De Structuurjunkie Light Planner 2019/2020

Tijd voor een Structuurjunkie planner-update! Over een paar weken is de nieuwe groene Structuurjunkie Light Planner mét data voor 2019/2020 verkrijgbaar. De ‘gewone’ light planner is zonder data, die kan je zelf invullen, maar omdat we hier zoveel vraag naar kregen, voilà! Ik laat hem je graag zien en vertel je graag over de status van de andere planners.

Leestijd

De Structuurjunkie Light Planner 2019/2020

Dit is hem dan! We hebben voor een hele mooie plantgroen gekozen in combinatie met gouden folie. De kapitaalbandjes (die kleine stoffen randjes bij de rug van het boek), leeslintjes en schutbladen zijn poederroze.  Je kan hem hier als pre-order bestellen.

 

De planner start op 26/8 en eindigt 3/1 2021. Je kan er dus bijna anderhalf jaar mee werken. Voorin vind je jaar- en maandoverzichten (voor 2019 en 2020) en achterin nog jaaroverzichten voor 2021. Verder is de inhoud hetzelfde als de Structuurjunkie Light Planner: je vindt er dezelfde weekoverzichten die je kan gebruiken om je week te plannen. Hij is íets dikker dan de Light Planner (omdat er meer weekoverzichten inzitten).

De planner begint met deze jaaroverzichten voor 2019 t/m 2022.

Daarna vindt je deze maandoverzichten, van juli 2019 tot en met december 2020

Daarna natuurlijk de weekoverzichten zoals je ze gewend bent.

Een keer in de maand vind je zo’n vakje in je weekoverzicht, met een vraag als ‘was je productief afgelopen maand?’, ‘waar was je trots op in juli?’ of ‘ben je deze maand dichterbij je doel gekomen?’. Zo kan je een beetje reflecteren, maar je kan het vakje natuurlijk ook ergens anders voor gebruiken.

Achterin vind je een steekenvelop waar je losse papieren in kan bewaren én een klein Structuurjunkie notitieboekje voor in je tas.

De Structuurjunkie Light Planner kost €20,99 en is via deze link alvast als pre-order te bestellen. Hij verschijnt naar verwachting half/eind augustus.

Wat is het verschil met de andere planners?

 • de gewone Structuurjunkie Planner (die niet meer verkrijgbaar is) bevat voorin uitdagingen, opdrachten & evaluaties.
 • de Structuurjunkie Light planner bevat alleen week- en maandoverzichten en notities, zonder data
 • de Structuurjunkie Planner 2019/2020 bevat alleen week- en maandoverzichten en notities met data van 26/8 2019 tot en met 3/1 2021

Veelgestelde vragen over de Structuurjunkie 2019/2020 Planner

 • Waarom starten de data niet eerder en is hij pas eind augustus te koop? Het schooljaar start op sommige plekken al eerder.

We hebben de Structuurjunkie 2019/2020 planner niet ontwikkeld als schoolagenda. Onze gedachte is: het is een 2020 planner met extra 2019 zodat je hem al eerder kan gebruiken.
Deze feedback heb ik veel gehoord, dus voor volgend jaar gaan we zeker kijken of de data eerder kunnen starten en dat hij dan ook in april ongeveer in de winkels ligt. Het is natuurlijk helemaal super dat studenten en scholieren deze planner graag willen gebruiken voor school, dus het is iets wat we absoluut ter harte nemen!

Als je de planner graag wil gebruiken en je mist net een week, dan heb ik voor jou hier een weekoverzicht dat je kan uitprinten. Wat je ook kan doen is de laatste week in de planner gebruiken en daar dan even de data negeren of jouw data eroverheen schrijven.

 • Als ik dan volgend jaar de planner weer koop voor 2020/2021, heb ik dus vier maanden ‘over’ in een van de planners.

Dat klopt, zie het als een extraatje 🙂 Met die gedachte hebben wij het ook ontwikkeld.

 • Kan ik met vulpen in de planner schrijven zonder dat het doordrukt?

Ja, dat doe ik ook. Zelfde verhaal voor markeerstiften.

 • Wat is er met de gele en roze Structuurjunkie Light Planner zonder data? Komen die nog terug?

Nee. De gele en roze zijn helemaal uitverkocht. Het kan zijn dat een enkele boekhandel of ander soort winkel ze nog heeft liggen, maar dat zijn er niet zoveel. Als je dus nu ziet dat je ergens een gele of roze planner kan bestellen met levering over een paar weken, dan klopt dat niet: je krijgt dan een andere kleur…
De nieuwe Structuurjunkie Light Planner zonder data wordt op dit moment gemaakt en deze hebben andere kleuren en een heeft een printje. Zodra ik ze heb, laat ik het je natuurlijk ook weer zien!

Pre-order hier de Structuurjunkie Planner 2019/2020

Je kan hier de planner alvast bestellen als pre-order. Je krijgt hem dan meteen zodra hij uit is! Je kan hem natuurlijk ook al in bestelling zetten bij je plaatselijke boekhandel.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

31 reacties
 1. Esther

  Ik zag je YouTube filmpje en zou graag nog die agenda willen met vooruitzichtrn en evaluatie op een week en maand. Zijn deze er ook niet meer?

  • Cynthia Schultz

   Hey Esther, die zijn er inderdaad helaas niet meer.

 2. Kathleen Bruneel

  Hallo

  Ik heb net de okergele planner light in gebruik en… ben erg tevreden!
  Enig idee waar ik het lichtroze exemplaar nog kan kopen?
  Die wil ik alvast aan de kant leggen voor volgend jaar 🙂
  Mvg
  Kathleen

 3. Priscilla

  Wat is het verschil tussen deze “groene” en de “blauwe”?
  Allebei hebben ze data. Maar verder?

