Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Hoeveel geld ik uitgeef in 1 week #2

De vorige ‘hoeveel geld ik uitgeef in 1 week’ was een groot succes en ik vond het zelf ook erg leuk om eens een week al mijn uitgaven heel precies bij te houden. In week 25 deed ik dat nog een keer en ik ga je dus weer dag na dag vertellen wat ik tot op de euro precies over de balk heb gesmeten.

Leestijd

Deze uitgaven zijn alleen privé. Zakelijk heb ik natuurlijk weer hele andere kosten, vooral aan teamleden en online systemen. Die heb ik hierin niet meegenomen, al kan ik ook beste en keer een bedrijfsversie van deze blogpost doen!

Maandag 21 juni

Vandaag bestel ik twee extra paar ‘Happy Ears’. Dit zijn fantastische oordopjes, waar ik nog eens een uitgebreid artikel over ga schrijven. Vroeger had ik op maat gemaakte oordoppen, maar die passen helaas niet meer én ik ben er op reis een keer 1 kwijtgeraakt. Vorig jaar kon ik vanwege Corrie geen nieuwe laten aanmeten, dus ging ik op zoek naar goede oordopjes die goed in mijn oren blijven zitten. Die schuimrubberen dingen ‘passen’ gewoon niet. Na een zoektocht probeerde ik eens Happy Ears en ik ben er heel blij mee.

Nu ben ik dus twee setjes erbij voor €27,50. Zo heb ik altijd een doosje in mijn toilettas, een thuis naast mijn bed en een als back-up.

Dinsdag 22 juni

Geen uitgaven vandaag!

Woensdag 23 juni

Woensdagochtend heb ik een uur personal training en al betaal ik dat vooruit per kwartaal en betaal ik dat bedrag ook voor gebruik van de sportschool voor eigen trainingen, ik neem het wel even mee in mijn kostenberekening. Wel zo eerlijk 😉 Omgerekend kom ik op zo’n €74.

Op zaterdag laat ik altijd onze ‘grote weekboodschappen’ bezorgen door Albert Heijn, soms bestel ik bij Crisp voor ‘extra’s’. Ze hebben bijvoorbeeld de lekkerste croissants OOIT, maar ook specifieke koekjes (de siroopwafels bijvoorbeeld) en maaltijden (van De Keuken van Maass) waar ik speciaal voor bij Crisp bestel. Ik reken €52,60 af.

Donderdag 24 juni

Donderdag mag ik weer voor mijn ‘grote beurt’ naar de nagelsalon. Om de drie, vier weken doe ik een manicure met telnagellak, en om de 6 tot 8 weken doe ik er ook een pedicure bij om eelt te verwijderen, mijn voeten te verzorgen en mijn nagels te laten lakken. Ik reken bij de beautysalon €103,50 af. Ik vind het altijd weer veel geld, maar ik heb het er ook echt voor over. Zeker voor mijn voeten: ik krijg zelf mijn voeten niet goed gedaan en doordat ik veel wandel krijg ik snel veel eelt, waar ik uiteindelijk ook last van krijg.

Vrijdag 25 juni

Gaan met die banaan!

Vrijdagochtend weer een uur Personal Training a €74.

Zaterdag 26 juni

Syrisch eten van Dima’s Kitchen.

Een dag met wat meer uitgaven!

De Albert Heijn komt onze boodschappen bezorgen a €140. Dat is voor de hele komende week.

Ik doe een bestelling bij H&M van €270,87. Meer dan de helft daarvan gaat straks terug – er zitten wat broeken bij die ik in meerdere maten heb besteld omdat ik niet zeker weet welke maat ik moet hebben.

Ik bestel eten bij Dima’s Kitchen, €13,30. Dit is een van mijn favoriete bezorgrestaurants in Zwolle op dit moment. Het is Syrisch eten en alles is zó smaakvol. Ik bestel een broodje shawarma en een fattoush salade.

’s Avonds ga ik met Sam en Harma naar het terras, we gaan wijn drinken bij het Wijnhuis. Ik schiet €72 voor ons drietjes  voor (waarvan ik een deel van ze terugkrijg), voor onder andere een goede fles wijn, nog wat apart bestelde drankjes en garnalenkroketjes. Wat een feest om weer op het terras te kunnen zitten!

Zondag 27 juni

Geen uitgaven op zondag!

Deze week geef ik veel minder uit dan in de vorige ‘Hoeveel geld ik uitgeef in 1 week‘, namelijk in totaal €827,77. Ik deed wel wat uitgaven die ik normaal niet elke week doe, zoals de H&M bestelling (waarvan een deel teruggaat), nagelsalon en de Crisp bezorging, maar in andere weken heb ik dan ook wel weer andere uitgaven… Weer meer dan de €600 die ik ook de vorige keer verwachtte, haha.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.