Fijne Kerst!

Het is er weer tijd voor, de gebruikelijke ‘kerstblogpost’. Ik wil je via deze weg hele fijne Kerstdagen wensen en ik vertel je in deze blog wat wij dit jaar met Kerst doen.

Leestijd

Dus: Fijne Kerstdagen! Ik hoop dat je deze dagen kan doorbrengen zoals jij dat wilt. Of dat nu volop met vrienden en familie is of juist rustig thuis, alleen of met je partner of gezin. Deze dagen vind ik altijd wat druk met zich meebrengen, alsof je dit per se met een heleboel mensen moet vieren. Prima lijkt me als je dit niet wilt of niet doet, misschien sneak ik er ook gewoon een keer tussenuit met Kerst, gaan we in een hutje in Zweden zitten boeken lezen en wijn drinken of zo 😉

Deze Kerst breng ik niet door in een hutje in Zweden, maar volop met familie. We starten de Kerstdagen rustig tijdens Kerstavond, we doen dit lekker thuis met z’n tweetjes, spelletjes spelen, lekker wijntje erbij, ik denk dat we zelf pizza’s gaan maken of gewoon pizza’s bestellen. Lekker simpel samen genieten. Eerste Kerstdag gaan we ’s middags naar Amstelveen om daar te eten samen met Willem zijn familie. We kopen altijd cadeautjes voor elkaar en dit is altijd zo gezellig. Willem en ik zorgen voor de kaas en de wijn, dat kan je natuurlijk wel aan ons overlaten. We blijven in Amstelveen slapen, ontbijten samen en ik denk dat we nog even een stevige wandeling door het Amsterdamse Bos gaan maken met Kees en Keetje.

Einde middag zijn we dan in Dalfsen, mijn broer is jarig op eerste Kerstdag en dit jaar vieren we het daar op de tweede. Hetzelfde recept als in Amstelveen, maar dan met mijn familie, haha. We gaan samen koken, ik neem een doos wijn mee en Bas krijgt cadeautjes. Knus en gezellig, lekker ‘thuis’, geen poespas maar gewoon samenzijn en samen genieten.

Ik heb er echt zin in, ik houd zo enorm van de feestdagen, de knusheid, gezelligheid, het samenzijn, tijd voor elkaar maken en natuurlijk lekker eten en drinken. Willem is deze twee weken vrij, dus dat is extra gezellig, en om de feestdagen heen gaan we een poging doen mijn kantoor boven op te knappen.

Wat ga jij doen deze dagen? Geniet ervan.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

7 reacties
 1. Alida

  Dit jaar een rustige kerst. Kerstavond en 1e kerstdag zijn we lekker samen en straks gaan we lekker uiteten! Morgen gaan we langs mijn schoonouders. Verder samen heel veel series kijken en gamen op de switch 😊 fijne feestdagen!

 2. Neomie

  Fijne kerstdagen! Op het moment van schrijven zitten m’n vriend en ik in de trein vanuit assen naar Ravenstein richting zijn familie. De eerste kerst met ons neefje, de nieuwe vriend van m’n schoonzusje en de nieuwe hond van m’n schoonouders.
  Vanavond weer lekker met de trein terug naar het noorden en dan 2e kerstdag doorbrengen met mijn familie.

 3. rachel

  wij hebben gister al kerst gevierd omdat de oudste de rest van de week moet werken. er staat eigenlijk niks op de planning maar even lekker wandelen straks ga ik zeker doen want het is heerlijk weer! fijne dagen lieverd xx

 4. marrie

  Ik ga voor het eerst helemaal niks doen….

 5. Martine

  Fijne dagen!
  Ik kijk weer uit naar een nieuw jaar met Cynthia.nl 💖