Hoe gaat het

Elke week kan je mijn weekverslag lezen op Cynthia.nl en als je me volgt op social media krijg je een aardig beeld van hoe mijn leven verloopt. Vandaag wil ik iets dieper ingaan op hoe het eigenlijk gaat. Na vier maanden Cynthia.nl, na de hele switch, mijn boek, met mijn gezondheid en álle andere dingen.

Leestijd

Van Miss Lipgloss naar Cynthia

In de update die ik op mijn verjaardag plaatste, vertelde ik al kort even over de switch van Miss Lipgloss naar Cynthia.nl en hoe dat allemaal gaat. Vandaag wil ik daar even wat dieper op ingaan, omdat ik er best veel vragen over krijg. Hoe bevalt het? Hoe voelt het? Hoe gaat het? Vind je het leuker?
Ik leefde énorm naar 1 februari toe, de dag dat Miss Lipgloss offline zou gaan en dat Cynthia.nl gelanceerd zou worden. Vooraf was ik er erg druk mee, zowel met het design en de bouw (waar ik me natuurlijk flink tegenaan bemoeide) als met de content maken en klaarzetten. Ik wilde natuurlijk dat er in elke categorie al wat live stond op het moment dat de site online ging. Anders zou het een lege site zijn en had nog niemand een idee waar Cynthia.nl voor stond.
De eerste week zat ik vol adrenaline: er kwamen méga veel mensen kijken en de reacties waren zo ontzettend positief. Daar was ik onbeschrijflijk blij om. Natuurlijk vertrouwde ik wel op mijn gevoel, op mijn idee, dat het zou lukken en dat het zou gaan werken. Maar het was natuurlijk ook eng: een werkend concept wegleggen en iets ‘nieuws’ beginnen. De twijfels waren er natuurlijk. Vinden mensen het wel leuk? Zullen ze wel blijven hangen na die eerste week? Wat vinden adverteerders ervan?

Ik hield er rekening mee dat het eerst wat minder zou gaan. Dat adverteerders het zouden aftasten, even weg zouden blijven. Na die eerste week was het dan ook echt wel spannend, want toen kreeg ik het gevoel dat ik mezelf moest bewijzen. Die eerste ‘nieuwe’ week is voorbij, nu moet ik het echt gaan doen. Dit is mijn nieuwe baan! Gelukkig ging het goed. Zowel qua bezoekers als qua adverteerders. Na de eerste week werd het íets rustiger, maar daarna kwamen er juist weer meer mensen kijken.
Toen de eerste stress en spanning weg was, merkte ik vooral dat ik het zelf ook allemaal weer ontzettend leuk vond om te doen. Laatst tweette ik dat ik na vier maanden zo blij ben met de switch. Toen iemand vroeg ‘Waarom?’ ben ik daar over gaan nadenken. Ja, waarom eigenlijk?

Geen regels meer

Voor mij is dit denk ik het belangrijkste, hetgeen waar ik het meest blij van word: in mijn optiek zijn er geen regels meer. Alles mag, alles kan. Als ik vandaag bedenk dat ik een stuk over uien wil schrijven, dan mag dat. Bij wijze van. Of als ik morgen even niet wil updaten, dan kan dat ook. Al is een dag zonder updates nog niet voorgekomen op Cynthia.nl, daar heb ik teveel inspiratie voor.

In het begin merkte ik dat ik per se elke week een binnenkijker online wilde, en elke week een diepgaand interview met een boeiend persoon. Dat heb ik nu iets meer losgelaten. Goede content is voor mij het allerbelangrijkste, maar juist die binnenkijkers en interviews kosten erg veel tijd: met beide ben ik praktisch een hele werkdag bezig. Dat is niet erg, maar wel te hoog gegrepen om elke week te doen omdat ik naast het maken van content ook nog andere dingen doe voor mijn blog/bedrijf. Nu laat ik alles wat meer los, zie ik minder regels en minder ‘moeten’. Het enige wat moet, van mezelf, is mooie content maken waar ik trots op kan zijn. Waar ik echt blij mee ben. Wat ik zelf aan mijn vriendinnen zou sturen omdat ze het moeten lezen. En als dat dus een keer niet lukt, dan komt er gewoon geen nieuwe blogpost online. Dat is sinds de lancering van de nieuwe website nog helemaal niet gebeurd, maar het zal vast nog wel voorkomen.

