Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Favorieten van september 2020

Kwartaal vier is aangebroken! Nog drie maanden en dan is het jaar voorbij. Tijd om terug te blikken op de laatste weken van de zomer. Wat waren mijn favorieten van de afgelopen maand? Ik deel het weer met je.

Leestijd

Favoriete boek

Dat was Een klein leven van Hanya Yanagihara.

Vier studievrienden zoeken samen hun weg in New York: de charmante acteur Willem, de excentrieke kunstenaar JB, de getalenteerde architect Malcolm en Jude St. Francis. Jude is teruggetrokken, slim en raadselachtig, en zijn vrienden weten beter dan vragen te stellen over zijn verleden. Ze proberen zijn pijn te verlichten, maar naarmate de decennia verstrijken dringt zich de vraag op of Jude wel verlost kan worden van de demonen uit zijn verleden.

Jaren geleden las ik Een klein leven en ik was er destijds enorm van onder de indruk. Wat een intens verhaal. Intens verdrietig, intens mooi, intens complex (niet qua verhaal maar qua emoties en diepgang). Ik besloot hem opnieuw te lezen.

En ik vond het nog fantastischer dan de eerste keer. Dit is zo’n boek waar je alleen maar vérder in wilt lezen. En een verhaal dat je compleet meesleurt. Waar je onderdeel van wordt, wat na het lezen door je hoofd blijft spoken. Een verhaal waarin constant iets onheilspellends doorsluimert. De hele tijd houd je als lezer een slag om de arm. Oké, het lijkt nu even goed te gaan, maar….

Bij deze roep ik dit uit tot mijn favoriete boek ooit.

Klik hier voor het e-book, klik hier voor het fysieke boek.

Favoriete serie/aflevering/film

Undercover seizoen twee begon in september! Wat vind ik dat toch een heerlijke serie. Het eerste seizoen keek ik samen met Willem op Curacao, alles achter elkaar gebinged. Nu vind ik het leuk dat er elke week een nieuwe aflevering online komt, daar kan ik dan echt naar uitkijken.

Maar… ik geniet ook wel weer INTENS van Wie is de Mol.

Favoriete maaltijd

Dat was tijdens een weekendje in Friesland bij hotel WeidumerHout. Daar at ik samen met Annemieke echt fantastisch.

Favoriete beautyproduct

Er is niet zoveel veranderd in mijn beauty routine in september, maar er kwam wel een product binnen dat al heel lang op mijn wishlist stond: de Dyson AirWrap. Ik kocht hem van iemand over en ik ben er zó blij mee. Ik heb hem nog maar één keer gebruikt en moet het nog echt onder de knie krijgen – maar toch is het mijn favoriete beautyproduct van september, haha. Puur omdat ik zo blij ben dat ik hem eindelijk heb.

Favoriete wijn

In september had ik heel veel te vieren (zoals dat Wandellust uitkwam en meteen in de Bestseller60 belandde, dat alle Structuurjunkie planners uitverkocht waren en we een recordaantal nieuwe planners lieten drukken én ik behaalde mijn omzetdoel voor kwartaal 3) dus ik dronk hier en daar wat champagne. Mijn favoriet was van Boizel Brut Reserve die we vorig jaar meenamen toen we daar waren. Dat is toch wel een van mijn favoriete non vintage champagnes inmiddels.

Favoriete dag

Te moeilijk – er waren zoveel leuke dagen in september. Maar ik moet kiezen, dus dan ga ik voor de laatste zaterdag van september waarop ik met Annemieke naar Friesland ging, naar hotel WeidumerHout (waarvoor we uitgenodigd waren).


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.