Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Favorieten van augustus 2018

Augustus was een héérlijke maand. Ik was enorm productief, voelde me goed, was een weekje op vakantie naar Curacao, ging een weekend naar wijnregio de Ahr en ik deed gewoon allemaal leuke dingen. Tijd om terug te blikken op deze maand en mijn favorieten met je te delen! Wat was mijn favoriete boek, gadget, beautyproduct, maaltijd en wijn?

Leestijd

Favoriete boek

Cork Dork

Mijn favoriete boek was Cork Dork van Bianca Bosker. Je kon er ook al over lezen in mijn boekenupdate van augustus. Dit waargebeurde verhaal gaat over een journaliste die besluit dat ze tot de top van de Amerikaanse wijnwereld wil horen. Je leest over haar avonturen om zoveel mogelijk te leren over wijn. Het is heel grappig, leerzaam en gewoon ontzettend leuk om te lezen, ook als je geen wijnliefhebber bent!

Favoriete serie/aflevering/film

In het vliegtuig van Curacao naar Amsterdam keek ik Love, Simon. Wat is dat een fantastische leuke, lieve feelgood-film. In Love, Simon volg je Simon. Hij is homo, maar niemand weet het nog. Zelfs zijn beste vrienden niet. Daarnaast is hij verliefd op een jongen uit zijn klas, die hij volgt via een blog. Hij weet alleen niet wie het is… Deze issues wil hij gaan oplossen, maar hij wordt gedwongen om dit wel héél snel te doen als iemand anders het heft in handen neemt. Het is een hele blije film, maar ik heb ook zeker een traantje weggepinkt. Nick Robinsons speelt de rol van Simon te gek en ik ben stiekem een beetje verliefd op het karakter geworden.

Favoriete beautyproduct

Dat was deze maand was mijn favoriete make-upproduct de Etos Remember Me Always Mascara. €3,99 en geeft een enorme berg volume. Ik ben fan!

Favoriete muziek

Had ik gewoon niet in augustus. Ik luisterde bijna geen muziek. Van die maanden heb ik dus soms.

Favoriete maaltijd

Dat is nogal ingewikkeld. Ik ben in augustus erg veel uit eten geweest: ik was een week op vakantie op Curacao, ik ging een weekend naar wijnregio de Ahr in Duitsland én ik ging een avond bij Latour in Noordwijk eten. En daarnaast at ik thuis natuurlijk ook weer lekkere dingen. Ik denk dat mijn favoriete maaltijd een doodnormaal patatje was, de dag dat ik thuiskwam van Curacao. Willem was nog een weekend weg met vrienden, ik had geen zin om boodschappen te doen, dus het was óf iets bestellen óf iets uit de vriezer trekken. Ik besloot de Airfryer aan te slingeren en patat met een kroket te maken. Van deze maaltijd heb ik denk ik het meest genoten. Soms zijn de gewone dingen, op de bank thuis met Netflix erbij, het allerlekkerst. Wel met een héél lekker glas wijn!

Favoriete wijn

Ik vertel naadloos door vanuit mijn patat-avond, want ik besloot die avond een wijn open te trekken die ik in Oslo op het vliegveld kocht en waar ik al even benieuwd naar was. Ik houd erg van houtgerijpte Chardonnays en deze Bourgogne kocht ik voor een goede prijs op het vliegveld. Natuurlijk is zo’n chique wijn een beetje gek bij een patatje, maar ik had er gewoon zin in, en je moet altijd gewoon doen waar je zin in hebt. Het was dus helemaal perfect bij elkaar en die wijn was héérlijk. Je vindt op mijn Instagramaccount een uitgebreide proefnotitie.

Favoriete gadget

Dat was deze maand absoluut mijn Bose QuietComfort 25, mijn noise cancellation koptelefoon. Deze koptelefoon heb ik alweer een paar jaar en ik gebruik hem vooral veel op reis, in de trein, in het vliegtuig en op lawaaiige plekken waar ik graag geconcentreerd wil werken (of een film wil kijken, hehe). Ik gebruikte deze in augustus erg veel omdat ik een lange vlucht naar en van Curacao maakte en veel in de trein zat. Voor mij is deze gadget echt een uitkomst, het geeft zoveel rust en stilte zonder dat je heel hard muziek aan hoeft te zetten. Het is net alsof ik in een stiltebubbel zit. Je kan hier mijn hele review lezen die ik in 2016 schreef. Deze koptelefoon kan ik iedereen aanraden die veel in het OV of met het vliegtuig reist.

Favoriete dag

Dat was zeker op Curacao. En om precies te zijn maandag 13 augustus. Ik was enorm vroeg wakker door mijn jetlag, begon mijn dag met een wandeling langs het strand en een heerlijk ontbijt en lag daarna de hele dag te relaxen aan zee. Ik las een boek, bestelde een lunch, zwom wat, dronk een drankje, deed een dutje… ’s Avonds haalde Joia me op om uit eten te gaan BijBlauw en daar genoten we van een 5-gangen Chef’s Table menu. Met Joia raak ik nooit uitgepraat dus we rolden als laatsten het restaurant uit. Wat een top vakantiedag.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.