Laatst organiseerde ik voor het eerste en fietsrit in samenwerking met Liv. Dat was wennen, want voor Miss Lipgloss voelde dat teveel als ‘afwijkend’. Alle dingen die ik deed die niets met beauty te maken hadden, voelden altijd een beetje als valsspelen. Terwijl ik altijd al over lifestyle-onderwerpen blogde. Ergens wrong het en ik kreeg er ook vaak reacties over. Nu kan alles! Alles ‘mag’! Als ik een kookworkshop wil organiseren, kan dat. Maar ook een beautydag, een fietsdag, een boekenclub – alles kan. En dat maakt het voor mij zo ontzettend leuk. Er zijn geen beperkingen meer.

Ik voel dat ook minder met mijn tijdsindeling. Heel lang voelde ik de drang om ‘net als iedereen’ gewone werkdagen te maken. Om half negen beginnen met werken, om zes uur stoppen. Want ‘iedereen doet dat’. Maar wat heb ik precies te maken met wat iedereen doet? Ik ben eigen baas. Als ik ’s ochtends een paar uur wil werken en ’s avonds een paar uur, dan kan dat. Als ik vrijdag vrij wil en het overige werk zondag wil afmaken, maakt niemand dat wat uit. Als ik een paar weken op Terschelling wil zitten werken (of juist weken vakantie wil), dan kan dat gewoon. Ik ga er nu veel vrijer mee om. Waarom zou ik mijn tijden indelen op een manier hoe andere mensen dat doen? Ik moet het gewoon doen zoals ik het zelf fijn vind. En dat voelt veel vrijer.

Wat 'echter'

Mijn nieuwe site past veel meer bij wie ik nu ben. Miss Lipgloss was de tiener Cynthia, Cynthia.nl is de volwassen Cynthia en sluit op alle vlakken goed aan bij de levensfase waar ik nu in zit. Doordat dit voor mijn gevoel zo goed ‘past’, voel ik me er ook comfortabeler bij om nog meer mezelf te zijn. Ik denk dat ik op Miss Lipgloss mezelf in een soort jasje probeerde te wringen die net niet meer helemaal paste. Ik ging me misschien wel een beetje gedragen naar het imago Miss Lipgloss. Nu ben ik gewoon Cynthia. Ik heb minder het gevoel dat ik me achter een soort muurtje moet verstoppen. Ik ben mezelf, meer mezelf online dan ik ooit geweest ben, denk ik. Ook op social media zie je wat meer van mijn ‘echte zelf’ voorbij komen dan vroeger. Daar moesten sommigen van jullie aan wennen, merkte ik. Maar volgens mij zit het nu goed. Ik hoef me niet anders voor te doen dan ik ben, ik hoef niet zoals andere bloggers te zijn, ik hoef niet een bepaalde soort foto op Instagram te plaatsen ‘omdat het goed werkt’ – ik ben gewoon Cynthia en ik deel dingen. Dat vind je leuk, of niet. Da’s allemaal goed.

