Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Favorieten december 2020

Hoog tijd om eindelijk terug te blikken op de allerlaatste maand van het afgelopen jaar. Ik deel mijn favorieten weer met je, zoals mijn favoriete boek, serie en maaltijd. Toch extra bijzonder om nog even terug te kijken naar 2020.

Leestijd

Favoriete boek

Maan

Hmmm, moeilijk. Ik denk dat het Maan van de Zeven Zussen serie was. Ik zit de laatste tijd een beetje in een leesdip. Ik lees nog steeds wel veel, maar ik lees de hele tijd boeken die me niet echt grijpen, waar ik een beetje teleurgesteld door raak. Beetje jammer. Maar! Maan was dus wel echt top. Heerlijk om weer een deel van deze serie te lezen. Hij gaat over Tiggy, die in de Schotse Hooglanden woont en op zoek gaat naar haar voorouders.

Favoriete serie/aflevering/film

Ja sorry, dat is Temptation Island. Man man man, wat kijk ik elke week uit naar een nieuwe aflevering. Genieten, gewoon. Vind de insteek dit jaar ook wel erg leuk, in plaats van dat er verleiders zijn, is het idee dat alle vrijgezellen echt op zoek zijn naar de liefde. Of dat echt zo is, is natuurlijk de vraag, maar ik vind het er beter van worden. Wat minder plat. En! Zo heerlijk dat Monica en Kaj het presenteren.

Favoriete maaltijd

December was weer een maand waarin we niet uit eten konden, maar uiteraard heb ik wel goed gegeten. Mijn favoriete maaltijd was tijdens ons negenjarig jubileum. We zouden eerst naar een hotel in Deventer gaan en daar ook eten, maar toen kwamen er nieuwe maatregelen en toen mocht dat niet meer. En dus gingen we bestellen waar we het meeste zin in hadden. Het werd poutine van het Eethuys, dat is verse friet met burrata, jus de veau en kruiden én onze favoriete pizza’s van de Pizzabakkers. Met champagne. En Amarone. Omdat we niet wilden kiezen. Heerlijk.

Favoriete beautyproduct

Ik ontdekte in december de Ylang Ylang geur van Molton Brown in een hotel en ik was op slag verliefd. Wat een fantastisch lekkere, bloemige, kruidige geur. Ik kocht een set met de full size bodylotion en douchegel en gebruik het sindsdien elke dag. Geweldig. Helemaal blij mee. Terwijl ik normaal nooit zo van de bodylotions en zo ben, dit gebruik ik elke dag. En nét kom ik er achter dat er ook een eau de toilette van is en die ga ik nu meteen bestellen.

Favoriete wijn

De amarone die we dronken tijdens ons jubileum. Jaren geleden cadeau gehad van Willem en nu lekker van genoten samen. Het was zo lekker dat ik gewoon helemaal vergat een foto van de fles te maken.

Favoriete spelletje

Voor kerst kreeg ik Clever van Willem, dat is nu wel echt mijn favoriete dobbelspelletje voor twee spelers. Al kan je Clever ook met meer mensen spelen, hoor.

Favoriete dag

Ik denk dat dat de kerstdagen waren. Op kerstavond eten bij mijn schoonouders en daar logeren. Eerste kerstdag lekker thuis (en in de ochtend nog in Groningen waar we lekker bij het Zuidlaardermeer gingen wandelen), tweede kerstdag mijn ouders en broer op bezoek voor het kerstdiner. Het was gewoon zó gezellig en zo gevuld met mensen die we graag om ons heen hebben maar vanwege corona minder (en minder vaak) zien. Ik heb er echt met volle teugen van genoten.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.