Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

De Structuurjunkie Light Planner 2019/2020

Tijd voor een Structuurjunkie planner-update! Over een paar weken is de nieuwe groene Structuurjunkie Light Planner mét data voor 2019/2020 verkrijgbaar. De ‘gewone’ light planner is zonder data, die kan je zelf invullen, maar omdat we hier zoveel vraag naar kregen, voilà! Ik laat hem je graag zien en vertel je graag over de status van de andere planners.

Leestijd

De Structuurjunkie Light Planner 2019/2020

Dit is hem dan! We hebben voor een hele mooie plantgroen gekozen in combinatie met gouden folie. De kapitaalbandjes (die kleine stoffen randjes bij de rug van het boek), leeslintjes en schutbladen zijn poederroze.  Je kan hem hier als pre-order bestellen.

 

De planner start op 26/8 en eindigt 3/1 2021. Je kan er dus bijna anderhalf jaar mee werken. Voorin vind je jaar- en maandoverzichten (voor 2019 en 2020) en achterin nog jaaroverzichten voor 2021. Verder is de inhoud hetzelfde als de Structuurjunkie Light Planner: je vindt er dezelfde weekoverzichten die je kan gebruiken om je week te plannen. Hij is íets dikker dan de Light Planner (omdat er meer weekoverzichten inzitten).

De planner begint met deze jaaroverzichten voor 2019 t/m 2022.

Daarna vindt je deze maandoverzichten, van juli 2019 tot en met december 2020

Daarna natuurlijk de weekoverzichten zoals je ze gewend bent.

Een keer in de maand vind je zo’n vakje in je weekoverzicht, met een vraag als ‘was je productief afgelopen maand?’, ‘waar was je trots op in juli?’ of ‘ben je deze maand dichterbij je doel gekomen?’. Zo kan je een beetje reflecteren, maar je kan het vakje natuurlijk ook ergens anders voor gebruiken.

Achterin vind je een steekenvelop waar je losse papieren in kan bewaren én een klein Structuurjunkie notitieboekje voor in je tas.

De Structuurjunkie Light Planner kost €20,99 en is via deze link alvast als pre-order te bestellen. Hij verschijnt naar verwachting half/eind augustus.

Wat is het verschil met de andere planners?

  • de gewone Structuurjunkie Planner (die niet meer verkrijgbaar is) bevat voorin uitdagingen, opdrachten & evaluaties.
  • de Structuurjunkie Light planner bevat alleen week- en maandoverzichten en notities, zonder data
  • de Structuurjunkie Planner 2019/2020 bevat alleen week- en maandoverzichten en notities met data van 26/8 2019 tot en met 3/1 2021

Veelgestelde vragen over de Structuurjunkie 2019/2020 Planner

  • Waarom starten de data niet eerder en is hij pas eind augustus te koop? Het schooljaar start op sommige plekken al eerder.

We hebben de Structuurjunkie 2019/2020 planner niet ontwikkeld als schoolagenda. Onze gedachte is: het is een 2020 planner met extra 2019 zodat je hem al eerder kan gebruiken.
Deze feedback heb ik veel gehoord, dus voor volgend jaar gaan we zeker kijken of de data eerder kunnen starten en dat hij dan ook in april ongeveer in de winkels ligt. Het is natuurlijk helemaal super dat studenten en scholieren deze planner graag willen gebruiken voor school, dus het is iets wat we absoluut ter harte nemen!

Als je de planner graag wil gebruiken en je mist net een week, dan heb ik voor jou hier een weekoverzicht dat je kan uitprinten. Wat je ook kan doen is de laatste week in de planner gebruiken en daar dan even de data negeren of jouw data eroverheen schrijven.

  • Als ik dan volgend jaar de planner weer koop voor 2020/2021, heb ik dus vier maanden ‘over’ in een van de planners.

Dat klopt, zie het als een extraatje 🙂 Met die gedachte hebben wij het ook ontwikkeld.

  • Kan ik met vulpen in de planner schrijven zonder dat het doordrukt?

Ja, dat doe ik ook. Zelfde verhaal voor markeerstiften.

  • Wat is er met de gele en roze Structuurjunkie Light Planner zonder data? Komen die nog terug?

Nee. De gele en roze zijn helemaal uitverkocht. Het kan zijn dat een enkele boekhandel of ander soort winkel ze nog heeft liggen, maar dat zijn er niet zoveel. Als je dus nu ziet dat je ergens een gele of roze planner kan bestellen met levering over een paar weken, dan klopt dat niet: je krijgt dan een andere kleur…
De nieuwe Structuurjunkie Light Planner zonder data wordt op dit moment gemaakt en deze hebben andere kleuren en een heeft een printje. Zodra ik ze heb, laat ik het je natuurlijk ook weer zien!

Pre-order hier de Structuurjunkie Planner 2019/2020

Je kan hier de planner alvast bestellen als pre-order. Je krijgt hem dan meteen zodra hij uit is! Je kan hem natuurlijk ook al in bestelling zetten bij je plaatselijke boekhandel.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.