Structuurjunkie

Sinds maart van dit jaar ben ik samen met Blossom Books bezig aan mijn tweede boek, Werkboek voor structuurjunkies in spe. In deze video vertelde ik daarover. Ik vind het ontzettend leuk om hieraan te werken, tot nu toe is het écht een groot feest. Ik werk heel erg graag samen met Myrthe en Lotte van Blossom Books en het leuke is dat we het echt samen doen. We zitten samen met de drukker om naar de verschillende soorten papier te kijken, alles overleggen we, ze helpen me enorm met bijvoorbeeld de pagina-indeling van het boek, de opbouw, wat moet waar? Dat is heel fijn én leuk. Alles krijgt steeds meer vorm en we zitten nu in een fase waarin we vooral bezig zijn met: wat mist nog? Wat maakt het boek compleet? Ik ben het in grote lijnen aan het afronden, maar daarnaast ook weer veel aan het aanvullen door het hele boek heen. Misschien is dat nog wel meer (en lastiger) werk dan ‘in het begin’ toen ik vooral met de eerste opdrachten en delen van het boek bezig was.

Volgende week zit ik weer met de uitgeverij en de week daarna ook met de vormgever Aline en ik kijk altijd uit naar deze afspraken. Er komt nu ook iets meer helderheid over hoe het binnenwerk eruit gaat zien en ik kan niet wachten tot jij het ook kan gaan gebruiken.

Mijn gezondheid

Ik vertelde rond mijn verjaardag en daarna ook nog een keer over de klachten die ik heb rondom mijn menstruatie, wat hoogstwaarschijnlijk endometriose is. Inmiddels zijn we weer even verder en slik ik nu elke dag 10mg orgametril als ‘medicijn’ tegen de symptomen. Dit gaat heel goed, ik heb nergens last meer van. Het enige nadeel is wel dat ik er dus wat door ben aangekomen (lees: het afgelopen halfjaar zijn mijn eet- en beweeggewoonten praktisch niet veranderd en ik ben wel voller geworden) en dat ik veel meer onzuiverheden heb dan normaal, zowel op mijn gezicht als op mijn rug en hals. Ik besteed nu extra aandacht aan mijn huid goed reinigen en verzorgen, ik baal er natuurlijk wel van dat je het zo aan mijn gezicht ziet – ook omdat ik een wat boller hoofd heb nu. Mijn gynaecoloog (en endometriose-specialist) gaf wel aan dat beide weg kúnnen gaan naarmate de tijd vordert (zowel het gewicht/vocht als de onzuiverheden) maar dat dat niet zeker is. Ik ga nu op haar aanraden over op 5 mg orgametril per dag: ik ga kijken of de klachten dan wegblijven en of mijn gewicht en onzuiverheden wat afnemen.

Ik was ook een periode héél moe, maar dat is nu gelukkig ook voorbij. Ik heb een tijdje wat stress gehad over allerlei dingen, zowel werk als privézaken, nu dat weg is denk ik dat dat ook bijdraagt. En de vakantie heeft ook echt geholpen om alles weer helder te krijgen: wat wil ik wel, wat wil ik niet, hoe voorkom ik dat ik in de stress schiet, dat soort dingen.

Zo ben ik heel bewust bezig om van mijn telefoonverslaving af te komen, gemiddeld zat ik bijna vier uur per dag naar mijn telefoon te staren. Natuurlijk is het ook deels mijn werk en gebruik ik mijn telefoon ook veel om te navigeren, maar vier uur is wel écht lang. Op vakantie heb ik de Phone Bootcamp van de Moment app gedaan waardoor ik die veertien dagen veel bewuster met mijn telefoon omging. Nu is het gewone werkleven weer begonnen en ben ik heel benieuwd hoe het nu gaat: op vakantie gebruik ik mijn telefoon toch anders dan thuis. Ik zal er later wat meer aandacht aan besteden – ik wil eerst nog even kijken hoe het me de komende weken afgaat. Je bent immers niet in veertien dagen van een verslaving af.

