Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Ik ben 29!

Het is 18 mei en ik ben vandaag 29 geworden! Mijn laatste jaar als twintiger gaat vandaag in. Wat een gek idee, eigenlijk. En nog een gek idee is dat ik dit jaar mijn verjaardag op Curacao vier!

Leestijd

Dus, volgend jaar word ik 30! Nu vind ik dat helemaal niet erg of zo, ik ben heel dankbaar en blij dat ik ouder mag worden en dat ik dat in goede gezondheid en geluk mag doen. Lekker cliché, maar ik meen het wel.

Ik ga niet terugblikken op mijn afgelopen levensjaar, want ik heb dat eigenlijk al gedaan in mijn 2018 terugblik, dus dan wordt het erg dubbelop. Wel was mijn 28e echt een jaar waarin ik volop bouwde aan Structuurjunkie en waarnaast ik nog elke dag met mijn blog bezig ben. Het was echt een goed jaar en daar ben ik heel blij om. Proost op een hopelijk net zo fijn komend jaar.

Ik vier mijn verjaardag dit jaar op Curacao! Willem en ik zijn hier nu anderhalve week en het viel qua planning net zo samen. Gisteravond heb ik het gevierd met vrienden hier op het eiland met een gezellige barbecue en vanavond gaan Willem en ik denk ik lekker uit eten. En ik wilde graag ontbijten bij Number Ten, mijn favoriete koffie- en ontbijtspot op het eiland, maar die zijn dicht in het weekend, dus dan maar even een ander fijne ontbijtspot zoeken (als je dit leest heb ik het waarschijnlijk allang gereserveerd, haha…) Een paar jaar geleden was ik met mijn verjaardag op persreis op Ibiza, dus ik heb het al eens in het buitenland gevierd, maar op Curacao met Willem is natuurlijk wel ultiem. Als we straks weer thuis zijn ga ik het ook zeker nog voor vrienden en familie vieren, maar eerst hier nog even volop genieten.

Gek idee trouwens, dat dit al de elfde keer is dat ik mijn verjaardag hier op mijn blog vier. Het blijft fijn. Liefs!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.