Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Ik ben 28!

Het is vandaag 18 mei en dat betekent dat ik jarig ben! Ik ben vandaag 28 geworden en dat ga ik dit weekend met vrienden en familie vieren. Met jou blik ik even terug op mijn 28e levensjaar.

Leestijd

Mijn verjaardagsweekend

Dit weekend vier ik meteen alles voor vrienden en familie. Vorig jaar heb ik het alleen voor familie gevierd en heb ik geen feestje gehouden voor vrienden. Eerlijk gezegd had ik er gewoon niet zoveel zin in – het was het eerste jaar ooit dat ik het niet écht heb gevierd. Op het moment zelf vond ik dat prima. Als ik terugkijk was het vooral omdat ik geen zin had in het gedoe en blijkbaar had ik niet genoeg zin in een feestje om daar iets voor te regelen, dus heb ik het maar gewoon laten zitten. Nu, dit jaar, heb ik echt weer zin om het te vieren. Vanavond vier ik het voor een klein groepje vrienden en daar kijk ik echt naar uit. Lekker in de tuin als het weer meezit, hapjes, drankjes, muziekje, gezelligheid. Vanmiddag ga ik met mijn ouders even ergens lekker lunchen en vanavond komen mijn schoonouders en wat vrienden eten.

Dit weekend is Kannen & Kruiken in Park de Wezenlanden hier in Zwolle, een speciaalbier- en wijnfestival. Daar gaan we dus zeker zaterdag even een kijkje nemen, ik ben benieuwd. Ik houd van dat soort festivals, ik ben erg nieuwsgierig naar alle soorten wijn en bier die er zijn.

Zondag vier ik het voor familie, gezellig ’s middags in de tuin met taart en koffie. Alle boodschappen zijn in huis, ik draai morgen nog even wat lekkers in elkaar, tijd voor gezelligheid.

Mijn 28e levensjaar

Rond oud en nieuw heb ik ook al veel teruggeblikt, dus ik ga geen complete terugblik op het afgelopen jaar doen, maar ik wil toch heel even kort reflecteren. Mijn 28e levensjaar was er een waarin ik hard aan mezelf heb gewerkt door de therapie die ik kreeg, ik zit nu lekkerder in mijn vel dan ooit, voel me fitter en gezonder, zowel lichamelijk als geestelijk. Daar ben ik echt blij om. Ik was weer veel op pad afgelopen jaar, waarbij mijn werktrip naar Curacao met Aukje me heel erg bijstaat én het weekendje Zeeland met Willem rondom oud & nieuw. Dat was zo knus en gezellig, het was ontzettend slecht weer en we hebben zoveel lekker binnen gezeten met series en hapjes.

Qua werk was afgelopen jaar een waarin alles een wat meer op zijn plek viel, waarin ik wat duidelijker kreeg wat ik nu wilde met Cynthia.nl, al zal dat altijd schaven en aanpassen blijven. Ik ben in februari na tien jaar weggegaan bij mijn advertising agency en overgestapt naar een andere. Dat was een enorm spannende stap, ik ben niet over één nacht ijs gegaan. Het was veel wikken, wegen, overleggen, zaken tegenover elkaar zetten, wegstrepen: wat vind ik nu echt belangrijk? Ik was vooral heel erg toe, in het verlengde van de switch naar Cynthia.nl, aan wat nieuws. Aan nieuwe mensen om me heen, nieuwe klanten, nieuwe projecten, nieuwe samenwerkingen: een frisse wind. Dat klopt gewoon, het voelt goed. Het is dus best spannend geweest de afgelopen maanden en nu is het natuurlijk afwachten hoe het de komende periode zal gaan, qua inkomsten en klussen. Maar daar heb ik ontzettend veel vertrouwen in – anders was ik natuurlijk ook niet overgestapt.

En natuurlijk: Structuurjunkie. Dat was een grote stap, waar ik het komende jaar weer lekker verder mee ga. De volgende Structuurjunkie Masterclass is op 27 mei in Amsterdam en op 17 juni in Den Haag. Je vindt hier alle info en tickets.

Goed, genoeg serieus gekletst. Ik ga mijn verjaardag  vieren! Op een leerzaam en goed 29e levensjaar. Yes!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.