De rest

Inmiddels is het een jaar geleden dat ik het huis kocht waar we nu in wonen! In augustus wonen we er precies een jaar. Zo gek – wat is dit jaar voorbijgevlogen. En wat is het een fijn huis, we zijn er onbeschrijflijk gelukkig mee. Op dit moment zijn we nog wat dingen in huis aan het aanpakken, zo is het buiten- en binnenwerk beneden geschilderd (dat was ook wel nodig) en deze zomer wil ik een nieuwe vloer beneden. We gaan voor lamelparket, we moeten het alleen nog even uitzoeken en dan kan het gelegd worden. Zo zijn er nog meer kleine dingetjes die nog gefixt moeten worden, maar het huis en onze tuin zijn echt een nieuwe bron van rust en geluk in ons leven.

Het gaat dus eigenlijk heel goed. Ik ben blij. Ik ben nog steeds aan het leren om mentaal rustiger te zijn en nog minder stress te hebben, meer te relativeren en de boel de boel te laten. Stapje voor stapje gaat dat allemaal beter – als ik kijk naar een jaar terug ben ik al veel relaxter.

De komende zomer ziet er leuk uit. Ik ben gewoon veel aan het werk, maar er staat ook veel leuks op de planning. Zo ga ik eind juli een paar dagen met mijn ouders en broer naar Schoorl. Ik ben dan ook gewoon aan het werk (ik krijg anders mijn werk niet af, denk ik), maar ook tijd aan het doorbrengen met mijn familie. Dat vind ik belangrijk en doe ik toch altijd te weinig. Volgende week ga ik ook met mijn vader uit eten, dat doen we eigenlijk nooit, dus dat werd weleens tijd. Eind juli ga ik voor werk met Willem een weekendje naar Texel, we zijn uitgenodigd om het Beach Food Festival te bezoeken inclusief een mini Texel persreisje. Vet leuk! In augustus gaan we óók nog weg: we gaan voor mijn samenwerking met TUI samen een weekje op een cruise in het Middelandse Zee-gebied. Onze eerste cruise ooit – ik ben waanzinnig benieuwd. Willem en ik wilden dit jaar onze grote reis naar Japan maken, maar we zijn al zoveel weg dat we dat hebben geparkeerd voor hopelijk volgend jaar. Japan loopt niet weg.

Verder ben ik deze zomer vooral bezig met mijn boek. In september moet het af zijn, dus ik zal er deze twee maanden veel tijd aan besteden. Ook heb ik een aantal draaidagen voor weer een samenwerking met Renault en VIVA en er staan ook nog aardig wat binnenkijkers gepland. En verder natuurlijk ‘gewoon’ werken aan content voor Cynthia.nl, wat superleuk is. Ik probeer in de zomer mijn dagen altijd zo te plannen dat ik vroeg opsta (5-6u), vroeg begin met werken (rond zessen, zevenen) en dan na de lunch kan stoppen zodat ik van het weer kan genieten. Lekker fietsen, het terras op, naar een plas om te zwemmen of gewoon om lekker in de tuin te hangen. Kom maar op, zomer. Ik heb er zin in!

Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

39 reacties
 1. Liez

  Leuk om te lezen! Ik ben zelf gestopt met Facebook, in het begin erg wennen maar nu heerlijk. Ik zat er om de paar minuten op en meerendeels van wat ik zag vond ik niet leuk. Een aanrander!

 2. Bianca

  Mooi dat je dit zo deelt. Ik volg je graag hier. Wens je veel geluk met alles wat je doet en gaat doen.

  Groetjes

 3. Lisa

  Wat fijn om te lezen dat je goed in je vel zit! Nu hopen dat de 5mg ook voldoende is om je van je gezondheidsklachten af te helpen 🙂 Wat ik me afvroeg: wat doe jij om duidelijk te krijgen wat je wel/niet wil in het leven? Ik zit momenteel ook veel over de toekomst na te denken maar kom er maar niet uit… Misschien voer voor een blogpost? Ik wil helemaal niets opdringen, maar ik denk dat veel mensen hier iets aan zouden hebben 😉 Geniet van de zomer!

