Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Favorieten van maart 2021

Iets later dan je van me gewend bent vanwege mijn vakantie, maar het is weer tijd voor een ‘favorieten van de maand’! De lente is aangebroken en het is tijd om terug te blikken op maart.

Leestijd

Favoriete boek

Dat is zonder enige twijfel ‘De meeste mensen deugen’ van Rutger Bregman. Een boek die ik al maanden in huis heb, maar waar ik een beetje tegenop zag. Het is een enorm dik boek, en ik was bang dat het taai zou zijn. Niks was minder waar. Wat een waanzinnig boek met veel bijzondere inzichten en het is vooral onwijs leuk om te lezen. Door dit boek leer je dat de mensheid niet zo slecht en onbetrouwbaar is als je denkt. Best belangrijk.

Favoriete serie/aflevering/film

Temple.

Op vakantie op Terschelling zochten we naar iets nieuws om te kijken en ik kwam Temple tegen op Videoland. We waren meteen hooked en keken de acht afleveringen in hoog tempo uit. Geweldig idee, fantastisch uitgevoerd en met een hele indrukwekkende rol voor Carice van Houten.

Temple gaat over Daniel, een chirurg die een illegaal ‘ziekenhuis’ heeft waar hij patiënten opereert die om wat voor reden dan ook niet het systeem van een ziekenhuis in willen.

Meer hoef ik niet te zeggen. Behalve dat ik nog even ga zeggen: ga dit kijken.

Favoriete maaltijd

We hebben heel veel heel lekker gegeten in maart, maar het allerlekkerste was toch wel het paasmenu van hotel restaurant NAP op Terschelling. We lieten een box bezorgen waarin vier gerechten zaten die we alleen nog maar even hoefden af te maken.

Favoriete beautyproduct

Ik kocht op Terschelling een fles douchegel omdat ik die was vergeten mee te nemen, en in de supermarkt ging ik voor de Dove Powered by Plants gember douchegel. Het is een soort olie-douchegel, wat ik altijd erg lekker aan vind voelen. En die geur! Echt geweldig. Fan.

Favoriete wijn

Op vakantie nam ik een fles Barons de Rothschild champagne uit 2008 mee, die ik al een tijdje in de kelder had liggen. Echt helemaal te gek. Het smaakte heel nootachtig, met smaken van gist en brood, en toch ook nog heel fris en fruitig.

Favoriete dag

Dat is niet 1 specifieke dag geweest, maar een soort mix van de dagen op Terschelling. Gewoon zo’n dag…

  • zonder wekker
  • waarop ik ontbijt met croissants en een cappuccino
  • waarop ik uren aan het lezen ben
  • waarop ik uren wandel met Willem en Kees
  • met vet lekker eten de hele dag door
  • met ZON en goed weer

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.