Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Hoeveel geld ik uitgeef in 1 week #4

Yes, het is weer eens tijd voor een blog waarin ik je een kijkje geef in mijn bankrekening. Eigenlijk vooral een kijkje in wat er allemaal uit gaat. Ik heb weer een random week al mijn uitgaven bijgehouden en ik neem je mee in min uitgaven.

Leestijd

Maandag 7 maart

Op naar de sportschool!

’s Ochtends heb ik een uur personal training, al betaal ik dat vooruit per kwartaal en betaal ik dat bedrag ook voor gebruik van de sportschool voor eigen trainingen, ik neem het wel even mee in mijn kostenberekening. Wel zo eerlijk 😉 Omgerekend kom ik op zo’n €74.

Ik betaal een betaalverzoek van Harold voor het potje padel van afgelopen weekend, we splitten de kosten voor de baan. Ik betaal €10.

Totaal €75.

Dinsdag 8 maart

Spotify wordt vandaag afgeschreven: €9,99.

Verder doe ik geen uitgaven vandaag, ik ben vooral thuis aan het werk. Ik ga ’s ochtends ook sporten, maar zonder personal trainer.

Totaal €9,99.

Woensdag 9 maart

Weer een gewone werkdag en ik geef he-le-maal niks uit.

Totaal €0.

Donderdag 10 maart

Oats

Op donderdag betaal ik een deel van mijn tandartsrekening die niet door de verzekeraar vergoed wordt a €11,07.

Ook bestel ik Oats bij Upfront voor €30,50.

 

Totaal €41,57.

 

Vrijdag 11 maart

Boodschappen!

Vrijdag wordt NLZiet afgeschreven (€7,95) en een verzekering a €3,64. 

Er komt een grote Albert Heijn bestelling binnen waar ik €175,80 voor afreken. Er zit wat voorraad bij omdat er wat dingen in de bonus waren, zoals wasmiddel en Oatly.

Totaal €187,39.

Zaterdag 12 maart

Op zaterdag breng ik Willem weg omdat hij op wintersport gaat en op de terugweg tank ik. Dat doe ik zakelijk, maar toch. Ik tank voor €107,55.

’s Avonds komen Harold en Harma eten en we bestellen sushi. Mijn deel is €33. Ook huren we voor €4,95 een film bij Pathé Thuis (Candyman).

Totaal €145,50.

Zondag 13 maart

Op zondag ga ik met Harold en Harma fantastisch uit eten bij Il Carpaccio, ik reken in totaal €200 af (ik schiet voor), mijn aandeel hierin is dus €66,66.

Totaal €66,66.

Het totaalbedrag van deze week is €526,11. Bijna hetzelfde bedrag als in de vorige ‘aflevering‘. Geen schrikbarend bedrag, geen hele gekke dingen gedaan, behalve dan dat we echt lekker uit eten zijn geweest. Maar niet echt geshopt of veel buiten de deur geweest – het was een vrij normale werkweek.

Ik zal dit ook eens doen als ik op vakantie ben of zo – weer net even wat anders.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.