Cynthia.nl bestaat 2 jaar

Ik wilde hier eigenlijk helemaal geen blog aan wijden, maar ik vind vandaag tóch een heuglijk moment. Vandaag is het twee jaar geleden dat ik Cynthia.nl lanceerde en ik wil je vooral even bedanken. En: gisteren realiseerde ik me dat ik zelf eigenlijk ook erg ben veranderd na de switch van Miss Lipgloss naar Cynthia.nl.

Leestijd

Jij daar. Bedankt!

Nou ja, bedankt, dus! Het blijft voor mij niet vanzelfsprekend dat er elke dag mensen op mijn blog kijken. Dat tienduizenden mensen elke maand hier komen kijken. En dat er terwijl ik dit schrijf 70 mensen op de site zitten. Misschien lijkt het soms alsof dit voor mij doodnormaal is omdat ik het al zo lang doe, maar het blijft áltijd speciaal. Dat jij dit leest, en misschien wel elke dag of een paar keer per week mijn artikelen doorneemt. Doordat jij hier elke dag komt kan ik mijn geld verdienen met Cynthia.nl en kan ik dus heel veel uren per week besteden aan het schrijven en het maken van content.

Zoals je laatst al kon lezen, doe ik dat nog elke dag met ontzettend veel plezier.

Ander blog, ander mens

Gisteren had ik een gesprek met Mayra Louise. Zij interviewde mij voor haar boek dat in mei verschijnt, over het schoonheidsideaal, over onzekerheden, over zelfbeeld. Een eer dat ik er ook mijn verhaal in mag doen! We zaten urenlang te praten en wat ineens duidelijk werd is dat ik met de overgang van Miss Lipgloss naar Cynthia.nl zelf ook ben veranderd. In de twee jaar tijd dat ik blog als Cynthia in plaats van als Miss Lipgloss ben ik veel meer ‘mezelf geworden’. Niet dat ik toen ik Miss Lipgloss had niet mezelf was, maar ik was toen wel meer bezig met een mooi plaatje neerzetten en ik deelde wel veel, maar niet vaak de lastige of lelijke dingen. Het was nou eenmaal ook een beautyblog. Op Cynthia.nl doe ik dat wel, ik blog bijvoorbeeld over seksuele intimidatie en hoe lastig ik de kritiek over mijn lichaam vind. Niet dat ik alleen maar dat soort schurende onderwerpen aansnijd, dat weet je wel, ik blog ook heel veel over fijne, leuke, mooie dingen. Ik deel gewoon wat me bezighoudt, en dat is de ene dag een goed boek en de andere dag dat een vent zijn lul uit zijn broek wilde halen toen ik in het park liep. That’s life. (Al vind ik dat laatste natuurlijk niet iets wat normaal gesproken bij het leven zou moeten horen). Op Instagram zet ik geen perfect plaatje neer, want daar voel ik me niet goed bij, ik deel het ook als ik even een klotedag heb en ik deel gewoon wat ik leuk vind.

Sinds ik hier blog en niet meer schrijf op een beautyblog, ben ik veel meer ongegeneerd mezelf. Ik doe veel meer waar ik zelf zin in heb. Dat is voor jou als lezer niet per se makkelijk, want ik spring niet meer in de sloot als iedereen zegt dat ik in de sloot moet springen. Voor veel mensen is dat veel minder leuk, ik houd niet meer zoveel rekening met ‘wat mijn doelgroep wil’. Dus veel mensen die graag over make-up lazen, of die graag YouTubefilmpjes keken, zijn afgehaakt. Dat snap ik, en dat vind ik ook alleen maar goed, want blijf me alsjeblieft niet volgen terwijl je mij of mijn content helemaal niet leuk vindt. Echt, ga iemand volgen waar je wel blij van wordt. Dat is niet bedoeld als een lelijke sneer, maar dit zeg ik met alle liefde. Want het is gewoon niet leuk om iemand te volgen die niet (meer) bij je past. Al weet ik hoe lastig dat kan zijn als je iemand al jaren volgt. Door de jaren heen heb ik ook afscheid genomen van online helden die niet meer bij me pasten, dat voelt soms toch alsof je een vriendin vaarwel zegt.

Sinds Cynthia.nl zit ik lekkerder in mijn vel omdat ik meer doe waar ik zin in heb. Qua werk en mijn bedrijf, maar ook in het dagelijkse leven. Waar ik me vroeger eindeloos druk maakte over wat anderen dachten, doe ik nu meer dingen waarvan ik zelf denk dat ze goed zijn. Niet dat ik nou zo’n ongelooflijk avontuurlijk bestaan leid, maar ik doe het nu in ieder geval wel echt op mijn manier. Ik maak niet meer wekelijks twee YouTubevideo’s omdat ik denk dat het hoort. Ik werk niet elke dag tot acht uur ’s avonds omdat ik denk dat het hoort. Ik ga niet op dieet omdat ik denk dat het hoort. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik doe dingen nu omdat IK ze wil. En niet omdat ze horen.

