Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Maand van Emmy – de tweede helft van oktober

Oktober is voorbij. Het was de drukste maand van mijn jaar maar ook vol met toffe projecten op werkgebied. Ik neem je weer mee langs wat foto’s van de afgelopen twee weken.

Leestijd

Ik moest in Amsterdam zijn en verbleef er een nachtje in een hotel. De vegan Junkfoodbar riep mijn naam haha. Zo lekker en zo knap hoe ze sommige dingen zo goed na weten te maken zoals deze vegan calamares met roze knoflooksaus!

Voor 2023 ga ik voor het eerst een businessplanner gebruiken. Uiteraard gebruik ik altijd Structuurjunkie al zolang al het bestaat, maar ik heb altijd a5 modelletjes gehad. Nu dus eens a4 en met de business extra’s! Ik vind hem qua uiterlijk in ieder geval helemaal geweldig. Hij is er overigens nog, mocht jij hem ook willen voor 2023 :). Als je er vragen over hebt mag je altijd een dm sturen natuurlijk.

Ik kocht vorig jaar een panty van Sheertex. Ik werd gebombadeerd door filmpjes en reclames op Instagram waarin ze scharen staken in deze panty’s, katten erin lieten hangen, volgens mij zag ik iemand zelfs stenen in een panty opvangen.
Anyhow, onverwoestbaar moest het zijn. €90 euro moest het kosten, een lieve duit wel. In een hele goeie sale scoorde ik hem uiteindelijk voor een eurotje of €30 geloof ik.

Ik heb vorig jaar uiteindelijk niet heel vaak een panty aan gehad en met dit jaar erbij heb ik hem denk ik 10 tot 12 keer gedragen. Tussendoor heb ik hem gewassen in een waszakje. Ik vond het wel een heel fijn idee dat je gewoon één panty in je kast kan hebben en niet een hele voorraad hoeft aan te leggen. Of dat je zonder panty zit, terwijl je eigenlijk dat ene jurkje aan wil.

Maar, ik spotte een gaatje. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en zij zeiden dat je een klein gaatje vaak wel weer weg kan masseren, maar bij mij werd het een giga gat haha. Toen ik dit naar ze mailde heb ik uiteindelijk alsnog een nieuwe gekregen, ondanks dat mijn garantieperiode al lang voor bij was. Ik ben benieuwd hoe lang de volgende het volhoudt, daar ga ik toch ietsjes voorzichtiger mee zijn en dan houdt hij het hopelijk nog wat langer vol. €30 euro voor twee panty’s waar je 12 keer mee doet is OOK nog wel het geld waard.

Deze geweldig leuke jurk (vind ik dan haha) kocht ik bij Mango op Mallorca en deze tas kocht ik op hetzelfde moment. De jurk vind ik echt zo’n perfect herfstexemplaar met hoge laarzen. Deze heb ik hier voor je gelinkt. 

De tas is ideaal. Hij is er ook in het zwart, maar deze kleur kan ik met mijn kleding eigenlijk ALTIJD goed combineren. Ik vind dit soort modellen tassen het allerfijnst, want je kan hem als een crossbody tas dragen maar ook het hengsel dubbel doen en hem over je schouder of arm dragen. Ik vind het namelijk dubbel het mooist, maar soms heb je gewoon even de behoefte om je handen vrij te hebben als je door een stad loopt of een winkel. De tas heb ik hier voor je gelinkt. 

Ik ben bezig met een heel leuk project, in de botanische tuinen van de TU in Delft. Hier hebben wij een soort hole in the wall filiaaltje geopend afgelopen zomer, letterlijk in een schuur. Enerzijds houd ik mijn adem soms in als CoffeeStar weer zo’n houtje touwtje move maakt maar anderzijds is dit ook gewoon tof. Naast dit ‘schuurtje’ staat een grote kas die wij helemaal om aan het toveren zijn tot een soort vintage ‘wintergarten‘. De kringlopen worden afgespeurd door het hele team daar, onwijs leuk dat het ook zo’n teameffort is nu. Ik heb ook een aantal items gescoord en deze breng ik binnenkort langs. Dan is als het goed is de rest ook bezorgd en dan kan ik even lekker aan het schuiven gaan. Interieur is toch echt wel een grote passie.

Een bloemetje in mijn cappu thuis. Wij hebben geen hele fancy espressomachine thuis, maar met mijn barista skills kan ik er toch nog altijd wel iets van maken. Krijg er spontaan zin in.

Oohh en hier krijg ik ook zin in! Popcorn. Love popcorn. Ik was al driehonderd jaar niet meer in een bioscoop geweest maar op een loze zaterdag besloten Luuk en ik te gaan. Gewoon, naar de bios in Hengelo. We gingen naar de film Don’t worry darling met onder andere Harry Styles en het was echt een hele toffe, spannende en originele film. Echt gaan zien!
En de popcorn, zoet en zout gemixt, was perfect :).

Nog iets om te linken, want ik kocht ook onlangs deze ge-wel-dig comfortabele en coole Vans. Deze hebben een ‘comfy cush’ binnenzool waardoor je echt op wolkjes loopt en ik vind ze er ook heel tof uit zien. Chunky maar ook een beetje Puma vibes. Heel erg blij mee! Je vindt de link hierheen hier. 

Ik had ook een super leuke werkdag met Structuurjunkie op het kantoor van Blossombooks, de uitgever van Structuurjunkie. Eerst hebben we verder gesproken over de kleuren en designs van de 2023 collectie en daarna hebben we een brainstorm gehad met zeven leerkrachten/docenten uit het werkveld. Blijkbaar heet het niet altijd docent, ik noem iedereen die voor de klas staat docent maar daar werd ik een paar keer in gecorrigeerd haha.
In ieder geval, deze brainstorm is voor een docentenplanner! Er komt een planner in 2023 die gericht zal zijn op iedereen die voor de klas staat en dat wordt super.

Als dit de enige foto is na een avondje met twee vriendinnen dan weet je dat het een leuke avond was haha.

Ja, dit zijn FLUFFY KERSTBALLEN. Kon ze niet weerstaan, ik vond ze bij Action. Ik heb er negen gekocht, we hebben geen grote boom dus hopelijk is dat een beetje voldoende.

Een spontane muziekquiz op een verjaardag die ik heel serieus nam zo te zien haha. Ik ben daar heel slecht in, ik weet heel erg weinig van muziek af.

Ik heb mijn haar de laatste tijd heel veel vast en ik heb de hoge knoedel ook een beetje laten evalueren naar alleen een lounge kapsel naar ook een kapsel voor buiten de deur haha. Ben er ineens wel een beetje dol op!

Dat waren weer een aantal momenten uit de afgelopen twee weken, hopelijk was jouw oktober ook top en gaan we een lovely november tegemoet!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)