Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Favorieten van februari 2022

Oooo, februari was een heel wat betere maand dan januari, en daar heb ik ook echt van genoten. De zorgen rondom mijn vader (hij werd in januari aan zijn hart geopereerd) zijn voorbij, de energie is terug, de zon gaat weer meer schijnen en ‘alles’ is eindelijk weer open. Wat een feest. Ik laat je graag zien wat mijn favorieten van februari waren!

Leestijd

Favoriete boek

Eet als een expert

Ik las in februari wat meer non-fictie boeken dan normaal (om de een of andere reden kies ik telkens fictie die me niet zo aanspreekt, zucht) en de meest interessante daarvan vond ik toch wel Eet als een expert van o.a. Marijke Berkenpas. Dit boek gaat helemaal over wat gezonde voeding nu eigenlijk is, mét heldere uitleg over de onderzoeken die ze hierbij hebben gebruikt én praktische tips hoe je dit nu zelf kan toepassen. Hele nuttige en interessante informatie en mooi vormgegeven. Ook staan er goede recepten in, leuke aanvulling is dat.

Favoriete serie

Haaaaa, dat is nog steeds Below Deck Mediterranean. Ik heb er zelfs een Hayu abonnement voor afgesloten zodat ik na seizoen 3 nog verder kon kijken en ik vind het nog steeds helemaal geweldig. Nogmaals: de drama, de luxe, de bijzondere gasten, de waanzinnige boot, de mooie plekken waar ze heengaan, het harde werken en alles wat er misgaat… Ik krijg er letterlijk geen genoeg van. Gelukkig heb ik nog aardig wat seizoenen te gaan en zijn er ook nog andere Below Deck series.

Favoriete maaltijd

Dit is extreem simpel: dat was de avond dat we bij De Lindehof in Nuenen bij Soenil Bahadoer gingen eten. Wat een ongelooflijke avond was dat. De smaakcombinaties, de kruiden, de wijnen, de service, het was echt helemaal het einde. Zo van genoten!

Favoriete beautyproduct

Dat is weer iets van Dermalogica, deze maand de Daily Microfoliant, volgens mij heb ik die ook al vaker genoemd in deze rubriek. Dit is zo’n fijn reinigingsproduct: het is een heel fijn poeder dat je ‘aanmaakt’ met water en vervolgens inmasseert op je huid. Het werkt licht exfoliërend en reinigt goed, mijn huid is altijd zo glad en schoon na het gebruiken. Dit gebruik ik trouwens nadat ik mijn make-up verwijderd heb, en ’s ochtends onder de douche is het de enige reiniging die ik gebruik.

Favoriete dag

Oh, wat lastig is deze! Ik had veel leuke dagen in februari, dus wat nou echt m’n favoriete was… Ik denk dat het een dag op Terschelling was. Begin februari was ik daar een paar dagen met mijn klant Kim en we gingen daar samen lekker werken en uiteraard genieten van het eiland. Ik denk dat onze vrijdag daar mijn favoriete dag was…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.