Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

De geldweek van Emmy

Al een paar keer hebben jullie van zowel mij als Cynthia een overzichtje voorbij zien komen met uitgaves van een bepaalde week. Het is wel weer tijd voor een nieuwe!

Leestijd

Maandag

Even weer een kleine uitleg vooraf over welke kosten ik wel en niet reken. Ik reken geen vaste lasten omdat dit gespreid over de gehele maand gaat en dan is het niet helemaal een eerlijke representatie van die week. Ik reken dus kleding en dergelijke, buiten de deur eten en drinken en boodschappen etc.

Op maandag werk ik thuis maar bestel ik van achter mijn bureau wel een glazenwasser. €40.50.
Na het eten gaan we even naar Bauhaus voor wat schroefjes en ook halen we even een ijsje, yums :). €15,- en €4,20.

Dagtotaal: €59,70

Dinsdag

Weer een thuiswerkdag maar in de ochtend heb ik een afspraak bij de tandarts. Alles zag er gelukkig prima uit!
Na de tandarts rijd ik mijn auto even door de wasstraat want de complete Sahara was er op neergedaald en ik zag niet veel meer door de zijramen haha. €11,50.
Ik rijd langs Action dus ik besluit even snel binnen te wippen. Ik zoek vast twee ventilatoren voor op onze kantoren (ik zit vol in de zon en de airco hangt in de slaapkamer) dus ik heb gemerkt dat we dat wel nodig hebben op warme dagen. Maar, helaas heeft deze Action het niet. Ik koop wel een paar andere kleine dingen. €10,16 bij Action en €1,00 voor het parkeren.
Ik doe daar ook gelijk boodschappen bij Albert Heijn, dan hoef ik vandaag de deur niet meer uit. €97,88.

Dan thuis snel weer aan het werk en ondertussen wordt er €33,48 afgeschreven van Hellofresh.

Dagtotaal: €154,02

Woensdag

Ik werk de hele dag door en geef niks uit, maar betaal wel de rekening van de tandarts van gisteren. €23,45.

Dagtotaal: €23,45

Donderdag

Donderdag heb ik vrij genomen en ben ik de hele dag de deur uit, heerlijk!

In de ochtend help ik vriendin Diana met het shoppen van deco en stylingitems voor hun nieuwe horecazaak. Leuk om te doen en fijn dat ze mijn expertise vertrouwen! We scoren vrijwel alles wat we nodig hebben!

Ik zie toevallig onderweg ventilatoren en ik neem ze mee. €38,69.
Halverwege de ochtend heb ik al honger en duik ik snel even de bakker in voor twee croissantjes op de hand voor mij en Diana, €1,98. Shoppen maakt hongerig haha.

Daarna heb ik rond lunchtijd met mijn moeder en zusje in Enschede afgesproken voor lunch en ik meet ze bij Frank & Charlie. We splitten de rekening, €18,-.

Uiteraard kan ik nooit de stad in zonder een winkel in te duiken en ik koop bij Costes een leuke haarklem en oorbellen, €16,95 en €7,95. Ook koop ik bij Sostrene Grene leuke post it’s en herbruikbaar bakpapier haha. Lekker random! Daar geef ik €5,90 uit en het parkeren kost €11,00.

Dagtotaal: €100,47

Vrijdag

Omdat ik gister al vrij was werk ik deze middag wel, maar in de ochtend heb ik tijd voor koffie met vriendin Anouk en haar twee zoontjes. We splitten de rekening en betalen allebei €10,00.

Rond etenstijd rijden Luuk en ik al weg omdat we langs wat mensen moeten om wat dingen op te halen. Onderweg hebben we zo’n onwijze honger dat we een broodje groentekroket bij de snackbar hebben gehaald. Later op de avond aten we nog allerlei lekkere hapjes bij mijn zusje, dus dit was niet het enige wat ons avondeten maakte. De snackbar kostte €6,50.

Dagtotaal: €16,50

Zaterdag

Zaterdag, mijn lievelingsdag! We staan lekker rustig op en als we zo ver zijn rijden we naar Enschede voor een kopje koffie met wat lekkers bij Rosy’s, €10,40. We ruilen wat en gaan dan naar een hele grote bouwmarkt waar we wat voegsel halen voor de buitenmuur en een paar nieuwe planten. €54,12. We betalen ook €3,20 aan parkeerkosten en als we thuis zijn betalen we een boete van €109,- die op de mat is gevallen. Oeps.

Ook bestel ik een nieuw kussen, ik probeer er eentje van Emma matrassen uit. Ik ben erg benieuwd, ik heb hem nog niet geprobeerd! Als hij bevalt laat ik het je zeker weten :). €58,86 (inclusief korting die ik vond op Instagram).

Later die middag werk ik nog een beetje wat uit komt uit en in de avond hebben we nog een feestje maar daar hebben we geen kosten van.

Dagtotaal: €235,58

Zondag

Op zondag doen we niet veel behalve uitrusten, wandelen en lekker eten. Ik bestel nog wel een crème voor mijn rug bij Douglas €29,95 en ik zie dat Crisp is afgeschreven €43,58. Die boodschappen waren een paar dagen eerder bezorgd.

De eindscore

In totaal heb ik (we) deze betreffende week €663,25 uitgegeven.

Het voelt zo achteraf als een dure week maar dat zeg ik elke keer dus het is toch wel een trend haha! Ik heb deze week echter geen kleding geshopt, afgezien van de oorbellen en haarklem dus het had erger gekund haha.

Het is gewoon veel geld en helemaal als je bedenkt dat er mensen zijn die het met een tiende daarvan moeten doen. Dat gezegd zullen er ook mensen zijn die tien keer zoveel als dit uitgeven.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien! 


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)