 4. Mariska

  Ik vind de switch wel heel erg leuk die je hebt gemaakt, alleen vond ik de layout daar veel fijner. Hier lijkt het soms wat rommelig op een of andere manier, maar smaak verschilt (gelukkig!). Je artikelen vind ik nog steeds erg leuk om te lezen en kom hier vaak. Succes met je boek 🙂

 5. Hanan

  Dag Cynthia!
  Zo fijn dat het weer goed met je gaat!

  Ik moet eerlijk zeggen dat behalve de naam en Lay out, voor mij als bezoeker de overgang niet als 360 graden switch aanvoelt. Voor mijn gevoel doe je gewoon wat je al deed alleen minder make-up en meer lifestyle. Overgang die ook andere beauty bloggers hebben gemaakt. Niet alle onderwerpen spreken mij aan,zoals dat fietsen etc. Maar dat is prima, dan sla ik een artikel gewoon over. Ik vind het super dat je zo dicht bij jezelf blijft en je niet laat meeslepen met de huidige popi vloggers/bloggers trend. Ga zo door!

 6. Anita

  Wat fijn dat t zo goed met je gaat! En mooi dat je zo open en eerlijk bent.
  Cruisen is heel leuk én verslavend 😉 Ik heb er inmiddels vijf gedaan. Het is relatief goedkoop, in tegenstelling tot wat mensen vaak denken.
  Fijne zomer en ga zo door!

 7. Annika

  Fijn dat het zo goed gaat!

  Ik begrijp dat gedoe met de gynaecoloog heel goed. Ik heb PCOS en ik gebruik momenteel even helemaal geen hormonen, maar dat betekent dat alle kilo’s die eraan zijn gekomen door de stoornis er extra stevig aan blijven plakken. Ellendig gedoe…

  Veel plezier deze zomer, ik lees het terug in je blogs.

 8. Daphne

  Hoi Cynthia,

  Wat leuk dat je een cruise gaat maken! De Middellandse Zee cruises zijn super voor als je nog nooit gecruised hebt. Er is veel te zien en te doen en weinig zeedagen.
  Ik help je graag bij vragen of met tips voor cruises en cruisen.

 9. Beautyjuf

  Meid, wat ontzettend fijn dat je zo goed in je vel zit. Heerlijk dat je je draai hebt gevonden met je nieuwe blog. Om eerlijk te zijn, mis ik de dagelijkse beautygerelateerde artikelen nog wel. Al begin ik meer en meer te wennen aan de weg die je nu bent ingeslagen.
  Japan is grandioos! Ik heb er vorig jaar een rondreis gemaakt. Het heeft zoveel indruk op mij gemaakt. Ik kan je aanbevelen om er met de trein te reizen (vooraf een treinpas te kopen).

 10. Bente

  Wat leuk om een update te lezen en te zien dat het goed gaat met je! Ik hoop dat halvering van de dosering ook nog goed voor je werkt! En zo niet, dan ben je nog steeds een leuk persoon, maar dan met iets meer gewicht en wat onzuiverheden 🙂
  Veel plezier alvast bij alle leuke uitstapjes!

 11. Sofie

  Wat een leuke update. Wat begin je vroeg te werken zeg! Hopelijk krijg je snel je medicatie op punt, dat zijn vervelende bijwerkingen.

 12. Stefanie

  Ontzettend tof om te lezen en super leuk! Ga vooral zo door meid. Ik kom nog elke dag met veel plezier op je site!

  P.S. Top dat je je zo open stelt naar ons. Ik wens je dan ook alleen maar alle goeds toe!

 13. Susanne

  Even geen lange, diepe reactie vandaag, maar gewoon even dit: wat ontzettend fijn om te lezen dat het goed gaat en dat je blij bent <3

 14. Syl

  Ik heb in het begin heel erg moeten wennen aan je nieuwe site… ik dacht weeeeer een beautyblogger die lifestyle blogger wordt.
  Maar de meeste dingen vind ik wel leuk.
  Fijn om te horen dat het goed met je gaat…en tjah sommige kilo’s kan je niets aan doen.

