Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

De maand van Emmy: augustus

Augustus is alweer voorbij en daarbij voor mijn gevoel de zomer ook al. Noooo! Wat augustus mij bracht? Onder andere Frankrijk, Friesland, een sushifestival, cadeaus voor Jill en meer. Kijk je mee?

Leestijd

Ik ging naar het prachtige Friesland voor een paar dagen en dat was heel fijn. Ik ben gek op water en varen, en waar kan dat nou beter dan daar. Die prachtige luchten fotograferen nooit zo spectaculair als ze zijn, maar we konden van een hoop mooie luchtjes genieten op het water.

They see me rollin’… haha ik kijk wel een beetje te stoer maar ik vind het heel leuk om ‘kapitein’ te zijn. Dan heb ik lekker wat te doen en dan ben je ook echt heel bewust met je omgeving bezig. Soms is het best lastig om door kleine waterweggetjes twee boten langs elkaar heen te laten varen zonder schade, maar met wat zweetdruppels op mijn voorhoofd is het me wel gelukt.

Wat is toch het geheim van die Polaroid-lol. Het feit dat je huid gladder en bruiner lijkt zal er ongetwijfeld mee te maken hebben. Normaal op de foto gaan is voor mij en gal-pal Jen niet mogelijk, dan weet je dat.

Oké. Ik heb besloten dat het tijd is om een auto te kopen. Ik heb ook besloten dat dat een Mazda MX5 wordt, maar ik heb alleen nog geen geschikte gevonden. Ik verheugde me al wel vast door deze autoparfum te kopen van Rituals, dat kan alvast niet meer misgaan!

Toen ik 16 was, was ik op vakantie in Spanje. Daar was ook een meisje van 18 en zij had een groen/blauwe Mazda MX5 en was daar alleen mee naar Spanje gereden. Ik vond dat ZO COOL dat ze dat gedaan had, en ik nam me toen voor dat mijn eerste auto ook zo eentje zou worden. Ik was er toen heilig van overtuigd dat dat gewoon op mijn 18de zou zijn maar het is toch bijna 10 jaar later geworden. Ik heb heel lang gedacht, meeeh zonde van het geld ik heb het niet écht nodig (mijn vriendin heeft gewoon een auto die ik kan gebruiken) maar nu vind ik het toch vaker wel écht nodig dus ik kijk er enorm naar uit.

Zoals je uit bovenstaande foto’s misschien al kom opmaken, ging ik weer een weekje naar mijn mams in Frankrijk. Een week en 15 kilo later was ik het vele rijden ook wel weer zat en was ik blij naar huis te gaan. Maar dan ben ik thuis, en dan wil ik eigenlijk ook gelijk weer terug haha. Helemaal als ik deze foto’s zo zie.

Het is wel duidelijk wat dit is hè. Ja ja, succes supporter ben ik. Voetbal, of welke sport dan ook, interesseert me geen ene pepernoot maar als er winst en een feestje op het spel staan dan vind ik het spontaan leuk en gil ik alsof mijn leven ervan afhangt. Slecht he. Ik kon het nog een beetje onder Girl Power verdedigen dit keer.

Prachtige hoor, die Dom in Keulen, maar dat kreng is niet op de foto te krijgen! Hier moet je het dus mee doen. Ik ging met een vriendin en haar gezin mee en dat was heel erg gezellig. Ik woon natuurlijk vrij dichtbij de grens dus ik ben in 1,5 uur in Keulen. Dat geeft toch altijd even een minivakantie gevoel.

Lekker knuffelen. Ik wil op deze manier ook even zeggen dat ik alle reacties onder de vorige Maand van Emmy heb gelezen en ik het allemaal heel erg lief vond. Ik kon niet overal op reageren, maar weet dat ze gelezen en gewaardeerd zijn :). Lily gaat nog even gestaag door.

