Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Maand van Emmy – de tweede helft van juli

Etentjes, mondkapjes en bij elke zonnestraal naar buiten vliegen. Zo kan ik het beste de laatste twee weken van juli omschrijven! Ik hoop dat je weer lekker mee kijkt met wat ik uitspookte!

Leestijd

De steentjes die je ziet zijn ijsblokjes van graniet.

Ik drink eigenlijk nooit frisdrank maar sinds het wat populairder is om spannende smaakjes toe te voegen aan tonic drink ik die ook graag. Niet elke dag, maar gewoon op een fijn moment in het weekend als ik wat aan het lezen ben bijvoorbeeld. Ik vind de smaakjes van Fever Tree wel heel lekker, met bijvoorbeeld vlierbloesem. Ik giet het dan ook wel even in een wijnglas, dan voelt het specialer haha.

Ik ging met Cynthia eten bij landgoed De Uitkijk in Nijverdal, precies tussen Hengelo en Zwolle in. In had geen grote trek en nam twee voorgerechten in plaats van een hoofdgerecht, en dat was heel erg lekker. Als toetje lekker een kaasplankje! Het voorgerecht machte lekker bij m’n nieuwe planner haha!

Cynthia nam alle planners mee zodat ik een nieuwe kon kiezen, lekker luxe! Ik koos de perzikkleurige met mooie gouden lijntjes. Geweldig, en lekker om daarna alles weer netjes op te schrijven in zo’n maagdelijke planner haha.

Ik ben inmiddels al wel weer naar de sportschool geweest zoals ik de vorige keer vertelde maar als het mooi weer is vind ik het nog steeds heerlijk om gewoon thuis te trainen. Lekker op het gras wat grond oefeningen doen naast de appelboom, zonnetje op mijn gezicht, heerlijk.

Ik ging ook met lieve Jen wat lunchen bij een tentje waar we nog niet eerder waren geweest; Rosy’s in Enschede. Lekkere taartjes, lekker broodje, fijne nieuwe ontdekking!

Ik bestelde een hoop mondkapjes. Tot nu toe heb ik er nog geen enkele keer één hoeven dragen, maar begin augustus gaan we naar Berlijn en daar is het wel echt een must. Ook in Amsterdam moeten we ze dragen nu natuurlijk. Ik kocht er lekker veel bij Kruidvat, daar waren ze voordelig. Nu kan ik tenminste ook een beetje afwisselen bij verschillende outfits ;).

Ik poste deze foto met mondkapje en Instagram filter en er waren serieus mensen die dachten dat dit mijn eigen ogen waren haha. I wish! Zo verleidelijk elke keer die Instagram filtertjes die nu overal circuleren, die maken je enorm knap. Een harde waarheid als je de camera dan weer op ‘normaal’ zet…

Over filters gesproken, over deze foto’s zit natuurlijk ook zo’n onwijs filter. Toch geven ze deze foto wel echt een vet effect vind ik. Ik maakte deze omdat ik een Foreo Luna 3 mocht weggeven op Instagram, super leuk om iemand zo blij te maken met een mooi apparaat.

Kijk nou hoe leuk! Ik had dit flesje Method handzeep op het aanrecht staan, en toen hij bijna leeg was vulde ik hem bij met een navulzak die ook eerst op moest. De navulling was roze, waardoor ik een heel leuk effect kreeg in het flesje. Je zou dus eigenlijk twee kleuren navul moeten kopen en dan laagjes moeten maken ofzo, staat vet leuk!

We gingen ook met lieve vrienden Niek en Anouk eten bij De Basis in Enschede. Één van mijn favoriete restaurants in de regio. Groots favoriet bij mij is de kaasplank, echt de lekkerste die ik ken. Je ziet hier nog een stukje van het bord van Anouk, die de foto maakt, en dan zie je ook een klein bloempotje staan. Dat is dus gewoon helemaal eetbaar. Van chocola gemaakt met een stukje munt! Ik slaakte volgens mij echt een gilletje zo enthousiast wordt ik van dat soort details.

De Broodbode is hier in de regio een fijne favoriet om te lunchen, en ze hadden er een nieuw filiaal bij tussen Hengelo en Enschede in. Ik sprak daar af met vriendin Veertje en toen we weggingen kregen we een hele zak broodjes mee. Ze gingen sluiten en moesten het anders weggooien, super leuk dat ze dan er aan denken om ons wat mee te doen. Ik heb er het hele weekend nog lekker van gesmikkeld, gewoon even nat maken, in de oven gooien en ze waren weer helemaal lekker vers.

Mijn zwager had allemaal leuke biertjes van een lokale winkel gehaald waaronder deze. Kutbier met pruimensmaak haha. Geniaal.

Samen met onze ontwerper bedacht ik deze kaartjes om uit te delen voor Coffee-Star, onwijs leuk geworden vind ik zelf!

Daar ging ik… het schoenen artikel! Kost wel wat tijd maar ik vind het onwijs leuk om zulke dingen te schrijven haha. Ik heb een grote inbouwkast op mijn overloop die ik helemaal aan schoenen spendeer, maar alsnog is het moeilijk om ze echt netjes op te ruimen.

Dan een fijne zomerse afsluiting, eindelijk de korte broek weer aan! Ik schrijf dit op de laatste dag van juli, en het is vandaag lekker warm. Ik heb de hele maand augustus lekker vrij genomen, op een paar mini werk dingetjes na. Heer-lijk. Ik ben er ook wel echt even aan toe, even weer uit je routine en afstand kunnen nemen van dingen. Ik ga naar Berlijn een paar dagen, een paar dagen naar Amsterdam en ik ga een weekje naar mijn moeder in Frankrijk. Tussendoor nog mijn zusje helpen verhuizen, en hopelijk natuurlijk uitrusten, chillen en lekker veel leuke dingen doen.
Ga jij nog weg?


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)