Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Hallo 2021

Hallo 2021! Volgens mij vindt iedereen het heerlijk dat 2020 achter ons ligt. Ik ook. Gelukkig nieuwjaar! Ik blik even kort terug op 2020 en vooruit op 2021. Yes!

Leestijd

2020

Structuurjunkie Workation

Structuurjunkie Planners

Wandellust

Koffietijd

Heeeel veel van dit 🙂 Gewoon thuis aan het werk.

Ik ga geen heel sentimenteel verhaal over 2020 houden hoor, dat zie ik al zoveel voorbij komen op social media en ik ben er nog moe van.

2020 was gewoon een fucking raar jaar. Qua privéleven voelt het alsof sinds maart alles op pauze staat. Qua werk veranderde er van alles. Met Structuurjunkie gaf ik best veel live workshops en niks ging meer door. Ik zou zelfs een training in Marrakech geven die geannuleerd werd #sad. Ik zorgde dat mijn volledige business online kon draaien, met online trainingen (waar ik voor de lockdown gelukkig al een begin mee had gemaakt), een membership dat ik lanceerde in augustus en natuurlijk mooie nieuwe planners waar we een recordaantal van verkocht.

Mijn boek Wandellust verscheen in september (ook later, omdat hij officieel uit zou komen tijdens de eerste lockdown toen het door het mooie weer overal in natuurgebieden te druk werd). Het werd een succes, echt geweldig. Er zijn inmiddels bijna 10.000 exemplaren van verkocht.

Wat ook heel tof was, was dat we begin maart nog met een groepje ondernemers op Structuurjunkie Workation konden naar Terschelling. Net voor alles dicht ging, zo raar was dat.

Heel veel wandelen dit jaar.

Bologna & Modena

Jarig

Samen naar het Okura/Yamazato

Terschelling

Veel hiervan: wandelen, spelletjes spelen, lekker chillen in de tuin, wijnproeven, borrelen, koken en bakken, knuffelen met Kees, lezen…

Onze nieuwe keuken!

Weer even terug naar privĂ©: in februari gingen Willem en ik samen naar Bologna en Modena, een fantastisch reisje met z’n twee waar we vet van genoten hebben. En dat was maar goed ook, want daarna kon er ineens niks meer. Onze reis van een maand naar Japan ging niet door. Wel hebben we samen met Kees enorm genoten van de rust, vooral in het voorjaar tijdens de eerste lockdown. Ik was jarig, vierde het klein en heb daar enorm van genoten. In de zomer zijn we nog een weekendje weg naar het Okura in Amsterdam geweest om daar uitgebreid Japans te eten, dat was echt geweldig. Vlak voor de boel weer op slot ging en Curacao op code oranje, konden we in november nog anderhalve week genieten van ons favoriete Caribische eiland. Verder waren we qua vakanties aangewezen op Terschelling, wat geen straf is, want daar komen we toch al heel graag.

En: onze keuken werd verbouwd! 

Als ik terugblik op dit jaar heb ik echt wel een goed jaar gehad. Het was raar, het was anders, het was frustrerend, maar voor mezelf kan ik terugkijken op een jaar waarin ik veel fijne momenten heb gehad.

2021

Tijd om vooruit te blikken!

Qua privé vind ik dat een beetje lastig. We weten natuurlijk gewoon niet wat wanneer weer kan, mag, veilig is. We hadden onze Japan reis verzet naar maart, maar die hebben we inmiddels weer verzet naar oktober. We moesten hem binnen 2021 verplaatsen en nu is het maar weer afwachten of het in oktober wel kan. We hopen het, maar we gaan er niet téveel van uit.

De drie weken die we vrij hadden genomen in maart voor Japan, gaan we nu doorbrengen op Terschelling. We willen toch even weg en gezien dat dan waarschijnlijk alleen nog in Nederland kan (daar ga ik voor het gemak maar even van uit), hebben we een huisje in de duinen op onze favoriete plek geboekt. Daar kijken we echt enorm naar uit.

Verder heb ik geen idee wat we in 2021 gaan doen. Ik hoop gewoon dat we later in het jaar weer wat meer op reis kunnen. Ik zou graag dit jaar met vrienden een weekendje naar Bologna met de auto. Maar ik heb ook niet zoveel zin om al teveel plannen uit te denken, die misschien toch niet door kunnen gaan.

Qua werk heb ik wél plannen voor 2021 natuurlijk, want met Structuurjunkie kan ik bijna alles online doen. In augustus verschijnt een nieuw Structuurjunkie boek, waar ik nu volop mee bezig ben. Ook wordt 2021 het jaar waarin we waarschijnlijk de eerste stappen naar het buitenland gaan zetten met de Structuurjunkie Planners! En natuurlijk komen er weer nieuwe planners, voor 2021/2022, nieuw datumloze planners, het wordt weer een feest.
Ook heb ik toffe plannen met veel nieuwe thema’s voor het Structuurjunkie Gáán Membership, waar we nu ook weer lekker middenin zitten voor de lancering in februari. En verder… gaan jullie het vanzelf allemaal zien!

Een goed 2021 gewenst. Met wat meer vrijheid, hopelijk.

Liefs!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.