 15. Judith

  Wat leuk om te lezen dat het zo goed gaat en ook heel open en eerlijk over de twijfels die komen kijken bij dit soort stappen in je leven, maar zo te lezen heb je er allemaal goed aan gedaan.
  En Japan… oh die staat hier ook heel hoog op de lijst! Met een zoontje van 3 en een tweede op komst (24 juli uitgerekend) zal dat echt nog wel even duren 😉
  Ik kom graag op je blog en vind het echt een verrijking dat het nu over van alles gaat, elke dag is daardoor ook weer een beetje een verrassing! Veel succes verder.

 16. Jessica J.

  Heerlijk om te lezen dat je je zo goed in je vel en meer jezelf voelt op de nieuwe website. Ik vind de diversiteit en echtheid hier ook ontzettend fijn. Wat heb je een leuke dingen in het verschiet, zeg! Vet, die cruise!

 17. Natascha

  He wat leuk dat je op een cruise gaat in/op de Middellandse zee. Mijn dochtertje (9 jaar) gaat dat in de herfstvakantie samen met haar vader doen. Ik ben benieuwd hoe jij dat gaat ervaren. Dan kan ik haar daar weer over vertellen.

  En Cynthia, je ziet er nog steeds prachtig uit!

 18. Yvonne

  Zo te lezen doe je het hartstikke goed en zit je goed in je vel! Het gevoel van vrijheid, daar gaat het denk ik om. Dat vermindert de ‘druk’ enorm. En druk-gevoel werkt zo verlammend! En wat goed dat je van je telefoonverslaving af probeert te komen. Er zijn dagen dat ik uren op Facebook zit te discussiëren, maar er zijn ook dagen dat ik het volledig links laat liggen en er even klaar mee ben. Ik ben een keer een week lang bewust internetloos door het leven gegaan. Dat was op vakantie. Er was wifi, maar wilde even helemaal back to basic en 100% genieten zonder afleiding. Het was héérlijk! Wel had ik iedereen van tevoren ingelicht…;) Erg eigenlijk, maar tegenwoordig denken ze anders dat je dood bent. XD

 19. Ellen

  Wat fijn zo’n oprecht artikel! Dat is de voornaamste reden dat ik jou als blogger altijd ben blijven volgen en waar een hoop andere (beauty) bloggers het niet gehaald hebben. Ik vind ook de variatie op je nieuwe site heel fijn.
  Ga zo door!

 20. sandy

  Wat een fijne update om te lezen! En ik herken ook wel veel in je verhaal, moet ik zeggen. Ook hier druk bezig met het minderen van mijn telefoongebruik, heb o.a. Facebook verwijderd en dat scheelt al enorm 😛 Ik ben heel erg benieuwd naar je boek, in een huishouden waar ADHD en Autisme de overhand hebben is structuur erg fijn en belangrijk, en van mijn eigen doelen komt eigenlijk zelden wat terecht. Productief zijn is fijn, maar soms best lastig. Ik ga je boek afwachten..! 🙂

 21. An

  Kijk dan wel es of je medicatie nog anticonceptief werkt, anders gaat dat gewicht de komende 9 maanden eerder toenemen dan afnemen 😉

 22. Aukje

  Wat een leuke update. Fijn dat het goed met je gaat!
  Jammer van je gewichtstoename, dat dat van die medicijnen komt. Zo vervelend.
  Maarja, het is niet anders. Ik vind je nog steeds mooi. Maar ik snap natuurlijk dat je er gewoon van baalt.

  Ik vond Misslipgloss.nl altijd al leuk, maar Cynthia.nl nog veeeeeeeeeel leuker!!
  Ik ben heel benieuwd naar je boek en vermoed dat ik het ga aanschaffen. Ik gebruik ook de Passion Planner dus zo een extra Structuur boek kan dan ook geen kwaad 😉

  1 puntje voor aandacht in je artikel, maar misschien is dat ongegrond (dat weet ik niet). Er staat in je artikel ‘het huis dat ik kocht waar wij nu in wonen’….. Het klinkt als jij dat huis alleen hebt gekocht, zonder je vriend. Ik weet niet of dat de bedoeling ook is van je zinsopbouw maar zo niet, zou ik het even aanpassen 🙂

  Happy day, have fun met alles.

