Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

De maand van Emmy: maart

Maart is heerlijk omdat de lente begint, maar kan ook verraderlijk zijn omdat je alleen nog maar kou hebt gehad. We hebben gelukkig een beetje van beide gezien en daardoor zit ik al helemaal in mijn zomer voorpret! Ik heb ook nog een leuke kortingscode voor je! Kijk je mee naar stukjes van mijn maart?

Leestijd

Ik koop niet heel vaak meer make-up, omdat ik in de afgelopen jaren en de misslipgloss jaren zoveel kreeg en daarvoor ook zelf ontzettend veel kocht. Ik teer nog steeds op die voorraden haha. Toch zocht ik een handzaam palletje met mooie warme tinten die goed staan bij (donker) groene ogen. En dat vind ik oranjebruin en het liefst een kleur dat tussen brons en bordeaux in zit. Dit vond ik in dit kleine palletje van NYX! Ik vind de look die ik er mee maakte -al zeg ik het zelf- erg mooi gelukt. Neutraal, maar sensueel.

Ik zou bijna zeggen ‘goeie zak, Hak’. Echt lekker en zo ontzettend simpel. Ik koop groente wraps, knal deze zak in de pan, gooi er nog wat paprika’s en vega kip door, maak een sausje van kwark en gooi wat geraspte kaas erover en je hebt in 10 minuten een gezond lekker gerecht op tafel staan. De kidneybonen variant heb ik inmiddels ook geprobeerd, en zelfs een keer met deze gemixt omdat ik meer eters had. Allemaal lekker! Omdat ik vegetarisch eet probeer ik altijd goed te letten op voldoende eiwit in een maaltijd, ook omdat we beide veel sporten. Dit soort producten maken dat een stuk gemakkelijker!

Ik stel me hier even kwetsbaar op, oké! Wat een zooitje had ik er van, en wat belachelijk veel tasjes heb ik. I KNOW. Maar, ik wierp me er dan ook op en dan is het eigenlijk ook super snel weer netjes. Stom is dat, hoe je dat soort klusjes uitstelt terwijl het weinig moeite is om te onderhouden, en weinig moeite is om het weer op te ruimen. Tot nu toe heb ik het ook netjes gehouden. Ik ben met mijn kleding kast over het algemeen ook best netjes, maar ik moet echt even door het t-shirt en hemdjes gedeelte heen want dat ligt ook overhoop. Geen. Zin. In.

LENTE! Ik vind tulpen zulke vrolijke bloemen! Ze groeien altijd een beetje scheef, maar ik houd wel van een beetje chaos op een vaas. Ik heb er nu een gewoonte van gemaakt om elke zaterdag lekker burgerlijk (maar o-zo gezellig) bloemetjes op de markt te halen. De ene keer wat duurder dan de andere keer, tulpjes zijn ook nog eens heel voordelig.

Ik had een tuna melt achtige tosti in de oven gemaakt voor Luuk, maar toen viel de hele unit om en kwam al die zooi achter het glaasje van de oven. Dat zijn echt van die momenten dat je gewoon even op de grond wil gaan zitten en voor je uit wilt staren. Dat zelfmedelijden heb ik mezelf ontzegd en ben verder gegaan maar ohhhh.. wat een irritante smeerzooi!

Ik maakte ook foto’s voor een gymartikel wat wellicht inmiddels online staat of anders nog online komt! Het blijft altijd een lastig onderwerp waar een miljoen meningen over zijn, dus ik vind dat best spannend. Ik vond het wel heel leuk om de foto’s te zien want ik voelde me er wel heel krachtig door!

Wat dit is voor iets leuks? Een sjaal? Nee! Theedoeken! Van Action voor €1,30! You are very welcome 🙂

Sinds ik dit gele tasje heb gekocht heb ik hem echt al wel 10 keer omgehad. Ik zag er een matching riem bij en dit is helemaal zo’n setje waar ik helemaal gelukkig van wordt. Het tasje is van New Yorker en de riem van Primark. Geel is zo’n kleur dat je ook nog best gemakkelijk combineert met andere kleuren dus daarom pak ik het eigenlijk vaker nog dan verwacht!

