Gezinsuitbreiding!

Al jaren willen Willem en ik graag een hond.  Na een hele poos zoeken en geduld hebben, hebben we eindelijk ‘onze’ hond gevonden. Dit weekend is Keesje bij ons komen wonen!

Leestijd

De wens voor een hond

Kwibus & Lea

Zowel Willem als ik zijn beide opgegroeid met dieren. Willem heeft veel verschillende katten en honden gekend toen hij nog thuis woonde, ik was heel jong toen we hond Kwibus kregen en kat Marley was er al toen ik geboren werd. Toen Kwibus overleed, kozen mijn ouders snel daarna voor Chubby. Toen woonde ik nog thuis. Chubby voelt altijd nog als mijn hond (en ik houd zóveel van hem!), maar het is de hond van mijn ouders en al is hij vaak gezellig hier, het is niet onze hond.

Toen Willem en ik gingen samenwonen, was er al snel de wens voor een eigen hond. Maar ook de twijfels, we vinden het een hele verantwoordelijkheid en wij vinden dat je voor een hond voor het leven kiest. Eerst kozen we bewust voor ‘geen huisdieren’, beide waren we veel weg, ik was veel op reis, de verantwoordelijkheid zagen we nog niet zitten. De laatste jaren missen we toch echt iets in huis. De gezelligheid, liefde en warmte van een hond – dat wilden we erg graag. Als Chubby hier is, vinden wij dat zó fijn en leuk. En wandelen is toch gezelliger met een hondje 😉 We waren er echt aan toe om wat vrijheden in te leveren voor het plezier van een lieve hond in huis.

De zoektocht

Sinds een jaar of twee kijken we serieus naar een hond. Vanaf het begin wisten we: we willen geen hond van een fokker of random van Marktplaats. Er zitten veel dieren in het asiel, zoveel lieve beestjes zitten te wachten op een liefdevol gezien. Dat wilden we graag. Als wij zo graag een huisdier willen, dan op een zo goed mogelijke manier. We zijn door de jaren heen bij verschillende asiels geweest (meerdere keren) en ik hield altijd websites van asiels in de gaten, en ook websites en Facebookpagina’s van goede doelen met betrekking tot het redden van honden.

We vonden tot nog toe, in ongeveer een jaar tijd, geen match. Als ik op social media van asiels een passend hondje zag voor ons, was deze altijd meteen (binnen enkele dagen) al weg, we visten telkens achter het net. De honden die we in het asiel zagen spraken ons niet aan. Wij zijn beginnende hondeneigenaren en hoe egoïstisch dat ook klinkt, we zagen het niet zitten een hond in huis te nemen met veel gedragsproblemen en gezondheidsissues. Ook wilden we geen hele grote hond, en de honden die hier in de omgeving in het asiel zaten/zitten, zijn voornamelijk (hele) grote honden.

Al jaren ken ik de eigenares van Stichting Houndation en daar zag ik via Facebook altijd veel leuke hondjes voorbij komen. Een paar weken geleden gingen we voor het eerst kennismaken, met Mambo. Na lang twijfelen besloten we met pijn in ons hart niet voor Mambo te gaan. We twijfelden teveel over zijn gedrag en hoe dat zou ontwikkelen: deze schat heeft vijf jaar in het asiel in Bulgarije gezeten. Heel blij zijn we dan ook dat Mambo sinds kort een gouden mandje heeft gevonden. Ik denk dat er een reden is dat we zoveel twijfelden, en op dat gevoel wilden we graag af gaan.

Linda van Houndation zei, toen ik haar appte hoe het met Mambo ging, meteen tegen mij: ‘Illy komt naar Nederland. Zij is echt wat voor jullie.’ De foto’s zagen er goed uit, en dus gingen we bij het gastgezin in Almere kijken waar ze net een weekje zat.

