met een glittertrui, krulde mijn haar en maakte me op. Echt niet elke dag, maar ik probeer wel echt mezelf zoveel mogelijk normaal te verzorgen. Ik weet van mezelf dat ik mezelf al snel niet fijn in mijn vel voel als ik er de hele dag maar als een slons bij loop. Ik wissel het een beetje af eigenlijk, want iedereen heeft lome dagen nu natuurlijk.

Ik sport ook nog gewoon lekker door in ons sportschooltje thuis, ZO fijn dat we dat hebben gemaakt afgelopen jaar. Ik merk wel dat ik minder zin krijg hoe minder ik doe, maar ik zet mezelf er dan wel echt toe en als ik eenmaal bezig ben vind ik het altijd fijn. Even een schop onder mijn eigen bolle billen af en toe 😉

Ik werd hierin getagged op Instagram en ik voelde me een soort celeb haha. Heel cute omdat het ook een van de foto’s is die we namen nadat we ons verloofden, en de kleurtjes vind ik ook geweldig.

We doken wat oude foto’s op. Mijn oma als twaalf jarig meisje en de tweede foto is een ansichtkaart waar mijn opa heel toevallig op staat. Haha lijkt me zo gek in een tijd zonder social media om langs een kiosk te lopen en daar jezelf op een ansichtkaart te zien.

Iemand nog geïnteresseerd in de meest geweldige auto ooit? Ik ga mijn Mazda MX5 verkopen, ik ben toe aan iets groters en heb nu een paar jaar van een cabrio kunnen genieten. Hij rijdt nog steeds als een tiet en een gedeelte van me wil hem ook niet kwijt maar ik heb te vaak momenten dat ik met meerdere mensen in een auto wil zitten of dat ik grotere dingen wil vervoeren. Nu niet echt natuurlijk haha, maar ik had nu de tijd om even goed foto’s te maken. Als je geïnteresseerd bent dan stuur me even een DM op Insta!

Even een rondje met mijn knappe verloofde. De natuur is zo prachtig nu!

Net als ons appelboompje. Die hebben we vorig jaar geplant en hij is al een heel stuk gegroeid! Zo lekker om een fijne tuin te hebben ook nu.

Nog even met het dakkie eraf rijden zolang het nog kan!

Theetjes met Linda en wijntjes met Luuk. Beide favoriete bezigheden deze tijden haha.

Rond Pasen ga ik altijd graag naar Lidl, en nee ik heb geen aandelen. Lidl heeft gewoon altijd zulke lekkere dingetjes dan! Ik vreet dan dus een hele zak met suiker eitjes op en bakken met macarons. Moet kunnen in quarantaine tijd.

Ik heb ECHT nieuwe sloffen nodig. Ik loop thuis altijd op sloffen, we hebben een vrij koude vloer en schoenen vind ik voor buiten haha. Ik loop wel binnen met schoenen maar vind het gewoon niet fijn genoeg zitten en trek vaak mijn benen op de bank of stoel. Ik werk ook geregeld vanaf de bank, ik wissel het een beetje af met de keukentafel zodat ik allerlei houdingen aanneem.

Hagelslag met paashazen. Ook zo’n geweldige Lidl Paas-vonst. Oh en dan met gezouten roomboter op een beschuit. Zó lekker!

Mijn schoonzusje werd dertig dus daar bestelden we een grote pop voor. Dat is volgens mij iets wat vooral in Twente gebeurt, die poppen haha. Ze woont lekker achteraf dus heeft genoeg ruimte gelukkig en ze vond het heel erg leuk.

Ik kocht nog een lekkere quarantaine broek. Ik vind spijkerbroeken soms zo op mijn buik knellen. Als ik veel loop en sta vind ik dat prima maar nu ik meer zit wil ik comfort maar leuk. Dat is dit precies! Ik kocht hem op Asos en draag hem werkelijk elke week een paar keer.

Dat was het alweer kids! We maken met z’n allen natuurlijk veel minder mee zo, maar laten we er het beste van maken.


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)