Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Favorieten van juli 2020

Er is alweer een maand voorbij! Augustus is met ons en het is tijd om terug te blikken op juli. Ik deel graag met je wat mijn favoriete boek, wijn, dag en maaltijd was. En meer, natuurlijk.

Leestijd

Favoriete boek

Camilla Lackberg – Gouden kooi

Hmmm. Juli was voor mij een wat mindere leesmaand, ik kwam er ‘wat minder lekker in’ en ik las ook niet zoveel als gewoonlijk. Mijn favoriete boek was denk ik Gouden Kooi van Camilla Lackberg. Dat was eigenlijk het enige boek waar ik echt doorheen raasde en waar ik ook echt in verder wilde lezen.

Voor de buitenwereld lijkt het of Faye alles heeft: een perfecte man, een geliefde dochter en een luxeappartement in de meest chique wijk van Stockholm. Maar duistere herinneringen uit haar jeugd in Fjällbacka achtervolgen haar en ze voelt zich steeds meer gevangen in een gouden kooi. Ooit was ze een sterke vrouw met ambities, maar voor Jack heeft ze alles opgegeven. Als hij haar verlaat, stort haar wereld in. Eerst is ze radeloos, maar dan besluit ze zich niet zomaar gewonnen te geven en beraamt ze een meedogenloos wraakplan.

Oh, ik had echt weer zin in zo’n spannende vrouwenthriller. Het werd Gouden Kooi van Camilla Lackberg en het stelde zeker niet teleur. Lekker spannend, niet super voorspelbaar, leuke twist op het eind en ik vond de karakters echt tot leven komen. Dit was echt zo’n boek waarin ik de hele tijd in door wilde blijven lezen. Echt heerlijk.

Klik hier voor het fysieke boek, klik hier voor het e-book.

Favoriete serie/aflevering/film

Lastig, niks sprong er héél opvallend uit voor mij in juli, maar ik heb erg genoten van de Bachelorette, wat nu is afgelopen. En de show Humanity van Ricky Gervais. Wat een onwijs grappige en intelligente vent, ik ben groot fan.

Favoriete maaltijd

Deze is makkelijk: het etentje bij de Librije. Ik kan bijna niet in woorden uitdrukken hoe waanzinnig dit was… Dus ik ga het ook niet eens proberen.

Favoriete beautyproduct

Dat is Parfumado. Ik ben echt zo’n fan van dit parfumabonnement dat ik het ook hier bij mijn favorieten moet benoemen. Je kan er hier alles over lezen in mijn blogpost. Zoals je weet ben ik gek op parfum en ik ben gek op het testen van nieuwe geuren. Bij Parfumado krijg je voor €14,95 per maand elke maand een 8 ml reisflacon parfum toegestuurd die je zelf kan uitkiezen uit 400 verschillende (originele, geen namaak) parfums. Die kan je in deze roestvrijstalen travelcase doen en zo kan je je parfum makkelijk meenemen in je tas. Ik ben echt fan, ik houd sowieso van reisverpakkingen (en heb die ook van meerdere geuren aangeschaft door de jaren heen) en ik houd ervan dat je geuren kan proberen voor langere tijd. Je kan met zo’n 8 ml 30 dagen lang vier keer per dag sprayen, dat is natuurlijk heel wat meer dan met een klein testertje. Met de kortingscode CYNTHIA50 krijg je 50% korting op je eerste maand en dan betaal je dus maar €7,48 voor je eerste geur én travelcase. (Dit is trouwens een affiliatesamenwerking: als jij met mijn code bestelt, krijg ik daar een kleine vergoeding voor.)

Favoriete wijn

Dat was een vintage 2012 ‘La Grande Année’ Champagne van Bollinger. Oef, wat was die lekker. Fruitig en fris en ook dat amandelachtige, toast, nootachtig, waanzinnig.

Favoriete dag

Deze is óók lastig, want die dag dat we bij de Librije gingen eten en slapen was fantastisch, maar ik had nog meer waanzinnig fijne dagen in juli. Zoals de dag dat ik mijn Engels sessie had met mijn Engels coach Buffi in Den Bosch, en toen ik daar lekker bleef slapen in een hotel. Of die dag dat ik naar een seminar van Taco Oosterkamp ging in Utrecht… Hmmm, ik kies voor de dag in Den Bosch!

Juli was echt een fijne maand, wat voller gepland dan normaal qua werk, maar ik heb er van genoten. Augustus wordt ook leuk qua werk omdat ik met wat nieuwe projecten bezig ben en ik heb een ‘aan mijn bedrijf werk-week’ gepland waarin ik echt even ga werken AAN mijn bedrijf in plaats van IN mijn bedrijf. Zin in 🙂

Bedankt voor het lezen en een fijne augustus!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.