Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Ik ben vandaag 32 geworden!

Het is vandaag 18 mei en dat betekent dat ik jarig  ben! Jemig, afgelopen jaar is zó snel gegaan en nu is het alweer zover. Mijn vorige twee verjaardagen waren in lockdown en die kon ik dus niet echt vieren, vandaag ga ik dus dik genieten van de horeca met lieve vriend(inn)en!

Leestijd

De eerste uren van vandaag ben ik ‘gewoon’ even aan het werk. Vind ik lekker, zeker omdat ik net twee weken vakantie heb gehad. Normaal gesproken is mijn regel dat ik vrij ben als ik jarig ben, maar dit jaar is dat niet zo. En dat vind ik helemaal niet erg, want ik heb een aantal leuke werkdingen op de planning staan. Zoals deze blog schrijven, wat ik doe om kwart voor zes.
Ik had geen wekker gezet, maar werd zoals altijd uit mezelf rond vijven wakker, dus ik ben er maar gewoon uit gegaan, haha. Croissants zitten in de oven en Willem komt straks om zeven uur uit bed en dan drinken we samen even koffie. Hij is vandaag gewoon aan het werk (ook vanwege die twee weken vakantie die we net achter de rug hebben).

Daarna ga ik lekker met Kees wandelen en in de ochtend heb ik geen plannen. Het wordt lekker weer, dus misschien ga ik gewoon in de zon een boek lezen, of m’n nagels doen, of schilderen. Ik heb een tijdslot bij de sportschool ingepland voor het geval ik ineens onbedwingbare zin heb om te gaan sporten, maar ik denk niet dat ik dat uiteindelijk ga doen, haha.

Rond lunchtijd wandel ik met Keessie naar de stad, want ik ga met vijf vriendinnen lunchen bij Blue Bayou bij het Stadsstrand. Homemade taco’s eten met de voeten in het zand, speciaalbiertje erbij en samenzijn. Zóveel zin in!

Einde middag komen mijn ouders eventjes langs en dan ga ik me klaarmaken voor nog een horeca-uitje, want met Willem, Harold en Harma ga ik vanavond bij Bar Senang eten. Ja, ik dacht, nu ik eindelijk weer naar restaurants kan op mijn verjaardag, neem ik het er ook lekker van. Het is feest, ik trakteer, dat wordt vet genieten en heeeel lekker. En dan dit weer! Wat een cadeau.

Als je me wilt feliciteren dan kan dat hier!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.