Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Ik neem je mee in een werkdag!

Ik neem je weer eens mee in een werkdag! Ik ging naar Amsterdam, Leiden én Zwolle. Een volle dag! Kijk je mee?

Leestijd

Ik heb het al een tijdje niet gedaan maar goed, ik werk ook zoveel vanuit huis! Dat is ook gewoon niet zo leuk om te zien. Nu ik eens een giga volle dag had gepland leek het me wel leuk om je weer eens mee te nemen :).

Ik begin met mijn look van de dag haha. Prio’s stellen natuurlijk haha! Een jurkje van Mango, een blazer van Zara en overknee-boots van Shein.
Ik ben nooit extreem zakelijk gekleed overigens. Wel netjes, maar ook wel casual. Te netjes past niet echt bij de branche en vooral ook niet bij mij.

Ik heb deze dag ook voor het eerst mijn Sheertex panty aan, die ene die onverwoestbaar moest zijn en mij stalkte met Insta-adds haha. Ik kocht hem in een giga goede sale en tot nu toe is hij ook echt nog compleet in tact en zit hij mega lekker.

De enige kritiek die ik heb is dat hij nog iets doorschijnender had mogen zijn. Dit is denk ik zo’n 40 den en 20 den vind ik het mooist voor een zwarte panty. Ook zag ik wel een soort afdruk van mijn enkellaarsjes die ik daarna een keer aan had maar dat kon ik wel weer soort van wegwrijven.

Anyhow, terug naar de werkdag haha. Ik rijd om 08:45 weg ongeveer.

Ik rijd als eerst naar Amsterdam. Rond 10:40 ben ik er. Perfect want ik heb om 11:00 midden De Pijp een afspraak bij Ecoffee Cup. Ik parkeer in een parkeergarage en maak altijd een foto van waar ik dan sta, helemaal als ik er nog niet eerder ben geweest.

Het is zo’n heerlijke zonnige dag! Ik wilde dat ik meer tijd had om nog even lekker te struinen door Amsterdam maar dat heb ik helaas niet. Ik zuig zoveel mogelijk energie op wat ik kan van de tien minuten lopen in het zonnetje.

Ze hebben onwijs leuke dingen en ik inventariseer wat voor ons het handigst is. Uiteindelijk maak ik de beslissing toch pas later, maar ik krijg in ieder geval een paar leukerds mee om zelf al uit te proberen.

Rond 12:30 ben ik terug bij de auto. No worries wat betreft de foto; ik sta voor een stoplicht stil.
Nadat ik weer ben terug gelopen naar de parkeergarage rijd ik door naar Leiden. Daar doe ik zo’n 30 minuten over en in de auto eet ik een paar boterhammetjes weg. Ik had natuurlijk een lunch kunnen inplannen in een lunchroom maar dan had ik niet alles meer gered wat ik had willen doen op één en dat woog voor mij nu wat zwaarder.

Ah. Zonnig Leiden! Mensen genieten volop van de zonnestralen en de terrasjes langs de gracht zitten vol. Ik geniet enorm van dit beeld als ik er langs heen loop. Ik wil er zelf ook wel bij zitten maar dat is nu gewoon even geen optie haha, next time! Ik zie ook echt flink veel mensen aan de wijn op donderdag rond 13:00 haha.

Heerlijk, een kopje CoffeeStar koffie. Het is door het mooie weer erg rustig en dat geeft me een mooie kans om bij te praten met de manager. We hebben het over een nieuw filiaal wat we gaan openen, over privé dingen en over hoe we het interieur hier iets anders kunnen verdelen. Daar hebben we een goed idee voor en ik film het gelijk voor de rest van het team daar.

Volgens mij liep ik ergens tussen 14:30 en 15:00 weer naar de auto. Op naar Zwolle!

Het CoffeeStar gedeelte van de dag is nu voorbij, nu door voor mijn zzp werk! Ik heb hier namelijk een eet-afspraak met een gedeelte van het team van Structuurjunkie!

We hebben om 18:00 afgesproken maar ik ben eerder. Het was bijna twee uur rijden naar Zwolle en ik kan wel even een mini-break gebruiken.

Ik drink even een muntthee en ik werk op mijn Ipad nog wat voor Structuurjunkie.

En dan arriveren deze leuke dames! Brenda, Elsemiek en Cynthia. Ik ben de enige zonder voorgerecht want ik had een huge hoofdgerecht besteld haha.

Het was een hele gezellige avond en rond 22:00 zat ik weer in de auto richting Hengelo. Nog een uurtje rijden!

Veel gereden en een lange dag, maar wel een hele fijne werkdag met de dingen waar ik veel energie van krijg. In de auto luisterde ik lekker naar podcasts die ik nog wilde beluisteren en op de terugweg naar Hengelo heb ik alleen maar heel hard meegezongen met mijn playlist haha.

Ik hoop dat je het inkijkje leuk vond!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)