Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Happy 2020

2020 is er! Gelukkig nieuwjaaaaar. Alle goede wensen voor 2020. Ik wil graag mijn plannen voor 2020 met je delen en digitaal met je proosten op het nieuwe jaar.

Leestijd

Ik heb vooral vet veel zin in 2020. Privé hebben we niet superveel plannen, behalve dat we tussen mei en september een ‘grote’ reis willen maken. En dan geen wereldreis of zo, maar een langere reis ver weg en dan een maand of iets langer. We wilden eerst naar Zuid-Afrika, maar voor Willem is het niet zijn nummer één wensbestemming of zo. Dus we zijn een beetje gaan kijken wat we dan wel gaan doen, waar we allebei helemaal wild van worden. Wij zijn beide weg van Japan en dat staat op ons lijstje voor ‘ooit’. ‘Ooit’ gaan we een maand naar Japan. Dus laatst dachten we: waarom wachten? Waarom gaan we niet gewoon in 2020 in mei/juni een maand naar dat waanzinnige land? Dus daar zij we nu naar aan het kijken en een beetje aan het uitzoeken. De voorpret is real. Wat zou het fantastisch zijn om dat te doen!
Niet dat Zuid-Afrika nu van mijn lijstje af is, maar Japan stond wel op een gedeelde nummer één samen met Nieuw-Zeeland en Australië.

En verder wil ik in 2020 natuurlijk vooral weer lekker vaak naar Terschelling, en de eerste keer staat al gepland: in maart. In maart organiseer ik voor ondernemers een Structuurjunkie Workation en die week ervoor of erna hebben we een vakantie daar staan. We gaan in 2020 zeker nog vaker, maar daar zijn geen concrete plannen voor.

Qua privé heb ik verder sowieso niet echt veel plannen in 2020. Gewoon lekker doordoen zoals het gaat. Tijd doorbrengen met vrienden en familie. Ontspannen. Niet stressen 😉 En goed naar mezelf en mijn lijf blijven luisteren.

 

Foto: Patrick Laan

Qua werk heb ik wel wat plannen in 2020. Sinds een aantal weken werk ik intensief samen met een coach en dat helpt me mijn plannen te structureren en vooral te focussen. Uiteraard staan er weer lanceringen van nieuwe Structuurjunkie Planners, eind januari komen er weer nieuwe kleuren. In april komt er een ‘schoolagenda’ (dus met data 2020-2021) en in oktober volgt een planner voor heel 2021. Ook komen er in januari nog wat meer toffe dingen aan in de Structuurjunkie lijn, maar daar vertel ik je heel snel meer over!

Met mijn online trainingen focus ik me op ondernemers, maar ik ben ook bezig met het ontwikkelen van een plantraining, dus waarin ik je leer hoe je nou goed je planner kan gebruiken en hoe je je ook echt aan je planning houdt. Op 6 januari starten weer 15 ondernemers met mijn 9-weekse Onlineprogramma, waar ik heel erg naar uit kijk. Verder staan er natuurlijk nog meer trainingen, activiteiten en coaching op de planning, maar samen met mijn eigen coach ben ik nu juist heel erg aan het kijken hoe we in het eerste halfjaar kunnen focussen en helderheid kunnen creëren. Dus dat is fijn en ook heel erg leuk om te doen.

Uiteraard blijf ik in 2020 ook weer lekker bloggen! Daarin verandert er weinig. En als er wel wat verandert dan hoor je dat natuurlijk van me 🙂

Ik heb erg veel zin in het komende jaar. Een jaar waarin focus mijn toverwoord is, nog meer dan het al was, en waarin ik met Structuurjunkie weer heel veel mensen mag gaan helpen met hun structuur, focus en productiviteit. En hier op Cynthia.nl hoop ik dat je weer met veel plezier mijn blogs zal lezen.

Een heel fijn 2020 gewenst! Liefs, Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.