 23. Kirsty

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat! Ik kan mij goed voorstellen dat de vrijheid die je hebt met Cynthia.nl fijn voelt, omdat je niet meer het gevoel hebt gebonden te zijn aan bepaalde onderwerpen.
  Minder op je telefoon zitten vind ik ook een goed idee; ik probeer het altijd wel, maar soms pak ik hem er toch elke keer weer bij. Vooral ’s avonds probeer ik mijn telefoon te laten liggen, want ik merk dat ik er minder ontspannen van word dan wanneer ik bijv. een boek lees.

 24. rachel

  mooi geschreven mop en ik ben blij dat je de overstapt hebt gemaakt!! je bent lekker jezelf en maakt echt hele leuke blogpost waar ik echt iedere dag weer naar uit kijken en hey ik zeg het nog een keer goed…..”ben rete trots op je schat!!” <3

 25. Vera

  Wat een mooi en persoonlijk stuk heb je geschreven. Fijn te horen dat je je weer goed voelt. Je site vind ik echt heel erg leuk geworden, vooral de binnenkijkers zijn favoriet!

 26. Ellen

  Lieve Cynthia, wat een mooi bericht! ik vind dat in alles te zien, te lezen en te merken is dat je meer jezelf bent! heel mooi om te zien- en maakt alles als lezer ook geloofwaardiger en fijner! Ga zo door!

 27. Nicole

  Hoi Cynthia,

  Interessant om dit artikel te lezen! Ik ben zelf al een tijd aan het twijfelen. Ik wil graag een eigen site maken. Aan de ene kant wil ik graag een site die gericht is op mijn werkveld: pedagogiek, dus opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Aan de andere kant wil ik ook over persoonlijke onderwerpen kunnen schrijven.

 28. Alissa

  Wat ontzettend leuk zeg! Ik ben sinds kort weer een vaste bezoeker van je website. Zo’n 5 jaar geleden ben ik gestopt om je op Miss Lipgloss te volgen terwijl ik dat altijd dagelijks deed. Dit voegt weer helemaal, vooral omdat ik van jou leeftijd ben is het meeste nu ontzettend herkenbaar. Ga zo door Cynthia 🙂

 29. Susan

  Leuk om een update te lezen. Wat fijn dat het qua gezondheid een stuk beter gaat. Dat is altijd goed om te horen! Ook super fijn dat je zo tevreden bent met Cynthia.nl. Daar gaat het uiteindelijk om:)

 30. Lucy

  Ik vind je site echt zoveel leuker dan voorheen. Ook al was het toen ook alleen van jou…. nu voelt het veel vrijer, losser en persoonlijker. (Een klein dingetje, soms zie ik niet meteen of een artikel door jou of Emmy is geschreven. Dan lees ik ineens een woord als ‘strohaar’ ik moet dan lachen en denk huhhhhh, dat heb jij niet en zou je ook niet zo schrijven. Toen bleek t artikel van Emmy, verder verheug ik me elke ochtend op je nieuwe Posts)

