Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Cynthia’s terugblik op 2022

Het is tijd om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Waar moet ik beginnen – 2022 was voor mij een heel fijn jaar. Een jaar met aan de ene kant stabiliteit en rust, maar ook een met veel groei en verandering.

Leestijd

Prive

Privé begon 2022 heftig: mijn vader werd geopereerd aan zijn hart en dat ging niet helemaal vlekkeloos. Daardoor waren de eerste weken van het jaar vol spanning en pas in februari kon ik dat langzaam loslaten toen alles goed bleek en ik zelf de heftigheid ook een beetje kon gaan verwerken. Gelukkig is alles helemaal goed gekomen en gaat met mijn vader alles helemaal top, zowel fysiek als mentaal.

Verder was het jaar eigenlijk best wel rustig. Samen met Willem én alleen heb ik heel veel leuke dingen gedaan, waarbij ons tripje naar Disneyland echt een hoogtepunt was, haha. Ook gingen we in september naar Costa Rica en dat was echt een droomreis. Wat een waanzinnig mooi land en wat hebben we intens genoten van de natuur en de dieren daar. Verder gingen we samen naar Terschelling in mei en hebben we wat fijne minitripjes gedaan zoals naar Nuenen (om bij de Lindehof te eten), Zutphen en Loenen aan de Vecht. We hadden in juli een weekje vakantie in Oostenrijk na mijn workation. En natuurlijk onze zonvakantie Curacao in november.

Zelf ben ik nog alleen naar Terschelling geweest in februari, twee keer naar het heerlijke Strandhotel in Cadzand en Parijs in oktober. Wat een mooie plekken heb ik ervaren, zeg. Zo fijn.

Dit jaar stond voor mij ook in het teken van gezondheid. Op het gebied van voeding, bewegen, alcohol… Op dit vlak was 2022 een heel gezond jaar, waarin ik veel sportte en bewoog en mijn weg naar de sportschool heel vaak wist te vinden. Het was een jaar waarin ik steeds lekkerder in mijn vel ging zitten en daar ben ik heel blij mee. 🙂

Zakelijk

Afgelopen jaar was zakelijk heel succesvol. Het Structuurjunkie team groeide naar elf en mijn so far belangrijkste teamlid kwam erbij: een projectmanager. Dit vond ik zó spannend, want zij ging zoveel verantwoordelijkheden van mij overnemen. Het betekende dat ik in 2022 veel meer kon loslaten, veel meer kon focussen op de dingen waar ik zelf het beste in ben en veel minder ging micromanagen.

In 2022 lanceerden we helemaal niet zoveel nieuwe dingen – op natuurlijk weer een hele nieuwe lijn planners na – maar focusten we op de groei van dingen die het al heel goed deden. Zoals online trainingen en het Structuurjunkie Gáán Membership. Voor mij een grote uitdaging, omdat ik een beetje ‘verslaafd’ ben aan altijd maar weer nieuwe dingen doen en uitproberen, wat voor mijn rust en mijn bedrijf echt niet het beste is. Het thema dit jaar was focus en dat is gelukt. En dat hebben we ook gemerkt. We deden meer dan 20.000 bestellingen de deur uit (jemig!) en de omzet ging bijna keer twee. Terwijl ik een gevoel van rust heb ervaren afgelopen jaar. Daar ben ik zó trots op en dat hebben we echt samen als team gedaan.

En: de Structuurjunkie Workation in juni in Oostenrijk! Dat was echt onvergetelijk en dat gaan we volgend jaar gewoon nóg een keer doen.

En natuurlijk ‘doe’ ik ook Cynthia.nl, dit blog en mijn instagrampagina, nog steeds. Ook hier is het stabiel en rustig, en deed ik een aantal mooie samenwerkingen met merken waar ik zelf heel enthousiast over ben. Ik geniet er nog steeds elke dag van om content te creëeren, blogs te schrijven en online mijn leven en inzichten te delen.

Super dankbaar

Ik ben ontzettend dankbaar voor dit jaar. Natuurlijk waren er – zoals bij iedereen – hobbels, vertragingen, uitdagingen en soms twijfel en stress, maar de dankbaarheid overheerst voor alles wat er is en wat ik geleerd heb. Ondanks al die hobbels hebben we het toch maar weer mooi gedaan.

Daar wil ik jou ook voor bedanken. Tof dat je nog steeds (of alweer) hier bent om mij en mijn leven te volgen.

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.