Illy/Keesje

Vorige week zondag gingen we naar het opvanggezin van Illy (die wij nu Kees hebben genoemd) in Almere. Toen we binnenkwamen, dartelde Kees meteen naar ons toe. Ze kwam heel nieuwsgierig kijken, snuffelen en ze zat meteen met Willem te knuffelen. In het uurtje dat we daar waren kwam ze meerdere keren even bij ons kijken en wandelde ze vrolijk kwispelend rond. Ze ging heel goed overweg met de twee kleine kinderen in het gastgezin en ook met de al aanwezige hond. Het was meteen duidelijk: Keesje is rustig, zelfverzekerd, vindt ‘alles’ goed en is heel relaxed.

Wij waren meteen verliefd. Wat een schatje is ze, en ze is zo vrolijk! We zagen Kees meteen al door ons huis lopen, door het bos wandelen, knuffelen op de bank en lekker spelen. Het voelde meteen goed: Kees past bij ons. En we zijn zó gelukkig om te kunnen delen dat ze vanaf dit weekend bij ons woont! Iets wat we al zo lang willen is nu werkelijkheid. Het is zo’n gek idee om nu écht een hond te hebben, dit willen we al zo lang, en het is het wachten waard geweest. Het zal wat lastiger worden om op reis te gaan en hele dagen weg te zijn, maar daar vinden we onze weg wel in. De eerste periode gaan we ons lekker focussen op Keesje en gaan we ervoor zorgen dat ze zich helemaal bij ons thuisvoelt. We gaan ook op zoek naar een goede hondenschool hier in de buurt.

Gisteren is Keesje bij ons gekomen en het gaat heel goed. Ze is heel nieuwsgierig, ze leert snel, ze vindt het heel prettig om in de bench te liggen, wandelen gaat ook goed. Het is wel duidelijk dat ze moet wennen, dat alles spannend is en dat elk geluidje iets nieuws is voor haar. Gisteren liepen we hier een rondje in de buurt en toen de trein langs kwam denderen wist ze niet wat ze zag!

Samen met Chubby (die nu bij ons is omdat mijn ouders op vakantie zijn) gaat het ook heel erg goed, maar natuurlijk moeten ze even aan elkaar wennen en ontdekken wat dit nu allemaal is.

Wij zijn héél gelukkig met Keesje en je zal zeker nog veel van haar voorbij zien komen.

Keesje was een straathondje in Bulgarije en heeft daar in het asiel gezeten. Door Houndation is ze naar Nederland gehaald. Via Houndation kan je ook zelf een hond adopteren, maar hun voornaamste doel is het castreren van straathonden in Bulgarije om het probleem bij de basis aan te pakken. Als je een hond adopteert via Houndation gaat een deel van het bedrag dat je betaalt naar deze geboortebeperking. Je kan op hun website wat meer lezen over wat ze allemaal doen en je kan er natuurlijk doneren. De stichting heeft geen winstoogmerk en er werken alleen maar vrijwilligers. Ik word door Houndation niet betaald voor deze ‘promotie’, ik betaal zelf ook mijn bijdrage voor Kees, zoals elke andere adoptant. Zodat daar geen verwarringen over ontstaan 🙂 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

89 reacties
 1. aboutsbstyle

  Wat een mooie gezinsuitbreiding, en helemaal met het prachtige verhaal erachter. ik wens jullie dan ook erg veel plezier met elkaar. liefs soraya

 2. M

  Zit ik met tranen in mijn ogen je artikel over kwibus te lezen, OMG.
  Gefeliciteerd met jullie hondenkind, hopelijk volgen er vele gelukkige jaren.

 3. Sylvia

  Een maatje voor het leven!

 4. Jennifer

  Ze ziet er ook echt uit als een hele vriendelijke hond. Mooi dat jullie nu wel een match hebben gevonden en dat ze het zo goed doet bij jullie!

 5. Kim

  Ze is echt enorm schattig! Heel veel plezier en geluk gewenst! Alle foto’s zijn leuk, maar die laatste ?

