Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Hoeveel geld ik uitgeef in 1 week

Emmy deelde een tijdje geleden hoeveel geld ze uitgaf in een week en ik vind dit zelf in magazines ook altijd heerlijk om te lezen. Ik deel van vorige week precies wat ik elke dag uitgaf, tot op de eurocent precies. Enne, dat viel me stiekem toch best een beetje tegen, ik verwachtte zo’n €600…

Leestijd

Deze uitgaven zijn alleen privé. Zakelijk heb ik natuurlijk weer hele andere kosten, vooral aan teamleden en online systemen. Die heb ik hierin niet meegenomen, al kan ik ook beste en keer een bedrijfsversie van deze blogpost doen!

Maandag 3 mei

Eigenlijk een zakelijke uitgave, maar ik beleef er ook privé plezier van, dus ik zet het toch hier neer: met mijn assistent Brenda maak ik een wandeling (de beste manier om eventjes te overleggen) en op het einde gaan we even koffie drinken op het terras bij de bakker hier om de hoek. Ik drink een cappuccino en zij een thee. Ik trakteer en neem nog een kombucha mee voor thuis en ik reken haverkoeken voor Brenda (die ze zelf wilde afrekenen) 😉 Totaal komt het op €12.

Ik koop online een kraamcadeautje voor vrienden, een heel mooi geborduurd badjasje. Deze kostte €36,85.

Dinsdag 4 mei

Ik geef helemaal niks uit vandaag!

Woensdag 5 mei

Ik koop op Etsy een aantal prints van een kunstenares, Niki Waegemaekers. Van Willem krijg ik voor mijn verjaardag een linosnede print van haar en als ik op haar Instagram en Etsy kijk word ik helemaal verliefd op alles. Voor onszelf koop ik twee prints en als cadeau voor een vriend zijn verjaardag koop ik er ook één. Ik reken bijna €100 af.

Ook wordt mijn a.s.r. Vitality abonnement vandaag afgeschreven a €3,50.

Einde middag heb ik een uur personal training en al betaal ik dat vooruit per kwartaal en betaal ik dat bedrag ook voor gebruik van de sportschool voor eigen trainingen, ik neem het wel even mee in mijn kostenberekening. Wel zo eerlijk 😉 Omgerekend kom ik op zo’n €74.

Donderdag 6 mei

Ik ben een tijdje geleden begonnen met hardlopen en het werd tijd voor nieuwe hardloopschoenen (ik rende op oude van zes jaar terug, die waren aan vervanging toe). Ik ga naar Run2Day in Zwolle, laat me goed adviseren en ik koop daar Brooks Adrenaline hardloopschoenen. Ik reken €140 af.

Ook heb ik twee keer parkeerkosten vandaag: bij de bibliotheek maar liefst €0,59 en bij Run2Day €1,10.

Vrijdag 7 mei

Ik heb ’s ochtends personal training, omgerekend komt dat op €74.

’s Middags ga ik even naar de bloemenwinkel om de hoek om een cadeautje voor moederdag te kopen. Ik koop een mooie plant voor in de tuin en haal ook een bosje lelies voor mezelf en ik reken €40 af.

Zaterdag 8 mei

Nu komt er een wat duurdere dag! Allemaal uitgaven vielen vandaag samen.

’s Ochtends vroeg bestel ik op Amazon een boek dat ik al even wil hebben. Al een hele tijd geleden bestelde ik het bij een webshop waar ik nul gehoor van krijg – mega irritant – en ik besluit hem nu toch maar elders te bestellen. Het is trouwens het boek Food Isn’t Medicine van van Dr. Joshua Wolrich en hij kost €20,90 inclusief verzending.

Op zaterdagochtend laten wij altijd de boodschappen bezorgen. De Albert Heijn komt ook vandaag weer langs en we rekenen €60 af voor een hele week boodschappen (weinig deze week omdat we veel statiegeld items inleveren, zoals kratten). Omdat ik een Bezorgbundel heb, betaal ik niet elke week bezorgkosten.

Al een hele poos wil ik een oversized Levi’s spijkerjack en samen met Harma ga ik even de stad in, naar de Levi’s winkel. Ik vind daar de perfecte jeansjas en die koop ik, samen met een spijkerblouse en 3 t-shirts (waarvan één voor Willem) voor €274,5o.Ik slaag heel goed, ben echt enorm blij met mijn aankopen!

Daarna lunchen we op het terras, ik trakteer, en betaal €28.

Vervolgens heb ik mijn afspraak bij Body & Beauty Care voor mijn voeten en handen. Mijn voeten doe ik een keer in de 6 – 8 weken, mijn handen elke 3 – 4 weken. Dit was weer een complete behandeling en ik reken €71,50 af. Met poezelige voeten, gekleurde teennagels en mooie verzorgde handen ga ik weer naar huis. Ik geniet hier altijd zo van, vind het heerlijk als ik weer ben geweest.

Voor het eerst gebruik ik Go Sharing, een scooter deelsysteem en ik betaal €1,99 voor een bundel waar ik een bepaalde tijd mee kan rijden.

Zondag 9 mei

Zondag heb ik helemaal geen uitgaven.

In totaal kom ik deze week uit op €938,93.

Bijna duizend euro, daar had ik niet op gerekend hoor! Ik dacht dat ik uit zo’n €600 zou uitkomen.

Maar! Dit was qua uitgaven niet een hele normale week. Normaal gesproken geef ik niet zoveel geld uit in 1 week aan kleding (de kleren bij Levi’s en de hardloopschoenen) en cadeautjes (moederdag, het kraamcadeau en het cadeau voor Harold).

Ook zijn de kosten voor de boodschappen deze week aan de lage kant, normaal komen we meer richting de €100 – €120. Personal training heb ik elke week twee keer, dus dat is ‘normaal’ voor mij. Qua horeca heb ik de laatste tijd zeer weinig uitgegeven en dat trekt nu weer aan, haha. Waar ik overigens erg blij om ben.

Personal training en mijn nagels zijn iets structureels wat ik vrij ‘duur’ vind, maar iets waar ik het echt voor over heb. De personal training geeft me een enorme boost qua fitheid, gezondheid en energie en vooral zorgt het ervoor dat ik bijna geen rugklachten meer heb. Dat is me het geld dubbel en dwars waard.
Mijn voeten moeten wel echt elke zes weken onder handen genomen worden omdat ik doordat ik zoveel wandel (en nu ook hardloop) snel last heb van kloofjes en andere onprettige dingen. Als ik elke zes weken eelt laat verwijderen en ze goed laat verzorgen, heb ik daar geen last van. De manicure is wel pure luxe, ik word gewoon heel blij van mooie verzorgde handen en nagels.

Leuk wel om dit eens zo bij te houden – ik let goed op mijn financiën maar zo op een rijtje zet ik het nooit. Als dit goed wordt gelezen zal ik dit vaker doen!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.