Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

De maand van Emmy – oktober

Oktober je was me er eentje. Oktober vloog voorbij met een begin in Frankrijk, een tripje naar Lissabon en veel werk tussendoor. Goed om niet teveel in mijn hoofd te zitten, maar gewoon maar te gaan. Kijk je weer mee?

Leestijd

Oktober had werkelijk 1 dag nog in Frankrijk, een tripje waar ik september mee afsloot. Ik bezocht Sephora en kon daar even tussen de Fenty Beauty producten neuzen. Ziet er wel echt heel erg mooi en kwalitatief goed uit. Ik kocht daarentegen niks. Een mens kan ook nog genoeg hebben.

Als ik veel aan mijn hoofd heb dan doe ik van die domme suffe dingen. Hier probeerde ik de stekker van de stofzuiger in de stang te stoppen in plaats van in het stopcontact. Sufkop.

Voor wie de Foodies video van mij en Cynthia heeft gezien, de sushi pizza waar ik het over had ligt in het midden. Te erg.

Op een OV fiets met een jurkje door Den Haag. Heb heel wat mensen geflashed geloof ik. Of ik ze daarmee blij heb gemaakt of af heb geschrikt laat ik in het midden haha.

Op 4 oktober was het dierendag. Een mens als ik kan dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Normaal ging ik altijd met Jill lekker het bos in, deed ik echt wat zij leuk vond. We wisten haar verjaardag ook niet echt dus dat was dierendag een beetje geworden. Dit jaar was dat even een raw awakening natuurlijk, dus ik besloot voor andere hondjes wat te gaan doen. Ik heb het hele dag open huis gehad in Studio Mint. Mensen konden binnen lopen en hun wenkbrauwen laten epileren voor een vrije gift. Alle vrije giften gingen naar Stichting Dierenthuis. Uiteindelijk heb ik €230,00 bij elkaar geëpileerd! Vond ik nog best tof. Kijk even op hun website als je ook wat wilt bijdragen, lijkt mij handiger om dat dan rechtstreeks te doen. Het is een heel tof huis waar oude, zieke of gehandicapte dieren gewoon mogen blijven tot hun dood en waar ze een heel leuk leven hebben. <3

De Vegetarische Slager komt met steeds meer lekkere leuke producten. Bapao broodjes vind ik ook zo lekker en nu kan ik ze lekker guilt-free weer eten! Ze smaken echt heel erg goed. Op de achtergrond zie je een spriet: dat is spriet de avocadoplant! Ondertussen heeft hij of zij al 3 hele bladeren haha. Ik houd er zo van om dingen te laten groeien.

Eten bij Het Paradijs in Enschede. Een vegetarisch restaurant met echt heerlijk eten en een toffe omgeving tussen planten, kunst, binnenvijvertjes en loslopende schildpadjes.

Ik ging naar de Military, een evenement rondom een (paarden) crossparcours. Geen paard gezien. Wel veel regen, modder, hoedjes en dronken kakkers. Doen we volgend jaar dus niet meer weer!

Ik ging een paar keer naar Leiden voor Coffee-Star. Zelfs in de regen is het een mooie stad!

Slechtste foto OOIT. Excuus. Dit is Blue Sakura in Zwolle waar ik met Cynthia na het opnemen van 2 videos sushi ging eten. We namen de Foodies video samen op, én een video die ik alleen opnam van mijn everyday make-up. Best spannend hoe iedereen daar op gaat reageren.

Thee drinken bij vriendin K. Kijk nou, wat een gastvrouw! Och dan wil je toch gewoon naar een interieur winkel rennen zodat je je gasten ook op deze manier een kopje thee aan kan bieden. Heel erg leuk. En we konden nog lekker buiten zitten! Mis het nu al.

Dit was echt een avontuur. Ik ging met mijn zusje naar Ikea voor wat kleine dingen, en kwamen vervolgens met een bank voor mijn vader terug. Mijn vader had in de planning die bewuste bank aan te schaffen, en wij zagen hem ineens in de koopjeshoek. Leuk detail; producten uit de koopjeshoek kun je niet laten bezorgen. We moesten dus een boedelbak achter mijn zusjes autootje knuppen, en alles op karren slepen, in die boedelbak zetten, uit de boedelbak halen. En het was zooo zwaar. Ik heb mijn vader geld bespaard, maar het heeft me jaren van m’n leven gekost. Mijn hemel. En dat ook allemaal 10 minuten voor sluitingstijd.

Mooi he, rijk aan vezels. Zijn er dan mensen die denken: ooooh super! Lekker gezond die schuddebuikjes! Interesseert me verder geen hol hoor, ik knal die units lekker op een wit klef bolletje. Moet kunnen zo nu en dan.

Kijk nou! Vico is in oktober nog maar 3 geworden maar toch snapte hij al heel goed dat hij zijn handje niet uit de lamp moest halen als hij wilde dat zijn nageltjes goed droog zouden worden. Hij koos groen en blauw met glitters, maar liever heeft hij wel een keer een felle kleur oranje. Ik gebruikte geen base en topcoat dus het ging er nog wel een keertje weer af gelukkig haha.

Ik ging een paar dagen naar Lissabon, en om daar niet gefotografeerd te worden als wit lijk, en te eindigen als een nieuwe meme besloot ik een spraytan te nemen. Ik tan normaal zelf wel, maar mijn rug en dergelijke vind ik toch lastiger en ik wilde het ook gewoon eens proberen. Hier was ik net terug van de spraytan, en voelde ik me mega bruin! Uiteindelijk vond ik het lelijk slijten, en had ik een grote vlek onder mijn oksel. ‘Dan kan ik het zelf’ ook wel is dus de eindconclusie.

Tja, ik vind het toch mooier met een kleurtje hoor. Maar de zonnebank, die pak ik echt niet. Dan maar smeersels!

LISSABON! Even vast een mini voorproefje want er komt binnenkort een heel artikel! Het was genieten, verdrinken in de Sangria, zon, een beetje zee en vooral heel veel van de leuke stad.

In Studio Mint heb ik altijd geurstokjes staan en deze lijn van Primark ruik je heel erg goed. Ik heb al een aantal lekkere soorten gehad maar deze variant met patchouli gaat echter snel de ton in, blehhh!

Nieuw vloerkleed en nieuwe roze fluwelen bordeelsluipertjes. Daar sta ik ook alleen mee op het kleed omdat ze nog niet gedragen zijn, ik draag verder geen schoenen in huis. Mijn huis is een beetje mijn hygiënische bubbel. Zo noem ik het altijd maar, en dat moet ook zo blijven haha.

Niet de mooiste omgeving maar wel een hele mooie complete regenboog. Er is volgens mij niemand die niet vrolijk(er) wordt van een regenboog!

Op naar november jongens. Bijna sinterklaas, bijna jarig, bijna kerst. Ik ben daar nog helemaal niet mee bezig, maar in de volgende maand van Emmy wellicht wat meer. Tot dan X!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.