Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Favorieten van oktober 2021

November is hier en daarom is het weer het moment om terug te blikken op de afgelopen maand! Ik deel vandaag met je wat mijn favorieten van oktober waren, zoals mijn favoriete maaltijd, wijn, beautyproduct en dag.

Leestijd

Favoriete boek

Get Rich, Lucky Bitch

Dat was Get Rich, Lucky Bitch.

Hahaaa, ja, die titel stond mij eerst ook tegen. Een vriendin raadde hem jaren geleden aan en hij stond al een hele poos op mijn e-reader. Op vakantie besloot ik hem maar eens te gaan lezen en wat heb ik hier veel interessante lessen uit gehaald! Ik ben ook daadwerkelijk met de opdrachten aan de slag gegaan en daar kwamen goede inzichten uit over mijn relatie met geld en wat geld eigenlijk (voor mij) betekent.

Het is heel praktisch, niet echt zweverig, en echt een tof boek voor mensen die met hun geldblokkades aan de slag willen en ervoor uit (willen) komen dat ze veel geld willen verdienen.

Are you ready to get rich? Learn how to break through your money blocks, attract more abundance and start earning what you’re really worth. So you want to manifest more money this year. You’re not alone. But why does it feel so freaking hard? It’s weird and frankly bewildering that the most talented women in the world are often the ones struggling to make fabulous money from their talents. Too many female entrepreneurs sabotage their income and work too hard for too little. Why do most women settle for pennies instead of embracing true wealth? It’s not because you’re not smart or ambitious enough. You’ve just been programmed to block your Universal right to wealth with guilt, shame or embarrassment. Even if you’re unaware of these blocks and fears, you’re probably not earning what you’re worth. In Get Rich, Lucky Bitch! you’ll learn how to unlock your hidden potential for abundance and upgrade your life forever. Join Lucky Bitch author Denise Duffield-Thomas on a journey of self-discovery so you can smash through your abundance blocks and join a community of women all around the world who are learning to live large and become truly lucky bitches.

Favoriete serie/aflevering/film

Nou, wij keken in oktober ook Squid Game, net als de rest van de wereld, en ik weet niet of ik het de beste serie ooit vond – dat weet ik wel, dat is het niet – maar ik heb er wel vet van genoten. Tof concept, goed uitgewerkt, lekker spannend, lekker gewelddadig, ik houd daar echt van. Zo’n serie die je gewoon wilt bingen. Ik hoop dat er een tweede seizoen gemaakt gaat worden.

Favoriete maaltijd

Ohh, lastig, want ik ben in oktober best veel uit eten geweest. Als ik echt met kiezen dan ga ik voor een avond bij Brass Boer in Zwolle, wat inmiddels echt wel mijn favoriete restaurant in de stad is. Met Jolien at ik vier waanzinnig goede gangen en ik heb er zo van genoten! Mooi dat ik er in november weer heen ga: het Structuurjunkie team-etentje heb ik daar gepland.

Favoriete beautyproduct

Ik heb in oktober weer helemaal de Anastasia Brow Wiz herontdekt, het súperdunne wenkbrauwpotlood. Het is gewoon – voor mij – het beste wenkbrauwpotlood dat er is. Je kan er mega dunne streepjes mee zetten en het werkt ook lekker snel en makkelijk. Love it. Ik ga gewoon niet meer iets anders kopen.

Favoriete wijn

Oeiii, dat weet ik metéén. Toen we op vakantie naar Terschelling gingen nam ik wat flessen wijn mee die ik in Oostenrijk kocht. Waaronder een Trockenbeerenauslese uit 1995. TBA is een heel bijzondere wijn, gemaakt van druiven die héél lang aan de plant blijven hangen. Zo lang, dat ze helemaal verschrompelen en zelfs verrotten: er gaat een ‘edel rot’ overheen wat hele specifieke smaken aan de druif geeft en ervoor zorgt dat er nog meer water verdampt uit de druif. Het resultaat is een hele zoete wijn. En wij hadden er dus een uit 1995, 26 jaar oud. Wow. En dat was dus echt helemaal waanzinnig! Het smaakte naar honing, drop, vanille, tabak, kaneel, vijgen, dadels, karamel… en het was nog steeds fris en fruitig. Ik was er helemaal weg van.

Favoriete dag

Dat was zeker een dagje op Terschelling! Geen wekker, lekker lezen, wandelen over het strand, uit eten… Dik genieten dus.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.