Happy 2020

2020 is er! Gelukkig nieuwjaaaaar. Alle goede wensen voor 2020. Ik wil graag mijn plannen voor 2020 met je delen en digitaal met je proosten op het nieuwe jaar.

Leestijd

Ik heb vooral vet veel zin in 2020. Privé hebben we niet superveel plannen, behalve dat we tussen mei en september een ‘grote’ reis willen maken. En dan geen wereldreis of zo, maar een langere reis ver weg en dan een maand of iets langer. We wilden eerst naar Zuid-Afrika, maar voor Willem is het niet zijn nummer één wensbestemming of zo. Dus we zijn een beetje gaan kijken wat we dan wel gaan doen, waar we allebei helemaal wild van worden. Wij zijn beide weg van Japan en dat staat op ons lijstje voor ‘ooit’. ‘Ooit’ gaan we een maand naar Japan. Dus laatst dachten we: waarom wachten? Waarom gaan we niet gewoon in 2020 in mei/juni een maand naar dat waanzinnige land? Dus daar zij we nu naar aan het kijken en een beetje aan het uitzoeken. De voorpret is real. Wat zou het fantastisch zijn om dat te doen!
Niet dat Zuid-Afrika nu van mijn lijstje af is, maar Japan stond wel op een gedeelde nummer één samen met Nieuw-Zeeland en Australië.

En verder wil ik in 2020 natuurlijk vooral weer lekker vaak naar Terschelling, en de eerste keer staat al gepland: in maart. In maart organiseer ik voor ondernemers een Structuurjunkie Workation en die week ervoor of erna hebben we een vakantie daar staan. We gaan in 2020 zeker nog vaker, maar daar zijn geen concrete plannen voor.

Qua privé heb ik verder sowieso niet echt veel plannen in 2020. Gewoon lekker doordoen zoals het gaat. Tijd doorbrengen met vrienden en familie. Ontspannen. Niet stressen 😉 En goed naar mezelf en mijn lijf blijven luisteren.

 

Foto: Patrick Laan

Qua werk heb ik wel wat plannen in 2020. Sinds een aantal weken werk ik intensief samen met een coach en dat helpt me mijn plannen te structureren en vooral te focussen. Uiteraard staan er weer lanceringen van nieuwe Structuurjunkie Planners, eind januari komen er weer nieuwe kleuren. In april komt er een ‘schoolagenda’ (dus met data 2020-2021) en in oktober volgt een planner voor heel 2021. Ook komen er in januari nog wat meer toffe dingen aan in de Structuurjunkie lijn, maar daar vertel ik je heel snel meer over!

Met mijn online trainingen focus ik me op ondernemers, maar ik ben ook bezig met het ontwikkelen van een plantraining, dus waarin ik je leer hoe je nou goed je planner kan gebruiken en hoe je je ook echt aan je planning houdt. Op 6 januari starten weer 15 ondernemers met mijn 9-weekse Onlineprogramma, waar ik heel erg naar uit kijk. Verder staan er natuurlijk nog meer trainingen, activiteiten en coaching op de planning, maar samen met mijn eigen coach ben ik nu juist heel erg aan het kijken hoe we in het eerste halfjaar kunnen focussen en helderheid kunnen creëren. Dus dat is fijn en ook heel erg leuk om te doen.

Uiteraard blijf ik in 2020 ook weer lekker bloggen! Daarin verandert er weinig. En als er wel wat verandert dan hoor je dat natuurlijk van me 🙂

Ik heb erg veel zin in het komende jaar. Een jaar waarin focus mijn toverwoord is, nog meer dan het al was, en waarin ik met Structuurjunkie weer heel veel mensen mag gaan helpen met hun structuur, focus en productiviteit. En hier op Cynthia.nl hoop ik dat je weer met veel plezier mijn blogs zal lezen.

Een heel fijn 2020 gewenst! Liefs, Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

15 reacties
 1. Mariska

  Het allerbeste voor 2020! Hopelijk worden al je privé en zakelijke dromen waar 🙂

 2. Carolien

  Jij ook een gelukkig nieuwjaar! Goede plannen. Japan klinkt awesome. Ben heel benieuwd of je nog met wijn bezig blijft (afgezien van ervan genieten) of je daar verder nog plannen mee hebt?