Ik ging met oma naar een tuincentrum en ik kreeg van haar dit leuke appelboompje. Inmiddels zit hij in de grond en bloeit hij al, maar daar heb ik nog geen foto van. We hebben namelijk een schuurtje bij gebouwd, omdat we in het bestaande schuurtje een mini-gym aan het maken zijn. Daardoor ligt er nog best wat puin en zand op het stuk gras wat we hebben, en dat gaan we snel even met een aanhanger naar de stort brengen. Het andere gedeelte van de tuin, onder de overkapping, heb ik alvast wat gezelliger gemaakt. Het stuk boven de buitenhaard wil ik nog in dezelfde kleur zeegroen schilderen als die ook in het buitenkleed zit, dan oogt het ook een stuk warmer weer denk ik.

Top, kak op je mouw. Op de een of andere manier heb ik dit soort situaties erg vaak. Ik lach er altijd om, want ik ben verder zo’n gezegend mens dat ik die mini dingen graag voor lief neem.

Nog twee parels die ik aanschafte in maart. Een prachtig topje/blousje bij Primark, en een soort legging broek bij Zara. Die tweede vind ik op de een of andere manier best lastig te combineren omdat ik veel bohemian-achtige kleding heb en veel printjes. Op zo’n broek vind ik dat toch iets minder. Ik ga er nog even mee aan het spelen, maar een zwarte top kan natuurlijk altijd. Hij zit zo ontzettend lekker, dat mag ook wel eens tussen alle stugge mom jeans door, die je ingewanden afknellen als je zit.

Ik had ook een trainingsdag voor Zalon, dat is een dienst van Zalado. Hier ben ik namelijk, onder de vlag van Studio Mint, begonnen met online styling. Tot nu toe gaat het hartstikke goed, en ik vind het erg leuk om erbij te doen. Ik werk natuurlijk al veel, maar heb de beauty kant van Studio Mint op een laag pitje gezet. Zalon afspraken zijn goed te doseren, en ik kan het overal doen als ik mijn laptop maar bij me heb. Dat maakt het heel gemakkelijk om in te plannen, en ik vind het bijzonder om me weer op een ander vlak te ontwikkelen.

Het werkt zo; als klant meld je je aan bij Zalon, je vult een hoop vragen in en geeft daarmee aan wat je wel en niet leuk vindt. Je krijgt dan een stylist toegewezen, dat kan ik bijvoorbeeld zijn. Ik stel dan (meestal) twee outfits samen in een box, en deze ontvang je dan thuis. Tussendoor is er ook nog een preview moment waar je kunt aangeven wat je vindt van de items die ik uit kies, en vervolgens pas ik het op basis van deze feedback nog aan. Vervolgens krijg je de box thuis, compleet met een stijlkaart waarop te zien is, en waarop ik uitleg hoe je het kunt combineren.

Als je graag wilt dat ik zo’n box voor je samenstel dan kun je een afspraak maken op mijn micro-Zalon-website waar je komt als je hier klikt, je moet dan wel eerst een account hebben. Op dit moment (april) is het heel erg druk en zijn de plekjes die ik open zet ook vrij snel vol geboekt. Het kan hierdoor dat je geen afspraak kunt maken. Vanaf mei wordt dit naar verwacht weer iets rustiger. Wil je het toch erg graag door mij gedaan hebben, stuur me dan even een DM op Instagram en dan kan ik je aangeven wanneer ik weer slots open zet, en dan komen we er samen wel uit :).

Gebruik je deze code: RFFAVBBFL4 , dan krijg je 10% korting op je gehele bestelling, of dit nou bij mij is of bij een andere stylist! Don’t forget 🙂 

Dat was het weer, de maand maart. Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen, en ik hoop dat je het ook leuk vindt om te lezen en zien waar ik nu met Zalon mee bezig ben. Een hele fijne maand april voor jullie allemaal, tot de volgende!

<3


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)