 6. Iris

  Zo leuk en wat een schatje zeg! <3

 7. Angela

  Wat leuk! Ik heb ook een hondje geadopteerd. #don’tshopadopt

 8. Sara

  Ah, leuk! Proficiat met jullie nieuwe gezindslid! 🙂
  Gewoon uit nieuwsgierigheid (zeker niet slecht bedoeld), maar waarom hebben jullie ze een nieuwe naam gegeven? Bij wijze van “nieuw begin” voor haar of vonden jullie de oorspronkelijke naam niet zo leuk? 🙂
  Kijk er al naar uit om ze te zien in je weekoverzicht hoor, ziet er een leukerd uit.
  Groetjes

  • Cynthia Schultz

   We wilden haar gewoon graag zelf een naam geven en Illy was niet per se een naam die we zelf zouden kiezen 🙂

 9. Veroniek

  Gefeliciteerd! Dat er veel leuke en gezellige jaren mogen volgen!

 10. Laura

  Aah wat lief!! Ik ben zelf opgegroeid met honden en gelukkig woon ik dan ook nog grotendeels thuis waar dus ook de honden zijn, dus ik snap helemaal hoe dat voelt zo zonder hond 😉

 11. Stefanie

  Super leuk zeg! Wij hebben ook een hondje…hij wordt bijna 3. Hebben hem sinds hij 7 weken is, maar echt een verrijking thuis. Zijn dolgelukkig met hem, iedere dag weer. Echt ons ‘kindje’!

 12. Iris

  Gefeliciteerd met Keesje! Ze heeft het goed getroffen met jullie 🙂
  En het verhaal over hoe jullie Keesje kregen is erg mooi, goed dat jullie er zo veel tijd in hebben gestoken en onderzoek hebben gedaan!
  Zelf zou ik ook graag weer een hond willen, maar mijn vriend en ik werken allebei fulltime (niet thuis). Dat zou erg sneu voor het beest zijn. 🙁

 13. Loes

  Gefeliciteerd met Keesje! Wat een schatje is ze zeg. En wat fijn dat het zo klikt! Zo zie je maar dat geduld dus gewoon beloond wordt. Veel geluk <3.

 14. anna

  Och wat een lieverd! Ik smelt! Super goed initiatief ook. Zelf wil ik later ook graag een hond of kat uit een asiel!

 15. Natasja

  Wat een schatje! Leuk dat je voor een soort “asielhondje” gekozen hebt. Mijn kat is ook een asielkat en dat was ook een bewuste keuze. Na 2 jaar nog steeds geen spijt van.

 16. Marjan

  Wát een snoepje!

 17. Samira

  Heej Cynthia wat een ontzettend leuk hondje is Keesje! Heerlijk om zoveel vrolijkheid om je heen te hebben he? Ik heb zelf 2 katten en het zijn echt mijn babies. Heel veel geluk x

 18. Martine

  Gefeliciteerd met de komst van Keesje
  Wat enorm leuk voor jullie.
  Geniet ervan en ik kijk al uit naar haar bijdrage hier op jouw blog 😉

 19. Wendy (B)

  Zo een schatje 😀 !

 20. Ilse

  Wat leuk voor jullie! Ziet er een lief diertje uit! ?

 21. Yvonne

  Wat ontzettend mooi, hoe jullie dit hebben gedaan. Ook goed dat jullie niet een hond met (ernstige) gedragsproblemen hebben gekozen. Heb dat gezien bij een vriendin: uiteindelijk veel ellende en verdriet omdat er toch afscheid genomen moest worden van de hond na een jaar. Zoiets is toch voor professionals; het wordt te vaak onderschat.
  En Keesje is een ongelooflijk schatje en lijkt me behoorlijk makkelijk voor een asielhondje 🙂

 22. Sandra

  Wat een prachtig beestje zeg!

  Reageren
 23. Bianca

  Ik snap nooit als het beestje al een naam heeft dat je het beestje anders gaat noemen. Lekker verwarrend voor het beestje.

  • Cynthia Schultz

   Daar is ze nu al aan gewend hoor, dat maakt helemaal niet uit. Honden wennen heel snel aan een nieuwe naam.

  • Micks

   Honden luisteren niet perse naar een naam, maar meer naar de intonatie waar op je iets uit spreekt. Of je dan Illy of Keesje zegt, maakt eigenlijk weinig uit.

