Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Ik ben 30!

Ja hoor, het is zover: het is 18 mei en vandaag ben ik 30 jaar geworden. Feest! Ik vertel je graag wat ik vandaag allemaal ga doen om mijn verjaardag te vieren in deze gekke tijd.

Leestijd

Dit is overduidelijk niet vandaag 😉 Vorig jaar waren we op mijn verjaardag op Curacao!

Wat wel heel raar is, is dat we eigenlijk nu in Japan zouden zijn. Vorig jaar was ik met mijn verjaardag samen met Willem op Curacao (dat was heerlijk!), en het plan was dat we nu net twee dagen in Tokio zouden zijn. Een maand zouden we in Japan doorbrengen, maar corona gooide roet in het eten. We hebben het kunnen verzetten naar maart-april 2021 en nu zijn we dus gewoon thuis. Afgelopen zaterdagavond hebben we een klein feestje gemaakt met een diner thuis van Brass Boer Thuis, een van mijn favoriete restaurants in de stad en een goede fles wijn. Om toch even stil te staan bij het feit dat we anders in het vliegtuig hadden gezeten…

Maar vandaag ben ik dus jarig en vandaag zijn we thuis! Deze hele week hebben we vrij en dus thuis vakantie. Vandaag hebben we niet echt veel plannen natuurlijk, maar er komen wat mensen op afstand langs in de voortuin. Harma bakte een fantastische taart die ze gisteren heeft gebracht (een appel-roomtaart) en de hele dag staat sowieso in het teken van lekker eten. Ontbijten met pancakes, lunchen met burrata salade, avondeten met een truffelpizza van de Pizzabakkers met een fles Chateau Musar, een van mijn favoriete wijnen. Als we lekker kunnen eten, is het al feest wat mij betreft.
Ik bestelde een aantal cadeaus voor mezelf (zoals nieuwe Birkenstocks, twee kettinkjes van Hey Harper (kwam ik tegen op Facebook laatst), twee boeken en Adidas adilette slippers. Dingen die ik anders gewoon had gekocht maar nu heb ingepakt als cadeautjes, haha.

Het zal een onvergetelijke dag worden, hoe dan ook: ten eerste word ik 30 (waar ik niet super erg bij stil sta, maar wat toch een soort ‘mijlpaal’ qua leeftijden is) en ten tweede is het zo’n rare verjaardag tijdens de coronacrisis. Normaal gesproken had ik vandaag toch een klein feestje gevierd en waren we sowieso uit eten geweest. Of nee, normaal gesproken waren we dus in Tokio nu!

Maar ik ga er volop van genieten, het zal hoe dan ook een fijne verjaardag worden 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.