Vorige maand deelde ik ook een foto van een merk diervoeding dat ik net had ontdekt, Lily’s Kitchen. Het is biologisch honden- en kattenvoer en Lily reageert er super goed op. Ze ruikt zelfs minder uit haar mond en heeft totaal geen darmproblemen meer! Het PR-bureau van Lily’s Kitchen las mijn blog en stuurde Lily een verwenpakketje omdat ze ziek is! Super cute. Er zaten snoepjes, brokjes en zelfs een stoofpotje in haha zo leuk. Gelijk sterallures ook hoor die kleine, niet te doen.

Deze foto maakte ik voor Instagram en om naar het bureau te sturen bij wijze van bedankje. Ze sliep super lief onder haar dekentje (Primark), maar elke keer als ik deze Bedtime Biscuits naast haar neerlegde gingen haar ogen wagenwijd open omdat ze ze rook hahaha. Geen Instagram natuurtalent dus 😉

Ik at bij een vriendin, en haar vriend had speciaal voor ons ijsjes gekocht waarvan hij wist dat we er iets te enthousiast van zouden worden. Ze waren super lekker, en ze hebben ook nog eens maar 60 calorieën. #notsofitgirl.

Tja, omdat ik dus een #notsofitgirl ben moest ik er weer aan geloven. Vorig jaar ben ik ook 5 kilo afgevallen, en hoewel ze er nog niet allemaal weer bij aan zaten was ik wel een goed eind op weg. Kijk. Ik heb 2 talenten. Geld uitgeven, en eten. En laat dat zich ook nou eens lekker combineren met elkaar. Daar gaat het gewoon helemaal mis.
Nu ben ik weer even aan de gezonde shakes die ik wat vullender maak met eiwitpoeder, ik houd mijn beweging in de gaten (lees: ik sport nog steeds niet maar neem met tegenzin een keer de trap in plaats van de lift) en ik houd mijn calorieën bij zodat ik weet dat ik niet teveel binnenkrijg. Ik ben het nu na 3 weken ook echt al weer zat maar er is dan ook al wel weer 2,5 kilo af. Dus ik zet nog maar even door, en dan hoop ik dat weer 5 kilo eraf krijg.

Voor de duidelijkheid: ik vind mezelf dus echt niet dik. Ik ben eigenlijk happy met hoe ik eruit zie, maar soms minder happy als ik niet alle kleding aan kan door flubjes en blubjes die ik ontsierend vind.

Op de foto zie je trouwens vegetarische filet americain van De Vegetarische Slager, heerlijk! Ook de paté vind ik heerlijk en ook lekker gemakkelijk omdat ze in porties verpakt zitten.

Ik moest hier heel hard om lachen. Ik liep met Jill langs een winkel die van alles en nog wat verkoopt. Ik vermoed dat ze partijen van dingen opkopen en dat in deze winkel proberen te verkopen. Blijkbaar is de eigenaar bereid zichzelf te verdedigen tegen dieven want er hangt een enorm mes aan de balie haha! Of hij snijdt regelmatig plakken brood daar, dat kan natuurlijk ook.

Ik ging naar Sushi Festival JOY in Den Bosch waar ik uitgenodigd was, en waarvoor Cynthia en ik een heel leuk arrangement mochten weggeven. Uiteindelijk heeft Maureen gewonnen, ik hoop dat ze een leuke dag heeft gehad. Sushi is altijd een goed idee!

Zoals ik vorige maand vertelde, reis ik nu het hele land door om andere Coffee-Star filialen te bezoeken. Zo was ik ook in Delft waar op de TU niet alleen een Coffee-Star filiaal is, maar in een ander gebouw ook een piaggo staat waaruit de lekkerste koffie wordt gemaakt. Zijn er onder de lezers TU studenten? En zo ja, heb jij hem al eens gespot?

In september heb ik een vrij normale maand en ben ik vrij veel aan het werk. Gelukkig mag ik allemaal leuke dingen doen en is dat dus helemaal geen straf. En wat zijn jullie september plannen?

Tot de volgende keer <3


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)