  • Cynthia Schultz

   Dank je! Nee geen concrete plannen, behalve genieten en proeven 🙂

 3. Leontine

  Mooie plannen! Ik heb je vroeger lang gevolgd toen je nog miss lipgloss was. Toen een tijd uit het oog verloren. Laatst kwam een advertentie voorbij met een aanbieding van bookspot voor de struktuurjunkie planner. Nu ben ik al behoorlijk gestructureerd, maar ook ben ik wel fan van notitieboekjes en Moleskines. Ik heb de planner besteld en vind hem prachtig! Ben al lekker bezig geweest met kleurtjes en de Pomodoro techniek. Ik ga je weer volgen 🙂

 4. Britt

  Happy New Year!!
  Japan!! Doen, ik was er 3 weken en ik heb nog steeds het gevoel alsof ik slechts een klein deel heb gezien; zo’n ontzettend mooi land!

 5. Inge

  Ik ben 2 x in Japan geweest. Het is ontzettend de moeite waard. Een maand Japan lijkt mij persoonlijk wat lang. Na 2 weken weet je t wel zeg maar en vergeet niet dat 2020 echt niet ideaal is om Japan te bezoeken ivm de olympische spelen!!! Heel dat land doet mee aan de gekte maar vooral in Tokyo ga je de authenticiteit missen door de spelen vrees ik… persoonlijk zou ik een jaar of 2 wachten tot “de spelen” gekte voorbij is en dan een week of 2 gaan. Als je een maand weg wil heb ik nog wel een andere tip; Canada. En dan in t bijzonder vancouver, vancouver island, die “hoek” in t westen. Dat is wel zo grandioos- mijn mooiste reis. Beren, orca’s, bultruggen, adelaars maar ook mondaine plaatsen zoals Victoria en in Vancouver zelf kun je ook fantastisch chillen; die stad is zoooo mellow, openminded, multi cultureel, en tegelijkertijd voelt t heel uhh “dorps”. Ja echt, bijzonder! Succes en veel plezier met het plannen van je reis, liefs inge

  • Femke

   Goed punt van de Olympische Spelen.

   Japan is verder helemaal fantastisch! Ik ben er twee keer geweest en steeds was het te kort. Komende kerst (lekker vooruit plannen) ga ik weer twee weken.

   Mijn persoonlijke favorieten sowieso Miyajima en Hiroshima – liggen ook bij elkaar in de buurt.

   Enjoy de voorpret en hopelijk ook de uitvoering!

  • Cynthia Schultz

   Hey Inge, wat lief dat je zo meedenkt! We hebben al geboekt, en we gaan niet alleen naar Tokio maar gaan rondreizen door Japan. Ik vertrouw erop dat we ons daar een maand perfect gaan vermaken! En ik weet het inderdaad van de Olympics, we gaan gelukkig niet tijdens de Spelen maar een tijdje ervoor dus ik vermoed dat we er niet al teveel ‘last’ van hebben.

 6. Cynthia

  Dat 2020 maar een heel mooi jaar voor jou mag worden 🥂🍾💫

 7. Martine Kruijswijk

  Beste Cynthia,

  Als ik lees dat je een schoolagenda uit gaat brengen, dan wil ik je ook vragen eens na te denken over een docentenagenda. Als docent in het voortgezet onderwijs ben ik altijd op zoek naar de perfecte agenda met voldoende ruimte en de juiste indeling.
  Mocht je interesse hebben, dan wil ik graag met je hierover brainstormen. Ik vind jouw planners super mooi en privé heb ik nu de okergele in gebruik. Voor mijn werk heeft die echter niet de juiste indeling. Een docentenagenda met de look van jouw planners zou echt super zijn!!!
  Ga zo door, Cynthia! Een heel goed en gezond 2020 toegewenst.

  Hartelijke groet,

  Martine

  • Cynthia Schultz

   Ha Martine! Die staat zeker op ons lijstje! 🙂 Als het zover is, dan hoor je het!

 8. Anne

  Gelukkig Nieuwjaar Cynthia!

 9. Tineke

  Mooie plannen, een maand naar een ander land klinkt gaaf. Gelukkig nieuwjaar!

 10. Matanja

  Een heel gelukkig en gezond 2020 toegewenst 🌹