Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Favorieten van november

De laatste maand van het jaar is aangebroken en dat betekent: tijd voor een nieuwe favorietenblog! Ik deel mijn favorieten van november met je.

Leestijd

Favoriete boek

Oeww, november was geen goede leesmaand. Mijn eerste dit jaar. Er was geen enkel boek waar ik echt lekker in kwam en ik las ook geen enkel boek waar ik helemaal weg van was. Stom! Dus deze maand voor het eerst geen favoriet boek.

Favoriete serie/aflevering/film

OMG, Selling Sunset. Ik ben ZO gelukkig dat er een nieuw seizoen is. Heerlijk om dit fancy makelaarskantoor in LA te volgen met al deze excentrieke types. Waanzinnig. Van mezelf mocht ik drie afleveringen kijken, de rest bewaar ik voor in het vliegtuig naar Curacao.  Tenminste, dat probeer ik…

Favoriete maaltijd

Simpel, het diner bij de Librije met Jeanet. Wauw, wat een waanzinnige maaltijd was dat! Helemaal geweldig. Zoveel oog voor detail, met zoveel aandacht gemaakt en geserveerd, al die te gekke wijnen… Hmmmm. 🙂

Favoriete beautyproduct

Lippenbalsemtijd is weer aangebroken. Ik ben weer bij mijn all time favorite aanbeland en dat is de Dr Hauschka Lippenverzorgingsstift. Niet sexy, wel heel erg fijn.

Favoriete wijn

Lastig! Bij de Librije maakte ik niet van alle wijnen foto’s, dus het meeste ben ik allang weer vergeten (behalve dat het goed smaakte, haha). Dan ga ik denk ik voor een wijn die idk tijdens de IG Live proeverij deed van Chateau Vilatte, de Bordeaux Blanc Sec uit 2017 gerijpt op acaciavaten. Zo vol van smaak, romig, bloemig en een tikje vanille.

Favoriete dag

Ik denk dat dat de dag was dat ik bij de Librije ging lunchen. De hele dag stond in het teken van dat etentje. ’s Ochtends lekker optutten, daarna nagels laten doen, daarna vijf uur lang lunchen en daarna op de bank CHILLEN. Het was echt een topdag zoals je begrijpt, haha.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.