Informatie over mijn tweede boek!

In november ligt mijn tweede boek in de winkels. Vandaag vertel ik je waar het boek over gaat en wat de titel is!

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. In deze video vertel ik je wat meer over mijn tweede boek – waar gaat het over en wat is de titel? In november ligt het in de winkels, ik houd je op de hoogte.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

38 reacties
 1. Laura

  Leuk dat je een boek over je passie schrijft en iets waar je goed in bent. Toch vraag ik me af of het voor de meeste mensen nuttig zal zijn. Jij bent als blogger heel flexibel in je werk, kan vanuit huis werken, geen kinderen, mogelijkheid om minder te werken (je had bijvoorbeeld eerst 2 artikelen op een dag en nu 1), veel vakantie, doen wat je leuk vind, mogelijkheid om midden op de dag een paar uur te fietsen/wandelen om daar energie en rust van de krijgen, etc. Als je in loondienst bent voor 40 uur, kinderen hebt of nog een studie ernaast, vaste werktijden, veel reistijd, etc., dan vraag ik me af of iemand wat heeft aan tips die misschien voor jou wél werken. Niet iedereen heeft die luxe van jou. Deel je bijvoorbeeld ook tips van mensen die 40 uur in loondienst zijn, kinderen hebben, etc?

  Ook heeft niet iedereen de mogelijkheid om de hele dag alleen maar te doen wat je leuk vind. Ik vraag me daarom ook af of het boek niet vol open deuren staat, met tips en doelen die in de praktijk voor de “normale werkende” niet haalbaar zijn.
  Bovendien is het ook iets wat je in je hebt of niet. Als je een enorme chaoot bent zoals ik, gaan die boeken je echt niet helpen. En stiekem ben ik ook wel blij dat ik niet mezelf opleg om altijd maar productief te zijn 😉

  • Cynthia Schultz

   Hey Laura, ik snap je vragen! Het boek is niet alleen gericht op mensen die hun eigen tijd helemaal kunnen indelen maar ook zeker op mensen die ‘gewoon’ een 9 tot 5 baan hebben. Natuurlijk zal niet alles op iedereen van toepassing zijn (maar zo’n boek bestaat ook gewoon niet), maar ik weet zeker dat je er heel veel aan hebt als je leven niet op dat van mij lijkt. Ik geloof er wel echt in dat je van chaoot naar gestructureerde stuctuurjunkie kan gaan, ik heb het om me heen zien gebeuren en anders had ik het boek natuurlijk niet geschreven, haha. Dat geldt zeker niet voor iedereen, maar ik geloof wel dat als je het wilt, je het kan. Ik denk dat je gewoon even door het boek moet bladeren zodra hij in de winkel ligt, dan kan je voor jezelf beslissen of het wat voor je is, want het boek zal zeker niet voor iedereen wat zijn, maar goed, met welk boek is dat wel zo? 🙂

 2. Jolien

  Wat leuk! Dit boek heb ik echt nodig 😀

 3. Lenneke

  Ik wil dit boek. En eigenlijk gewoon nu. :’)

 4. Suzanne

  Wat leuk, Cynthia! Ik ben heel benieuwd en wil het zeker lezen. Je hebt een prettige schrijfstijl, had ook eigenlijk stiekem wel gehoopt op een roman maar wie weet komt dat nog? 🙂

 5. Emeliek

  Wat leuk!!! Alleen al voor je enthousiasme schaf ik het boek aan! 😀 Je doet een mens zin krijgen in meer structuur (en dat zegt heel wat als het uit mijn mond komt 😉

 6. Marye

  Ik ben deze week afgestudeerd als hbo verpleegkundige en ga direct aan de slag met een echte droom/toekomstbaan. En tevens ben ik in november jarig, dus ik zeg hallo cadeautje hahah! Echt vet. Ben hier zo benieuwd naar. Hoop dit ook in mijn baan te kunnen integreren.

 7. Nora

  Wat gaaf, Cynthia! Het onderwerp past inderdaad supergoed bij je, en ik ben héél benieuwd naar hoe het boek eruit zal zien en ingedeeld zal zijn. Echt superleuk! <3

 8. Fleur

  Dit is inderdaad een onderwerp wat echt super goed bij je past, helaas een onderwerp waar mijn interesse totaal niet naar uit gaat. Ik ben voor erg benieuwd naar je fictieve boek. Ik hoop dat dat je volgende project wordt!

 9. Anne-Marie

  Echt een boek dat bij je past! En een boek dat ook ik graag zal lezen.

 10. Lou

  Oe, lastig! Er zijn al zoveel structuurboeken. En één van de redenen dat mensen ze kopen is dat ze allemaal maar een tijdelijke deeloplossing zijn. Sommige gaan voorbij aan externe factoren als een te hoge werkdruk doordat een zieke collega is uitgevallen, sommige doen alsof een passie het antwoord is op alles terwijl het gewoon niet realistisch is om van elke hobby werk te maken, andere maken productiviteit een keurslijf waarin je het elke dag opneemt tegen jezelf om maar klaar te zijn. Maar Ik denk dat je hartstikke goed bent met je lijsten en je planningen hoor, dus ik ben wel heel benieuwd of het jou lukt een realistisch boek te maken.