  Ze gaan volgens mij allebei over het jaar 2020.

  Groetjes
  Priscilla

  • Cynthia Schultz

   De groene bestaat niet meer, die is uitverkocht! Die liep vanaf eind augustus 2019 t/m december 2020.

 4. E

  Hoi Cynthia, komt er ook nog een nieuwe scheurkalender van Structuurjunkie voor 2020?

  • Cynthia Schultz

   Hey Eline, nee voor 2020 komt er geen scheurkalender!

 5. Mirte

  Hallo,

  De agenda 2019/2020 is momenteel uitverkocht bij bol.com, komt de agenda nog terug op voorraad? Of is hij nog ergens anders te koop?
  Zou hem graag willen bestellen.

  Mirte

  • Cynthia Schultz

   Hey Mirte! Ja, er komt een agenda voor alleen 2020. Je kan hem al vinden via deze link!

 6. Claudia Karssies

  Hoi,

  Zitten er in de nieuwe agenda 2019/2020 ook notitiebladen? Hoeveel…? Achterin of ook tussendoor?
  Klopt het dat er verschillende formaten zijn? Groter betekend meer schrijfruimte per regel?
  Ik ben nu 3 weken met je losse bladen aan het testen en dit werkt voor mij (met een milde vorm van autisme) erg goed. Dank je wel!!

  Claudia Karssies-Heideman

  • Cynthia Schultz

   Ja achterin idd. Nee er zijn geen verschillende formaten, alle planners zijn even groot! Het werkboek is wel A4. Wat goed om te horen dat het zo goed werkt voor je Claudia!

 7. Danielle

  Super tof Cynthia! Ik heb hem gelijk besteld 😉 Heb er nu al zin in, nu nog even geduld hebben dus!

 8. Stella

  Ik ben heel erg benieuwd welke vulpen dat is. Ik vind ‘m zp mooi! Heb al heel wat websites afgezocht maar nog niet gevonden 🙁

  • Stella

   Dankjewel ♥

 9. Birgit

  Hij is prachtig! Ik gebruik eigenlijk zelf meestal een klein agendaatje in mijn tas voor mijn eigen afspraken, maar denk dat deze planner/agenda wel wat is voor onze gezamenlijke afspraken en werk in plaats van een kalender.

 10. Kate

  Yes! Besteld. Nu wachten. Het is -net als de andere- wederom een prachtige planner geworden. Een prachtige lijn waar je trots op mag zijn. Ik hoop dat er nog veel meer moois gaat uitkomen. Zijn er plannen om het verder uit te breiden? En gaan er in de toekomst planners komen die altijd verkrijgbaar zijn?

 11. Marleen

  Ik las deze blogpost met het idee van: gewoon even kijken, ik heb toch geen planner nodig… Tot ik me realiseerde dat ik in september – na twee jaar freewheelen – begin met studeren! Is nog niet helemaal doorgedrongen blijkbaar 😉 Na dit besef bekeek ik de blogpost nog een keer en deze planner lijkt mij perfect om te gebruiken voor mijn studie en afspraken, dus ik ga ‘m bij deze pre-orderen! Heb ik alvast één voorbereidings-taak afgevinkt, haha.

 12. Anke

  Ziet er heel mooi uit!
  Komt binnenkort de ‘gewone’ structuur planner 2019/2020 ook nog uit?

  • Cynthia Schultz

   Je bedoelt met de uitdagingen en opdrachten? Nee, die komt niet meer helaas.

 13. Sharon

  Mooi zeg!! Ik mis alleen een elastieken/stoffen band bij de planners. Zodat die niet open kan vallen in de tas.

 14. Manon

  Oh wat een mooie planner! Heel fijn dat deze geen ringband heeft, maakt het fijn gebruiken voor de linkspoten onder ons😅

 15. Saskia

  Ik ben zelf al zo gestructureerd dat ik geen planner gebruik, omdat dit ook simpelweg niet nodig is in mijn soort werk.
  Wel vind ik structuurjunkie echt een prachtig merk!
  Bij bol.com staan trouwens al de nieuwe printjes.. Ik weet niet of dat al de bedoeling is?

 16. Nathalie

  Wat een mooie kleur!
  Maar ik ga wachten op de nieuwe ongedateerde light planner, dan kan ik die volgend jaar gebruiken :).

 17. Joy

  Het is weer een prachtige planner zeg! Zou hem bijna gewoon erbij willen kopen. Ik zag trouwens op bol.com dat het nieuwe ontwerp van de light er al op stond (panter)?

 18. rachel

  hij is weer om door een ringetje te halen meis 😀

 19. Dorien

  Tip: een tabelletje met vinkjes wat in welke planner zit en welke kleur elke versie heeft kijkt wat makkelijker. Vind het echt zo’n schitterende lijn!!!!

 20. Daisy

  Ziet er mooi uit en handig, met data.

  Bij de vorige planner-light-post vroeg ik het ook al, maar geen reactie op gekregen dus nu hopelijk wel: wat zijn de afmetingen en het gewicht van deze planner (met data)? Ik kom nooit in (de buurt van) een boekhandel dus het wordt bestellen, maar ik wil hem graag veel mee kunnen nemen dus de maten/gewicht zijn wel belangrijk voor mij voordat ik bestel 🙂

  • Merel

   Breedte
   185 mm
   Lengte
   221mm
   Product hoogte
   17 mm

  • Daisy

   Bedankt Merel! Weet iemand het gewicht ook?