Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Fijne kerst

The most wonderful time of the year is aangebroken! Het is altijd zo geinig hoe je zo lang naar kerst toeleeft (met al die kerstliedjes en alle plannen) en ineens is het daar. Ik wil je een hele fijne kerst wensen, wat je ook gaat doen. Of je nu een Netflix-binge gaat doen of dat je het viert met vrienden en familie: fijne kerst.

Leestijd

Kerst is een dag die je wat mij betreft precies zo invult als jij dat wilt. Het is zo’n feestdag die je ‘moet’ vieren met geliefden, maar als je dat niet doet, lijkt me dat ook prima. Dus, daarom: wat je ook doet deze dagen, ik hoop dat het fijn is en dat je er van kan genieten.

Elk jaar vieren wij eerste kerstdag bij en met mijn broer, want hij is jarig vandaag. Gefeliciteerd, Bas! Willem en ik gaan vandaag rustig samen ontbijten bij de kerstboom en rond een uur of tien gaan we naar Dalfsen om daar de hele dag eerste kerstdag te vieren. ’s Ochtends met familie van mijn moeders kant bij mijn broer thuis, ’s avonds doen we het kerstdiner met ons gezin. Willem en ik hebben daarvoor gisteren al van alles voorbereid, van een grote stoofpot tot Eton Mess als toetje. Zo leuk om te doen en zo gezellig!

Tweede kerstdag laden we onze koffers in de auto en gaan we naar Willem zijn ouders in Groningen. Daar vieren we kerst met zijn familie. We eten een uitgebreid kerstdiner samen en geven ook cadeautjes! Met mijn familie doen we dit met Sinterklaas, met Willem zijn familie met kerst. Ik houd ervan en Willem en ik hebben voor iedereen een mooi cadeau gekocht. We blijven daar slapen en rijden de dag erna richting Zeeland, waar we een weekje vakantie hebben. Vandaar de koffers!

Ik kijk er echt naar uit en ga volop genieten van deze twee dagen en natuurlijk van onze vakantie. Fijne kerst, en natuurlijk vast een goede jaarwisseling!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.