 31. Ingrid

  Wat leuk om deze update te lezen! Ik ben eigenlijk met je meegegroeid in deze site. Voor mij is het lekker een momentje van ontspanning om alles te lezen. En wat ik niet leuk vind lees ik natuurlijk niet (hoewel dat tot op heden niet is voorgekomen hoor 😉 ) Ik ben zelf 33 en fiets ook graag en lees ook graag. Dus dat is helemaal top. De stukken van Emmy kan ik ook erg van genieten, ik wil zeker in de toekomst door haar mijn wenkbrauwen laten zetten 😉 🙂
  Je gezondheid is belangrijker dan een paar kilo extra he, als jij goed reageert op het medicijn dan is dat natuurlijk veel belangrijker. Het gaat uiteindelijk om je innerlijk. Ik vind je (ondanks dat we elkaar nooit persoonlijk hebben ontmoet) een open, spontane en knappe vrouw die duidelijk met twee voeten op de grond staat en geen meeloper is 🙂
  Wat betreft je telefoon-detox, daar ben ik onlangs ook mee begonnen, al die druk en stress van de social media had en heb ik geen zin meer in. Prima als andere mensen dat anders ervaren, maar ik werd er alleen maar onzeker en onrustig van. Ik kwam laatst oude dagboekjes tegen waarin in continu over mijn gewicht ‘zeur/klaag’. Dus nu besloten dat ik het laat zoals het is, ik ben zoals ik ben en het leven is te mooi om me daar druk over te maken!
  Alle succes voor de toekomst! Ik blijf je blog zeker volgen 🙂

 32. Kim

  Goed om te horen dat het zo goed met je gaat! Het is ook heel duidelijk te merken aan je artikelen en video’s dat dit concept veel beter bij je past. Met name je video’s vind ik echt heel leuk. Je presenteert veel relaxter dan een tijdje geleden, wat erg fijn is om naar te kijken! 🙂

 33. Liset

  Wat leuk om zo’n uitgebreide update van je te lezen. Ik ben blij om te horen dat het zo goed met je gaat. Heel fijn dat je klachten nihil zijn nu met het gebruik van medicatie. Je nieuwe site gaat dus ook super goed, super mooi dat je hierin veel mee vrijheid in ervaart. Dat is uiteindelijk wat zoveel beter voor je is. Het flowt weer goed en wordt dan geen ‘moetje’. Lekker zo doorgaan lijkt me!

 34. marije

  Wat heerlijk om zo’n positieve update te lezen. Goed om te lezen dat je je draai op de website gevonden heb en je doet waar je blij van wordt. Dat zou iedereen eigenlijk moeten doen 😉

 35. Josianne

  Wat fijn dat het zo goed met je gaat! Ik kom nu ook veel liever op je site; ik had toch wat minder met beauty, en deze lifestyle/persoonlijke onderwerpen trekken me veel meer. Een dikke plus voor mij dus! Leuke plannen heb je ook voor de zomer 🙂 Heel veel plezier alvast!

 36. Wouter

  Cynthia, wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat! Uit dit artikel valt echt op te maken dat je vol inspiratie zit en dat je geniet van wat je nu doet. Heel mooi om te zien!

 37. Loes | Gewoon iets met Loes

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat. En wauw, alweer bijna een jaar in jullie huis, waar blijft de tijd?? Dat is echt super snel gegaan! Ik heb helemaal niet hoeven wennen aan de nieuwe site, misschien wat aan de layout, maar de content sprak me vanaf het begin al direct erg aan. Ik volg je graag en blijf dat ook doen. Dat is het fijne van ‘lifestyle’: dat je kunt schrijven over wat je wilt. Ik ben zelf ook minder van een niche, dat houdt je werk interessant en als lezer vind ik dat ook het fijnst: je bent een soort online magazine waar alles voorbij komt. Ik ben echt super benieuwd naar je boek, het klinkt ontzettend leuk en fijn dat je er zo enthousiast over bent! Keep up the good work, Cynthia!

 38. Aileen

  Hoi Cynthia,

  Even een complimentje. Ik vind je site zo ontzettend leuk. Ik kom er een paar keer per week. Vooral de binnenkijkers vind ik leuk, maar ook je eigen artikelen die met wonen te maken hebben, artikelen over reizen etc. De variatie maakt het ontzettend boeiend. Leuk dat je een persoonlijke update geeft. Jij bent het immers die deze site maakt tot wat ie is. Succes en ga zo door!