Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Kijk mee in een werkdag

Altijd als ik op Instagram vraag wat men graag wil lezen dan komt er altijd wel een keer naar voren dat ‘jullie’ een kijkje willen in een werkdag. Bij deze!

Leestijd

Ik begin de dag om 07:15. Ik wordt zelf al iets voor de wekker wakker door de buurvrouw die de plastic container door de gang trekt. Daarvoor waren het de eksters, ik slaap heel licht. Maar, in de zomer vind ik dat niet erg. Ik word wakker en de zon schijnt al. Bovendien heb ik een stijve nek dus die vraagt om wat beweging.

Ik ben een avonddoucher dus ik was mijn gezicht, poets mijn tanden en doe mijn make-up. Ik maak wat boterhammetjes en pak mijn tas in. Laptop, oplader, planner, notitieboek, externe oplader, oordopjes, water…. en ik vergeet achteraf de handgel. Gelukkig heb ik wel aan een mondkapje gedacht.

Ik ga met de scooter naar het station en ik wacht op de trein richting Schiphol.

Ik vind het druk in de trein. Ik ben blij dat er niemand naast me komt zitten en ik hoop maar het beste voor de terugreis. Het is denk ik gewoon weer even wennen. Na deze treinrit ben ik een paar keer met de auto op en neer gegaan haha.

In de trein werk ik. Ik schrijf ik dit stukje van dit artikel vast en ik style twee klanten voor Zalando.

In Hilversum koop ik in de overstap snel een flesje handgel. Voelt toch fijner. Ik heb een vrij lange overstap dus ik ga ook gauw naar de wc. Ik moet áltijd nodig plassen in zo’n treinreis.

Ik loop naar de bibliotheek, want daar zit ons filiaal in Almere. Fijn om weer even in een andere stad te zijn.

Ik heb een afspraak met twee mensen van Alpro, en het gesprek gaat goed. Ik zal de inhoud even achterwege laten maar wat ik eruit wilde halen is gelukt. Fijne mensen, leuk gesprek waar ik echt energie van kreeg.
Ik praat even bij met de assistent manager die achter de bar staat, over haar afstuderen, over de bar en wat ik graag nog anders zou zien, over wat ontwikkelingen in Coffee-Star. En ik praat ook met mijn baas, de eigenaar van Coffee-Star die er ook bij zit. Hij is net vader geworden en is behoorlijk moe, hij gaapt zich een weg door het gesprek haha. Gelukkig ben ik sharp as a razor.

Daarna loop ik terug naar de trein. Ik twijfel of ik even snel naar de Bershka zal gaan, of de Pull & Bear… zo verleidelijk haha. Ik doe het niet, want aan het einde van deze maand (dit is een dag uit juli 2021) gaan we naar Hamburg. Dan zal ik ongetwijfeld al geld genoeg uitgeven.

In de trein terug werk ik voor Coffee-Star het een en ander uit en moet ik mijn telefoon opladen aan de externe lader. Ik moet nu overstappen in Hilversum en daarna nog in Deventer. In de zomer breken ze altijd van alles open met het spoor dus dan zijn de treintijden altijd wat ingewikkelder. Ook lastiger als je steeds je geïmproviseerde kantoor weer in en uit moet pakken.

Ik eet nog wat boterhammetjes met kaas. Heerlijk zo’n kleffe situatie haha.

Dit is mijn gezicht als ik er dan net lekker in zit en de trein niet verder rijdt. Ik kom niet verder dan Apeldoorn en ze weten nog niet hoe het opgelost wordt. Ik bel Luuk, die is gelukkig bijna klaar met werk en die haalt mij op. Geweldig zo’n man.

Ik kijk op GoogleMaps en vind een lidl in de buurt. Ik besluit daar heen te lopen want doordat Luuk nu heen en weer moet rijden heeft hij nog geen boodschappen gehaald natuurlijk. Ik maak gebruik van de tijd en doe de boodschappen vast. Daarna wacht ik op een bankje bij de parkeerplaats. Uiteindelijk zit ik daar nog een kwartiertje voor Luuk er is.

En dan zitten we samen in de auto terug. Apeldoorn is ongeveer 50 minuten van ons huis, dus dat valt mee gelukkig.

Thuis eten we de gemakkelijke maaltijd die ik had gekocht, vegetarische kipburgers.

Na het eten gaan we naar mijn zusjes huis, waar ook mijn vader komt. Daarom had ik ook een appeltaartje gekocht, want we vieren nog dat Luuk jarig was afgelopen maandag. Mijn vader kon die dag niet dus dan maken we er altijd maar een verjaardagsweek van haha.

Daarna maken we nog wat kaasjes op omdat we vinden dat we het weekend wel in mogen luidden op donderdagavond haha. Heerlijk!

Ik hoop dat je toch zo weer een leuk inkijkje hebt gehad!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)