 24. Marieke

  Wat een lieverd, gefeliciteerd! Wij hebben ook een hondje geadopteerd, maar dan uit Spanje.

  Hondenschool Jimmy is erg goed! Training wordt vlakbij Dalfsen gegeven.

  Reageren
 25. Yvonne

  Gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding! Wat een schatje. Goed dat jullie er zo goed over nagedacht hebben. Keesje boft met jullie als baasjes. 🙂 Gaat helemaal goedkomen!

  Reageren
 26. Laura

  Ahhh een schatje! ?
  Wij hebben sinds anderhalf jaar een roemeens hondje Sunny!
  Niks mooiers dan een buitenlands hondje die zijn zo dankbaar! Veel geluk met Keesje.

  Reageren
 27. Micks

  Wat een knapperd! Onwijs goed dat jullie via deze weg een hondje hebben gekozen. Echt heel leuk. Veel plezier met elkaar!

  Reageren
 28. nien

  Wat een schatje, en geweldig dat jullie voor een hond via houndation hebben gekozen. Ik en mijn vriend hebben sinds 8 maanden een hond uit Spanje vandaan. Ook lang bij asiels in de buurt gekeken maar ivm onervarenheid van onze kant het niet aangedurfd. Dit was ook spannend omdat we haar nooit in het echt hebben ontmoet, maar vanaf de eerste aanblik toen ze aankwam op het vliegveld helemaal verliefd, en nog steeds. Heel veel geluk met jullie Keesje!

  Reageren
 29. Mariska

  Ah dat ziet er echt uit als een schatje! 🙂

  Reageren
 30. Lou

  Ah, wat leuk! Ik moet er zelf niet meer aan denken, zo’n beest in huis, vond het als kind al te veel gedoe met uitlaten, zorgen enzo, maar ik snap je enthousiasme. Veel geluk!

  Reageren
 31. Nena

  Ik wilde ook al jaren een hond, maar mijn man wou het niet. Dit jaar heb ik hem eindelijk kunnen overtuigen en sinds juni woont Dax bij ons, een Ierse Greyhound. Het is een echte aanvulling op ons kleine gezinnetje en ook Tim is helemaal weg van hem. Ik snap dus precies hoe jullie je voelen! 🙂 Ik kan niet wachten op lekker veel updates en instastories van Keesje! Proficiat!

  Reageren
 32. Ina

  Wat een schatje! Veel plezier samen!

  Reageren
 33. Mathilda

  Wat een leukerd! Ze heeft vast een heel goed huisje/plekje bij jullie!

  Reageren
 34. Poederdoos

  Wat een heerlijk bericht om te lezen en inderdaad wat een verademing om over dit onderwerp al vaker te lezen. Trek er tijd voor uit en vind je ritme als gezin. En heel fijn van elkaar genieten.

  Reageren
 35. Karin

  Wat ontzettend leuk voor jullie! Ik wens jullie heel veel plezier toe met z’n 3-tjes 🙂

  Reageren
 36. Tineke

  Wat goed dat jullie voor een hond hebben gekozen die een tweede kans verdient. Keesje is wel echt een schatje. Heel veel plezier met zijn drieen!
  Liefs

  Reageren
 37. Caren Zwart

  Wat een schatje! Zelf heb ik een hondje uit Spanje en hoewel sommige dingen een uitdaging waren (en soms nog zijn) ben ik nog altijd blij dat we 2 jaar geleden voor adoptie zijn gegaan.
  Het is heel goed voor Keesje dat Chubby nu ook bij jullie is. Dat helpt haar makkelijker wennen,honden leren van elkaar veel sneller dan van mensen. Ook goed dat jullie naar hondencursus gaan. Dat heeft ons met Bowie heel goed geholpen en het is nog leuk ook om zo samen bezig te zijn.
  Als ik het zo lees dan krijgt ze vast een heel fijn leventje bij jullie!
  Lekker van genieten en van harte gefeliciteerd met Keesje! ?

  Reageren
 38. Saskia

  Super leuk om te lezen! Veel plezier met Kees.

