Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Favorieten van maart 2022

Maart vloog voorbij en gaf ons qua seizoenen ALLES, en ook qua planning, haha. Ik had een volle maand waarin ik héél veel leuke dingen deed. Ik deel weer met je wat mijn favorieten waren!

Leestijd

Favoriete boek

Jenny Colgan – Op goed geluk

Ik zit de laatste tijd niet bepaald in een leesflow, maar ik las in maart wel een erg leuk boek – dat ik nog niet uit heb. Omdat ik dus niet in een lekkere leesflow zat, besloot ik een echt feelgood boek te gaan lezen van Jenny Colgan. Ik word altijd blij van haar boeken en ik kwam Op goed geluk tegen in Kobo Plus en daar beleef ik veel plezier aan. Het gaat over bibliothecaresse Nina, die wordt ontslagen en besluit een bus te kopen om vanuit daar een boekenwinkeltje te runnen. In de Schotse Hooglanden. Het is leuk, vrolijk, romantisch – net als alle andere Jenny Colgan boeken. Ik heb ‘m dus nog niet uit, maar ik word er blij van.

Favoriete serie/aflevering/film

Oeeeeh, dat was Dexter New Blood. Hier had ik zó naar uitgekeken! Een jaar geleden begon ik met Willem met Dexter, en we wilden het natuurlijk helemaal afkijken voor we startten met New Blood. Ik heb oprecht van elke minuut genoten.

Favoriete maaltijd

In maart ging ik best vaak uit eten, dus deze was nog lastig, maar als ik moet kiezen dan ga ik voor het avondje bij Bar Centraal in Amsterdam met Monique. Bij deze wijnbar kan je ook eten (van een kleine kaart) en dat is fantástisch lekker. Goede sfeer ook, beetje bruin café achtig.

Favoriete beautyproduct

Deze kleur heet Neon Flirt van Pink Gellac.

Sinds een maandje of twee doe ik zelf thuis mijn nagels. Dat ontstond tijdens de zoveelste lockdown waarin de nagelsalons weer dichtgingen en ik met vreselijke nagels rondliep. Toen bestelde ik een Pink Gellac set en ging ik zelf m’n nagels doen. Oefening baart kunst en inmiddels heb ik het aardig onder de knie! Wellicht ga ik ooit weer terug naar gellak uit de salon, voor nu vind ik het heerlijk om het zelf te doen en het scheelt me ook nog eens veel tijd en geld. Zelf gekocht trouwens!

Favoriete wijn

In maart dronk ik ook aardig wat verschillende wijnen, haha. Dat is bij mij aardig inherent aan vaker uit eten gaan. Ik kan niet echt goed kiezen omdat er niet iets speciaals heel erg uit sprong, maar mijn favoriete wijnmomént was de dag dat we van Disneyland terugkwamen en we een fles champagne opentrokken die we daar kochten. Niet in Disneyland hoor, we gingen aar Auchan, zo’n méga supermarkt, waar we voor mooie prijsjes wat flessen mee naar huis namen. Het was de Baron Fuenté Grande Reserve Brut champagne.  Niet heel speciaal, wel gewoon héél erg lekker.

Favoriete dag

Dat was een dag in Disneyland! Donderdag 31 maart. Daarover komt later een uitgebreide blogpost!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.