Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Ik ben 31 geworden! Cadeautje voor jou

Het is 18 mei, dat betekent dat ik vandaag 31 ben geworden! Mijn tweede verjaardag in coronatijd en dat had ik een jaar geleden toch niet echt verwacht. Maar ik ga er een feestje van maken vandaag. Ik ga je vertellen hoe deze dag eruit ziet en wat ik allemaal (niet) ga doen.

Leestijd

Toen ik vorig jaar in lockdown mijn verjaardag vierde, had ik niet echt gedacht dat dit jaar nog steeds ‘in coronatijd’ jarig zou zijn. Ik dacht: tegen die tijd is alles weer terug naar normaal en dan zijn we ook allang naar Japan geweest (want dat hadden we opgeschoven naar maart dit jaar).

Nou, liep dat effe anders!

Gelukkig hebben we het heel goed en mogen we zeker niet klagen.

Vandaag, morgen en donderdag heb ik vrij gepland voor mezelf, met eigenlijk heel weinig plannen. Vandaag komt er een beetje bezoek langs in de tuin als het mooi weer wordt, zo komen Harold en Harma vanavond eten. We doen precies over wat we vorig jaar met mijn verjaardag deden: pizza bestellen bij de Pizzabakkers en rode wijn drinken van Chateau Musar (mijn favoriete rode wijn).
Misschien ga ik met Willem wel lunchen op het terras, even kijken waar we zin in hebben.

Verder ga ik de hele dag lekker chillen, croissants eten, wandelen, champagne drinken, taart eten en genieten van een heel select gezelschap. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een klein feestje geven met een groepje mensen tegelijk. Maar voor nu ga ik genieten van deze dag!

Wat ik morgen en overmorgen ga doen, weet ik eigenlijk nog niet. Even wat dingen doen waar ik normaal niet zo snel de tijd voor neem, zoals even de stad in lopen en bij wat winkels langs waar ik al eventjes heen wil (zoals een kookwinkel voor nieuw servies en bestek, en de boekenwinkel gewoon omdat dat heerlijk is). Ik zie het wel!

Voor 3 euro 14 dagen volledig toegang tot mijn Structuurjunkie Gaan Membership

Om mijn verjaardag ook online te vieren vandaag, heb ik een unieke actie: alleen vandaag kan je voor maar €3 twee weken volledig lid worden van mijn Structuurjunkie Gáán Membership.

Dan krijg je het volgende:

  • – zes volledige workshops: ‘Tijd voor Jezelf’, ‘Focus’, ‘Doelen bereiken & behalen’, ‘Minderen met je Smartphone’, ‘Hyperproductief Thuiswerken’ en ‘Grip op je Inbox’⁠
  • – de PDF-werkboeken die bij deze workshops horen⁠
  • – de opnames van interviews met experts en Q&A’s met mij binnen de workshops⁠
  • – toegang tot de community waarin je je vragen kan stellen, je struggles kan delen en heel veel tips en tricks vind rondom structuur, planning en productiviteit⁠

Lijkt dat je wel wat? Meld je dan hier aan.

Mijn weekoverzicht van afgelopen week komt morgen online!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.