  Reageren
 39. Barbara

  Wat een skeetje is Keesje, leuke naam ook! Veel geluk met elkaar!

  Reageren
 40. Melanie

  Super super super!! Wij hebben afgelopen zomer ook een hondje geadopteerd van Kos. Mijn vriend en ik waren daar op vakantie toen we ‘Haidy’ vonden, ze zat (vermagerd) vast gebonden aan een boom. Animal Rescue Kos heeft haar toen opgehaald en 3 weken verzorgt en gesteriliseerd. En via hun is ze naar Nederland gekomen met het vliegtuig. Ze is af en toe nog erg angstig bij vreemden mensen maar dat gaat steeds beter. Ik zou nooit meer een puppy willen kopen bij een fokker. Er zijn zoveel jonge en oude hondjes die op zoek zijn naar een warm mandje!!

  Reageren
 41. PatriciaKleijn

  Wat fijn dat jullie een hondje hebben nu! Ik hoop dat keesje heel gelukkig bij jullie gaat worden en nog lang met elkaar door kunnen!

  Reageren
 42. Melissa

  Ahhh wat een lief koppie zeg! ? Wat geweldig dat jullie zo’n asielhondje een warm thuis willen geven. Ik hoop dat ze het goed naar jullie zin krijgt, maar dat gaat vast goed komen als ik lees hoe dol jullie nu al op haar zijn. Geniet ervan! Hoe oud is Keesje eigenlijk? Of is dat moeilijk te zeggen?

  Reageren
  • Melissa

   Ik bedoel dus: ik hoop dat ze het goed naar haar zin krijgt bij jullie. Beetje kromme zin hierboven, haha.

 43. rachel

  wat een droppie cynth:D heel veel plezier en geluk met keesje!!

  Reageren
 44. Mascha

  Wat mooi en fijn dat jullie een hondje hebben geadopteerd. Ze krijgt vast een fijn thuis bij jullie.

  Reageren
 45. Iris Kuntkes

  Wat ontzettend goed van jullie dat jullie via Houndation een hondje hebben geadopteerd!! Heb ik echt ontzettend veel respect voor, want er zijn er maar weinig die dat doen, en het is zo belangrijk. En wat is ze schattig! Ik weet zeker dat ze een heel liefdevol en gelukkig leventje tegemoet gaat waarin haar niks tekort komt. Geniet van elkaar!!

  Reageren
 46. Eva

  Ach wat een lief koppie! (‘t lijkt wel een vosje ☺️) Gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding en heel veel geluk en plezier gewenst!

  Reageren
 47. Ilona

  Wat ontzettend leuk Cynthia. Gefeliciteerd met deze gezellige gezinsuitbreiding ♡

  Reageren
 48. Hilde

  Wat een mooie hond en echt een lieve uitstraling! Van huis uit ook altijd teckels gehad uit het asiel of baasjes die te oud werden om voor hun hond te zorgen, dit willen wij ook graag in de toekomst. Jullie gaan hier zoveel liefde voor terug krijgen! Heel benieuwd naar je verdere ervaringen, qua vakanties enzo…

  Reageren
 49. Sophia

  Wat een mooi beestje! En wat leuk dat jullie een adoptie hondje hebben. Super leuke naam!
  Wij hebben een adoptiehond sinds 3 jaar via stichting Idemo, uit Kroatië. Beste beslissing ooit! Gijs is onze beste vriend 🙂

  Reageren
 50. Colette Peverelli

  Dag lieve Cynthia,
  Van ♡te gefeliciteerd met jullie Kees!
  Een prachtig en ontroerend verhaal en ook een wens van mij persoonlijk…
  Heel veel geluk & geniet ervan samen!
  Groetjes Colet

  Reageren
 51. Natasja

  Wat een ontzettend leuk en lief hondje, heel veel geluk met elkaar!

  Reageren
 52. Marije

  Wat een schatje ♡

  Reageren
 53. Anouk

  Zo goed dat je hier ook aandacht aan besteed!
  Dat is eens wat anders dan alle andere influencers die altijd duurdere, mooiere, nieuwere kleding en spullen willen/krijgen.