  • Nila

   Goed verwoord!

 11. Hilde

  Ahh ik had wat anders verwacht haha. Maar ik hoop dat je veel mensen op gang kunt helpen. Het onderwerp ligt mij niet zo, ik vind het maar een hype, maar ben ergens wel benieuwd wat “jou” methode dan is!

 12. Diana

  Ahhh klinkt echt als een boek voor mij!!! Ga hem zeker bestellen!

 13. Joyce

  Wat leuk! Ik ben erg benieuwd en ga er straks zeker een kopen 🙂

 14. Nena

  Top! Ik had schrik dat het over wielrennen zou gaan haha ;-). Maar dit is top! Kan niet wachten 🙂

 15. Annika

  Ik ben heel benieuwd, ik kan zeker nog wat meer structuur gebruiken!

 16. Marleen

  Haha, ik had toevallig gisteravond nog een hele discussie met mijn vriend over hoe niet gestructureerd en doelgericht wij zelf soms zijn. Ik heb daar zelf een heel groot aandeel in en wordt de laatste maanden echt gek van mezelf. Kan je boek ook wat eerder uitkomen dan november? 😀 Super leuk onderwerp en past helemaal bij je! Nu al gefeliciteerd met je mini boek launch/preview/aankondiging 😀

 17. Margot

  Heel erg leuk! Ik ben benieuwd! X

 18. Yvonne

  Wat ontzettend spannend! En echt een boek dat ik graag zou willen hebben (en nodig heb…) dus ga het zeker kopen tzt :). Succes nog met de afrondende fase!

 19. Kirsten

  Het boek klinkt super! Maar ik was echt in de veronderstelling dat je bezig was met een fictie boek? Omdat je ook personages had bedacht etc.

  • Kau

   Dat dacht ik dus ook! Miss boek #3?

 20. Yvette

  Aahh zo cool! Dit klinkt echt geweldig! Ik kan niet wachten op dit boek! En het duurt nog zo lang!!

 21. Loes

  Dit boek klinkt echt top, ik ben altijd zo jaloers op hoe gestructureerd jij te werk gaat! Ook leuk om je zo enthousiast te zien! Ik ga zeker een kijkje nemen zodra dit boek uitgebracht is, ik ben super benieuwd.

 22. Susanne

  Wat gaaf dit!! Heel erg tof, gefeliciteerd (alvast) 🙂 Klinkt erg goed en als iets wat ik zeker kan gebruiken, dus ik kijk er nu al naar uit!

 23. Elisa

  Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet, maar ik vind het wel wat in lijn met dingen die nu steeds meer op lijken te komen, over girlbosses ed. Maar er zijn al veel reacties van mensen die het nodig lijken te hebben, dus veel succes ermee! Ik ben al erg gelukkig, zonder altijd productief te hoeven zijn 🙂

 24. Heleen

  Wow dat klinkt zeker als een boek dat ik zou kopen! Ben heel benieuwd 🙂

  Ander dingetje: in je veelgestelde vragen staat dat je de video’s opneemt met een Canon Ixus 210, maar ik ga er eigenlijk van uit dat dit oude info is, en je inmiddels een andere camera gebruikt. Klopt dat? Zou je misschien die info aan willen passen? Ik ben heel benieuwd waar jij meer filmt (en fotografeert).

 25. Michelle Kaiser

  Dit klinkt echt als een boek wat ik goed kan gebruiken als blogger! En minder stress ervaren en gelukkiger zijn: amen! Ik ben onwijs benieuwd en ik kan niet wachten! Gefeliciteerd met je nieuwe boek Cynthia ❣️

 26. rachel

  oke hier nog een x goed….zo zo trots op je mop echt waar en wij gaan ook zeker je boek weer lezen :d <3

 27. Tess

  Wauw wat gaaf cynthia! Dit is iets wat mij zeker aanspreekt. Net als jouw laatste videoserie over plannen en productiviteit enzo. In hoeverre lijkt dit boek daarop?

 28. Margot

  Wat ontzettend leuk! Ik ben nu al heel benieuwd!

 29. Liset

  Dit is een boek die pefect bij jou past! Je hebt het hier ook al veel over in je video’s en ik denk dat jij daarom ook een heel mooi boek daarover kunt schrijven. Ik ben heel benieuwd tegen die tijd!

 30. Roëlla

  Leuk! Nu al op mijn 5 december lijstje 😉 Zou hem nu al heel goed kunnen gebruiken maar tegen die tijd zeker 🙂

 31. Sally

  Wat ontzettend leuk! Ik ben heel benieuwd!
  Ik geloof echt dat mensen door dat soort dingen veel gelukkiger kunnen zijn/worden! Hoe fijn is het tenslotte als je na een dag werken of na een hele week een heel voldaan gevoel hebt!?

 32. Maxime

  Super tof! Ik kan die tips zeker wel goed gebruiken, dus ik kan niet wachten totdat het november is!

 33. Ivy

  Wat een leuk onderwerp! Ik ga in november zeker even kijken!