Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Favorieten van juli 2019

Er is weer een maand voorbij en dat betekent… je weet het inmiddels: ik deel mijn favorieten met je. Van mijn favoriete serie tot mijn favoriete dag, maaltijd en wijn.

Leestijd

Favoriete boek

Tess Gerritsen – Sterf twee keer

Ik las alleen maar fijne boeken in juli, maar het boek waar ik het meest van genoot en waar ik het meest in opging, was Sterf twee keer van Tess Gerritsen.

Dit verhaal gaat over een zieke moordzaak en Rizzoli & Isles gaan het (proberen) op (te) lossen. Het verschaal schakelt steeds tussen Boston, waar ze samenwerken aan een moordzaak, en Botswana jaren geleden, waar een groepje vakantiegangers in de bush op zijn zachtst gezegd nogal in de problemen komen. Naar verhaal, retespannend. Wel zo’n typische moordzaak-thriller, maar soms heb je daar gewoon zin in. Echt een pageturner. En niet al te voorspelbaar.

Favoriete serie/aflevering/film

Ja, dit is hetzelfde als vorige maand: The Handmaid’s Tale. Willem en ik zijn er totaal door geobsedeerd. Niet normaal. Ik vind dit echt een van de beste series die ik gezien heb. We zijn nu bezig met seizoen drie en ik hoop dat het zo goed blijft als het nu is. Ziek verhaal, fantastisch geacteerd.

Favoriete beautyproduct

Ik denk dat dat mijn nieuwe LUSH douchegels zijn: Intergalactic & Sex Bomb. Ze ruiken zó ontzettend lekker, daar word ik ’s ochtends onder de douche gewoon helemaal blij van. Hoe simpel kan het leven zijn 😉
Intergalactic ruikt voor mij heel fris, menthol/eucalyptus-achtig, maar ook zoet. Echt een oppepper. Sex Bomb is juist heel bloemig en zoet. En die kleur, zo mooi roze!

Favoriete maaltijd

In juli ben ik weer een paar keer uit eten geweest en de maaltijd die me het meest is bijgebleven is bij Brass Boer. Ik ging uit eten met Jacques, recensent voor Dagblad van het Noorden. Ik ken hem van een persreis naar de Loire vorig jaar en we gingen nu eindelijk eens samen in Zwolle eten. Het was mijn tweede keer bij Brass Boer en het was zo waanzinnig lekker allemaal. Ik houd ook van dat ‘sharing’ idee, lekker delen met elkaar en veel verschillende dingen proeven. Volop genieten.

Favoriete wijn

Dat is ook weer een champagne… Net als vorige maand. Vorige maand heb ik natuurlijk wat flessen meegenomen en toen ik alleen in Groningen op ‘workation’ was trok ik voor mezelf een fles open. Moet kunnen. Het was de Janisson-Baradon champagne, de Grande Réserve, en hij was gewoon hartstikke lekker. Precies wat ik lekker vind in een champagne heeft ‘ie: frisheid, zuren, citroen, maar ook toast, brioche en amandelachtige smaken.

Favoriete gadget

In juli filmde ik heel veel video’s voor mijn Structuurjunkie onlineprogramma en dus gebruikte ik mijn camera weer heel veel! Ik gebruik de Panasonic Lumix GM1, ook alweer vijf jaar ontdek ik nu ik dit artikel teruglees. Bevalt nog steeds goed, hij is handzaam maar geeft goede resultaten.

Favoriete dag

Dat vind ik deze maand heel lastig! Ik denk dat het een dag in Groningen was. Lekker op tijd aan het werk, urenlang met Kees wandelen door de natuur en verder boeken lezen en chillen. Ik heb superveel leuke dingen gedaan in juli maar er was niet één dag die er speciaal veel uitsprong. Maar deze dag was heel erg fijn. Productief, in de natuur, daarna lekker chillen en niks hoeven.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.