Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Favorieten van april 2019

Volgens mij zeg ik dit elke keer bij een favorietenartikel: er is alwéér een maand voorbij. April was een hele volle maand, maar vooral een hele léuke. Ik deel vandaag weer mijn favorieten met je, van mijn favoriete maaltijd tot mijn favoriete boek.

Leestijd

Favoriete boek

Focus AAN/UIT – Mark Tigchelaar

In april las ik minder dan normaal, dus een favoriet kiezen was wat makkelijker deze keer. Focus AAN/UIT van Mark Tigchelaar gaat over, de titel zegt het al, focus. Het boek staat vol tips om je beter te concentreren en om productiever te werken, allemaal wetenschappelijk onderbouw. Mark is zelf neuropsycholoog, dus hij vertelt dingen vanuit een psychologische achtergrond. Je zou denken dat het dan een taai verhaal wordt, maar dat is alles behalve waar. Het blijft allemaal heel praktisch en leuk om te lezen, en daarbij leer je ook nog wat over hoe je brein werkt. En wáárom je niet tegelijkertijd kan luisteren en lezen, maar wel tegelijkertijd kan lopen en bellen. Aanrader!

Favoriete serie/aflevering/film

Oh hemel, ik moet hem nu toch echt gaan noemen als favoriet van de maand. Temptation Island. Man wat heerlijk. Ook al is dit seizoen ‘saai’, ik geniet er met volle teugen van. Elke vrijdagavond lig ik languit op de bank en zit ik een uur lang volledig in Thailand tussen de verleid(st)ers. Dit seizoen vind ik wél heel leuk, er zitten gewoon echt mooie types in. Zo kan ik helemaal in een scheur liggen om Sidney, en vind ik Demi ook zó droog. Echt genieten geblazen elke week.

Favoriete beautyproduct

In april ‘ontdekte’ ik de nieuwe conditioners van LUSH voor mijn haar. Ik gebruikte Hair Necessities en Valkyrie. Gezien mijn haar de laatste keer bij de kapper weer wat ontkleurd is, kan het wel wat extra verzorging gebruiken. Beide zitten vol natuurlijke verzorgende bestanddelen en ze maken mijn punten weer glanzend en zacht. Echt fijn! De review volgt binnenkort.

Favoriete maaltijd

Haha, dit is wel elke maand heel decadent, maar goed… We gingen half april naar De Librije! Vorig jaar vroeg ik bonnen voor mijn verjaardag en na een keer verzetten door een kiesontsteking was het nu eindelijk zover! Het was echt een waanzinnige avond. Ik had er zo naar uitgekeken en was een beetje bang dat mijn verwachtingen te hoog waren, maar ze werden juist totaal overtroffen. De hele avond heb ik van elk hapje en elk slokje genoten.

Favoriete wijn

Dit kan natuurlijk niet anders: dit is een wijn die we bij de Librije dronken. Ik ben gek op Riesling en deze vond ik waanzinnig. Heel vol van smaak, met veel tropisch fruit en dat typische benzine-achtige smaakje wat vaak wat oudere Rieslings hebben. Ik ga deze bestellen voor thuis, want dit wil ik vaker drinken.

Favoriete dag

Ik moest hier even over nadenken, maar ik ben eruit: dit is 11 april. Op deze dag was ik in/bij Apeldoorn. Ik word ’s ochtends wakker in het Bilderberg hotel en de hele dag zit ik met een groepje ondernemers bij de livedag van het programma dat we volgen bij Rosanne Raubun. In dit programma leer ik van haar hoe je nou een online programma maakt – qua inhoud, maar ook qua techniek. De hele dag werk ik aan mijn academie en mijn lessen, op een prachtige plek in de natuur. Als ik ’s avonds terugkom in het hotel, werk ik in de lobby nog even door aan mijn website, en daarna ga ik met medecursist Simone lekker eten. Daarna Netflixen in bed. Wat een topdag.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.