Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

De maand van Emmy – september

Ik val maar met het beeldscherm in huis, september was kut. Mijn aller liefste Lily is niet meer. Ik heb erom heen heel erg mijn best gedaan om leuke dingen te doen zodat ik afgeleid zou worden, want ik hoor van iedereen dat de eerste weken het ergste zijn.

Leestijd

Aan het begin van de maand had ik het laatste bruidje van het seizoen, op mijn Instagram vind je ook wel een foto van het eindresultaat. Bruidsvisagie vind ik misschien wel het allerleukste om te doen. Gelukkig staan er voor volgend jaar ook al weer wat boekingen in!

Op deze dag wist ik al wat er later die week stond te gebeuren, en ik voelde me dus niet echt jofel. Toch heb ik wel gewerkt en ging ik naar Den Haag voor wat filiaalbezoeken en een etentje met mijn werkgevers.

En dat etentje was ondanks mijn emotionele gesteldheid wel heel erg lekker. Voedsel lukt altijd. De eigenaren van de Coffee-Star keten zijn samen met nog 2 anderen een nieuw restaurant in Den Haag begonnen, Bink Rooftop. Onwijs lekkere kleine hapjes met bijzondere smaakcombinaties waar het water me nu nog van in de mond loopt. Ik ben kritisch over restaurants, maar dit is echt goed. En nee, dat zeg ik niet omdat het mijn werkgevers zijn (die lezen dit ook niet denk ik haha) maar echt omdat ik het geweldig vond. Hier zie je mini kreeft en gamba taco’s, en gerookte zalm tartaar, avocado, passievruchten en kokosnoot. #GIVEMEMORE

Ik gaf mezelf een Lash Lift. Wel ingewikkeld om bij mezelf te doen, maar het is gelukt.

En toen.. toen was het 7 september en werd 1 van mijn grootste angsten werkelijkheid. Ik moest mijn lieve Lily laten inslapen. Even wat foto’s zodat jullie kunnen meegenieten hoe leuk ze was.

Ik heb er echt heel veel moeite mee. Ik heb ook geen idee hoe ik hier door heen ga komen maar ik doe mijn best. Ik hoor van mensen dat de eerste weken het ergste zijn dus ik probeer veel afleiding te zoeken. Ik doe leuke dingen maar als ik thuis kom krijg ik toch echt een klap voor m’n kop. Ze was echt mijn lievelings, en iedereen die me kent die weet dat ook. Daarom zijn mensen ook wel echt heel lief voor me, bedankt allemaal.

Van lieve Cynthia (ja die ene) kreeg ik een hele mooie bos bloemen met een lief kaartje. <3

Dit soort situaties vonden dus vrij veel plaats deze maand bij vriendinnen.

Je kunt ook nog te ver gaan daarin haha. Tequilla Night klinkt vooral heel leuk als het geopperd wordt. Zoiets wat ze in films en series doen en daarna nog helder genoeg zijn om de wereld te redden. Uhu. Niet dus. Vooral de volgende dag had ik spijt, de energie was ver te zoeken, maar ach. Doen we gewoon niet meer weer.

Even een tip van Em tussendoor: Beste. Panty’s. Ever.

Tijdens een demo op de UT in Enschede zetten ik en collega Lou teveel espresso’s en dagen later ruiken mijn handen nog naar koffie. Wel een gezellige middag waar ik ook nog even met een leuke bezoekster heb gekletst.

Nog een tip van Em: Koop alleen de normale variant van deze poeder en deze NIET. Hij lag veel meer op de huid en ik glom ook veel eerder. De originele van deze is echter mega fijn en zit standaard in mijn everyday stash.

Ik kocht onlangs Dr. Martens en ik draag ze echt te vaak. Ik had verwacht dat ze stug zouden lopen maar vanaf dag 1 loopt het heel erg lekker.

Mijn zusje en ik bestelden een pasta en vroegen om extra brood. HA! Dat kregen we hoor, mijn hemel haha. Wel heel erg lekker brood dus dan ga je ook door tot je echt uit elkaar knapt. Ik tenminste.

Als de creativiteit niet zo wil flowen omdat je niet lekker in je vel zit, wat doe je dan. Juist. Een look maken voor de feestdagen haha. Ik trek nu nog glitter uit m’n oor.

Ik kocht aan het einde van de maand dan eindelijk mijn auto. Hij heet Loetje. Wat een leukerd he! Een Mazda MX5, hij is ook best wat jaartjes oud maar hij mag er zijn. Ik ben er heel erg blij mee. Hij rijdt heel fijn en nu zo met die laatste zonnestralen met het dakje eraf rijden is echt een genot.

Op het moment dat ik dit schrijf zit ik in Frankrijk bij mijn moeder. Als je verdrietig bent wil je gewoon naar je moeder, en dat heb ik gedaan. Met mijn eigen autootje! Dakje eraf tussen de wijnvelden door, dat is dan net wat je nodig hebt. Ik moest nog wel wat werk verzetten maar als dit je kantoor is wil dat wel lukken.

September was niet tof, maar toch wel een maand waarin ik ook heel dankbaar ben geweest. Zonder donker in het leven is er ook geen licht. Bedankt voor het lezen weer, en op naar een positievere maand oktober.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.