Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Favorieten van februari 2019

Februari zit er weer op, en wat een mooie maand was het, met zoveel heerlijke zonnige dagen. Het is weer tijd om mijn favorieten met je door te nemen, van mijn favoriete beautyproduct tot mijn favoriete dag.

Leestijd

Favoriete boek

Rick Pastoor – Grip

Qua romans was februari geen waanzinnige maand, maar ik las wel een te gek boek over planning en productiviteit: Grip van Rick Pastoor. Dit is echt een topboek met hele praktische tips waar je meteen mee aan de slag kan. Dingen die je leven echt kunnen veranderen en die je helpen naar een leven waar je echt meer grip op hebt.

Favoriete serie/aflevering/film

Mijn favoriete film was afgelopen maand zonder enige twijfel Bohemian Rhapsody. Ik ging er met Willem heen in de bioscoop en ik heb genoten van elke minuut. Wat een waanzinnige film. Ik ben opgegroeid met Queen, mijn vader is groot fan, dus thuis en in de auto stond altijd hun muziek aan. Om dit verhaal zo te zien met die geweldige muziek in de bios, vond ik te gek. Mooi neergezet, hier en daar niet helemaal waarheidsgetrouw, maar toch een fantastische film waar ik heel wat traantjes bij heb weggepinkt.

Favoriete beautyproduct

Dat zijn de verpakkingsvrije producten van LUSH waar ik een review over schreef. Mijn favoriete reiniger is Like a Virgin en mijn favoriete verzorging is Banana Skin. Wat een heerlijke verzorgende producten met oog voor het milieu, en ook niet al te duur. Precies zoals ik het graag zie. Nu nog goede bakjes ervoor vinden om ze op te bergen.

Favoriete maaltijd

Dat was op Terschelling bij De Zee. Mijn ouders waren een dagje op bezoek en we gingen met z’n drietjes bij De Zee eten. Niets ingewikkelds, maar gewoon hartstikke lekker. Vleeswaren en gebakken bloemkool vooraf en als hoofdgerecht lamsvlees en pizza. Rode wijn erbij, als toetje een scroppino en vooral lekker bijpraten met mijn ouders. Ik heb zo genoten van deze avond.

Favoriete wijn

Als ik één soort wijn moet kiezen voor de rest van mijn leven, dan ga ik voor Champagne. Samen met Annemieke dronk ik de Brimoncourt Brut Régence Champagne onder het genot van een tafel vol met hapjes. Gewoon zo heerlijk.

Favoriete gadget

Lekker luisterboeken luisteren.

Deze maand ben ik begonnen met luisterboeken. Of in ieder geval, ik heb besloten het fenomeen luisterboek een echte serieuze kans te geven (zonder alvast te roepen ‘Niks voor mij!’). Mijn favoriete gadget deze maand waren dus mijn simpele Apple oordopjes die ik veel in mijn oren had. Ik luister telkens tijdens het wandelen en dan zet ik niet graag mijn grote noise cancelling koptelefoon op, ik vind dat niet zo veilig voelen, want dan hoor ik niks meer van de omgeving. Gewone oordopjes, dus! Ik wil graag de AirPods, maar die zijn nu overal uitverkocht, dus ik doe het nog even met deze prima gewone dingen.

Favoriete dag

Lastig deze, want er zaten heel wat fijne dagen bij in februari. Ik ga toch voor een dag op Terschelling. De tweede dag dat ik er was, dinsdag. Het was stralend weer en ik wandelde urenlang met Kees op het strand en door de duinen, ik dronk koffie bij de Walvis op het terras, ik bestelde pizza, dronk een van mijn favoriete witte Bourgognes en keek Sex Education. En in bed keek ik ook nog de film Dorus. Gewoon een ontzettend relaxte dag.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.