  Reageren
 54. Richella

  Super leuk dat jullie Kees hebben genomen. Wij hebben zelf drie buitenlanders (een Turkje, een Roemeentje en een Griekje). Ze zijn zo leuk en zo dankbaar. Heel veel plezier met Kees, maar dat gaat vast wel lukken.

  Reageren
 55. Annora

  Oaah wat een mooie weg naar jullie eerste hond samen! Zo lief en leuk, geniet ervan! Prachtig!

  Reageren
 56. Iris

  Oooh wat heerlijk dit, word er helemaal blij van. Ik vind Keesje echt een schatje, die oortjes en dat snoetje!! Veel geluk samen gewenst! En helemaal niet egoïstisch om ervoor te kiezen dat je geen hond met gedragsproblemen wilde hoor, ik kan uit ervaring spreken dat dat niet altijd makkelijk is en je er 100% achter moet staan, anders heeft de hond er ook alleen maar onder te lijden. Dus supergoed juist dat jullie zo lang hebben gezocht tot er een echte match was <3

  Reageren
 57. Marloes

  Gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding! Wat een lieverd zeg. Leuk dat je hier over schrijft en wat fijn dat het zo’n goede match is. Zodra wij klaar zijn voor een hond willen we ook een hond een gouden mandje geven door uit het asiel oid te halen. Ik onthoud deze stichting in ieder geval wel, klinkt als een mooie en fijne stichting 🙂

  Reageren
 58. Sophie

  Ah zo leuk dit!! Kijk er naar uit veel van haar te zien via je blog en IG!
  Ik verlang ook al sinds kinds af aan naar een hond, het kon bij mijn ouders nooit omdat m’n vader allergisch is. Nu is het eerst wachten tot ik een stabiele niet al te drukke baan heb en een fijn huis waar een hond ook past. Kijk zo uit naar het moment dat het eindelijk kan! 🙂

  Reageren
 59. Linda

  Wat een schatje! Keesje ziet er echt enorm lief en knuffelig uit! Ik kan me voorstellen dat jullie gelijk voor haar zijn gevallen. Wat fijn dat jullie nu eindelijk een hondje hebben. Ik weet zeker dat ze een heel fijn thuis heeft bij jullie, zo goed dat je niet zomaar ‘even’ een hond hebt uitgezocht, nu weet je vast zeker dat Keesje goed bij jullie past!

  Reageren
 60. Mendie

  Wat leuk dat Keesje bij jullie is komen wonen! Wat een droppie!
  Ik zelf ben nooit met honden opgegroeid maar mijn man wel. Hij wilde altijd een hond, ik niet. Toch in een zwak? moment overstag gegaan en daar was onze lieverd Dex! Inmiddels alweer 6 jaar bij ons en ik zou hem voor geen goud willen missen. Hij hoort bij ons gezin en hij is echt mijn maatje. Als ik soms met het verkeerde been uit bed stap en ik kom beneden dan staat hij te kwispelen alsof hij mij 10 jaar niet gezien heeft dan is mijn dag weer goed! Hij beschermt me als ik hem ‘ s avonds in het donker uitlaat, hij blijft dan echt naast mij lopen terwijl hij overdag heerlijk zijn neus achterna gaat. Hij gaat ook altijd mee op vakantie! Zoals je ziet, ik kan uren vertellen over mijn harige vriend!? Maar heel veel plezier met Keesje (geweldige naam trouwens!)

  Reageren
 61. Dymphie

  Zoo leuk!! Heel veel geluk gewenst!!

  Reageren
 62. Maud

  Zoveel gezelliger een hond in huis! Wij hebben er twee! Weten jullie eigenlijk hoe oud Keesje is?

  Reageren
 63. Selma

  Veel plezier met Keesje en fijn dat jullie haar een goed thuis kunnen bieden!

  Ik kan hondenschool Jimmie aanraden in Zwolle.

  Reageren
 64. Michelle Kaiser

  Wat een schatje is Keesje. Echt heel lief koppie, lieve uitstraling. Ik wens jullie heel veel geluk samen; dat Keesje maar lang plezier van jullie kan hebben en zelf lang gezond en gelukkig mag leven.

