Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Ik sta in & op de BijzonderZwolle

Deze zomer waren we er al mee bezig, maar nu kan ik de foto’s delen: ik sta op de cover van BijzonderZwolle. Deze Zwolse glossy is een begrip hier in de omgeving en in veel horeca en winkels ligt dit magazine. Binnenin staat een groot interview met nog meer foto’s. Omdat niet al mijn volgers in Zwolle wonen, wil ik het graag even online met je delen.

Leestijd

Toen ik werd gevraagd of ik op de cover van BijzonderZwolle wilde, zei ik meteen ja. Ik vind het een hele eer, en daarnaast voel ik mezelf echt een ‘Zwolle ambassadeur’. Ik zie zelf dit magazine altijd overal liggen en er staan altijd bekende, prominenten Zwollenaren op, zoals Rico en Sticks, de burgemeester, Kader Abdolah, Ronald Westerhuis, Aïrto en mijn vriendin Marijn de Vries. Nu sta ik er zelf op en dat is best wel gek.

Afgelopen zomer was de fotoshoot met fotograaf Patrick Laan. Ik vind fotoshoots altijd een beetje spannend: andere kleding, andere make-up, ander haar, en dan een fotograaf die mij ook weer anders ziet dan hoe ik mezelf zie. Soms zijn er van die shoots die gewoon niet zo vlotten, of klikt het niet zo fantastisch met de fotograaf of juist de visagist.
Nou, dat was nu totaal niet het geval. Met Patrick had ik meteen een goede klik, het was gezellig, we snappen elkaar en ik had het idee dat hij heel goed keek naar hoe ik mezelf zie en hoe ik mezelf wil neerzetten. Cynthia Korthagen van Noun Collectables zorgde voor de kleding en ik voelde me mooi en krachtig in de sets die we hadden uitgekozen. Mijn kappers bij Föhn zorgden voor een lekker volumineus kapsel en visagist Irene Vlasblom zorgde dat mijn make-up goed zat. Een fantastisch team, en ik hoefde alleen nog maar voor de camera te gaan staan.

Alle foto’s zijn gemaakt door Patrick Laan.

En wat foto’s van hoe het er in het magazine uit ziet…

Ik ben vet blij met het resultaat en vind het heel leuk dit nu zo met je te kunnen delen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.