  Reageren
 65. Ingrid

  Wat geweldig!!! Ze gaat het zeker goed hebben bij jullie 🙂 het kost wat aanpassingen maar daarin vind je je weg wel.
  Wij hebben sinds een paar maanden een pup in huis en het is echt geweldig. We hebben toen ook nog gedacht aan een hond uit het asiel maar uiteindelijk bewust gekozen voor een pup. Heel veel plezier en liefde toegewenst!

  Reageren
 66. Marjoleine

  Wat een schatje is Keesje! Doet me denken aan toen wij Nora adopteerden, vanuit Spanje. Zo heerlijk dat gevoel dat er eindelijk een hondje op je wacht als je beneden komt <3 Heel veel geluk met elkaar!

  Reageren
 67. Ilse

  Echt super leuk dat jullie nu een hond hebben!
  En echt goed dat jullie ervoor gekozen hebben er eentje te adopteren en dat jullie gewacht hebben totdat jullie een goede match hadden gevonden!

 68. Stefanie

  Hóe leuk!!! Ik ben zo blij voor jullie.
  Een hond in huis, echt tof.
  Veel plezier met Keesje, ze ziet er geweldig lief uit.

  Reageren
 69. Caroline

  Lieve Cynthia,

  Ik wens jullie heel veel gelukkige jaren toe met Kees. Het is heerlijk om voor een levend wezen te mogen zorgen. En je krijgt er zoveel voor terug. Geniet van alle wandelingen die je met haar gaat maken.
  Keesje boft met jullie. Ik weet zeker dat jullie geweldige baasjes voor haar zullen zijn.

  Reageren
 70. Kelly

  Wat leuk! Gefeliciteerd met jullie hondenkind ? Ze ziet er heel lief en rustig uit èn een geweldige naam, Keesje.

  Reageren
 71. Tamara

  Wat een leuk nieuws! Heel goed dat jullie weloverwogen deze beslissing hebben gemaakt. En prachtig dat jullie een hondje via deze stichting hebben gekozen. Wij hebben zelf een kat en we hebben haar geadopteerd via een stichting die gevonden katten en kittens opvangt. Onze kat is als kitten van 4 weken gedumpt met twee andere kittens. Sinds ze 13 weken oud is, woont ze bij ons. Onze rescue kitten?

  Reageren
 72. Yolanda

  Wat een leuk beestje ! En goed dat je aandacht besteedt aan een ‘andere’ manier van het zoeken naar een huisdier.
  Ik wens jullie heel veel plezier van en met elkaar.

  Reageren
 73. Manon

  Ahhh, wat een mooi verhaal! Fantastisch dat Keesje zo goed terechtgekomen is, veel plezier van jullie aanwinst lieve dierenvrienden?

  Reageren
 74. Merel

  Wat fijn! Wat een leuk koppie! Ik wens jullie veel geluk en plezier met en van Kees, maar dat gaat vast goedkomen. Super dat jullie ook bewust voor een herplaatser hebben gekozen! We hebben zelf een herplaatsertje van toen 9,5, nu 11. Het is zeker de eerste tijd misschien niet altijd makkelijk, maar ze zijn het zo waard ❤️

 75. Kate

  Yes! Wat is Kees leuk!! Heel veel geluk met hem.

  Reageren
 76. Sandy

  Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding <3 En wat goed dat jullie hier echt de tijd voor hebben genomen en alles, top!

  Reageren
 77. Lenneke

  Jaaaaa, jullie hebben haar! Zo gaaf om te zien hoe jij omgaat met het nemen van een hond. Weet zeker dat ze het bij jullie enorm goed krijgt.

  Reageren
 78. Ness

  Proficiat met Kees! Heel mooi van jullie om een hond uit het asiel te nemen! Veel succes met z’n drieën.

  Reageren
 79. Ilona

  Wat een schatje om te zien! Geniet er van.

  Reageren
 80. Linde

  Zoooo cute!

  Reageren