Niet dat ik kritiek of feedback negeer: zo post ik hier bijvoorbeeld niet meer zo regelmatig over wijn en komt er later dit jaar een aparte wijnblog. Kijk, als 80% iets stom vindt, dan is de keuze ook wel gemaakt. Het is hetzelfde als een eetclub hebben en elke week allemaal dingen maken waarvan je wéét dat je gasten het smerig vinden. Dat is niet echt gastvrij. Dus op mijn manier kijk ik zeker naar wat het goed en minder goed doet, en daar vind ik dan op mijn eigen manier weer mijn weg in. Jouw feedback neem ik dus nog steeds ter harte, maar ik laat me er minder door uit het lood slaan, denk ik. Ik waai gewoon niet met alle winden mee. Maar wel met sommige winden. 😉

Supertrots op 150.000 unieke bezoekers per maand

Nu op Cynthia.nl heb ik nu ongeveer 150.000 unieke bezoekers per maand en 600.000 paginaweergaven, wat echt way minder is dan vroeger op Miss Lipgloss, en ik heb het lang eng gevonden deze cijfers te delen. Omdat ze gedaald zijn. Ik schaamde me er bijna voor. Dat heb ik natuurlijk al wel eens gedeeld, die daling, en daar heb ik vrede mee. Natuurlijk zie ik ze liever de lucht in knallen, maar het is nu eenmaal niet zo, en ik ga niet nu allemaal marketingstrategieën toepassen om meer bezoekers te krijgen. Ik heb het nooit gedaan en ik wil het ook niet doen. Maar weet je, vroeger pochte ik echt met mijn cijfers, en als het dan minder wordt, worden die cijfers ineens vakkundig buiten beeld gehouden. Ben ik helemaal klaar mee. En hallo, ik ben hartstikke trots op zóveel mensen die elke maand komen kijken. Dat is superveel, man! Laten we het even omdraaien, alsjeblieft.
Omdat ik met zoveel zo transparant en eerlijk ben, vind ik het nu ook weleens leuk om die cijfers gewoon te delen. Wat ik dan wel weer leuk vind, is dat er sinds oktober weer een voorzichtige groei in de bezoekersaantallen zit. Maar het allerbelangrijkste is dat ik kan schrijven over wat ik wil, voor lezers die dat graag willen lezen. Jullie reacties en de gesprekken die vaak in de reacties ontstaan, zijn heel waardevol voor me.

Ik zou jullie allemaal een knuffel willen geven en willen bedanken voor dat je hier komt. Of je me al dertien jaar of nog maar net volgt: dank je. En nu taart!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

60 reacties
 1. Laura

  Haha toevallig herinnerde ik me gisteren uit het niets de naam Miss Lipgloss en ik begon te twijfelen. Was dat nou Cynthia? Je bent idd zo veranderd! Bijna onherkenbaar! En ik volg je al 10 jaar ofzo. Keep it up 🙂

 2. Yvonne

  2 jaar al weer?! Wow, wat gaat de tijd snel!
  Ik volgde je bij ten tijde van Miss Lipgloss al, maar las toen vooral de artikelen over je reisjes en het eten. Beauty sloeg ik eigenlijk altijd over.
  Nu, op Cynthia, kom ik veel vaker even lezen. De artikelen spreken me veel meer aan. Op naar de volgende 2 jaar!

 3. Mo

  Gefeliciteerd! Hoewel ik misslipgloss af en toe nog wel mis uit nostalgische overwegingen (ik volg je al vanaf het begin!) ben ik blij dat je gestart bent met Cynthia.nl. Wat ben je de laatste tijd lekker op dreef met je artikelen! Je deelt heel veel persoonlijke inzichten, erg mooi en interessant om te lezen. Dankjewel!

 4. N

  Ha Cynthia, gefeliciteerd! Ik ben wel een beetje nieuwsgierig hoe jij de balans tussen werk en privé ziet. En dan bedoel ik niet qua uren, maar qua content. Ik bedoel, je blog is je baan. Ik doe op mijn werk ook weleens taken die ik niet zo leuk vind, maar het voelt dan niet opeens alsof ik niet mezelf kan zijn of onoprecht ben. Ik maak er -kort door de bocht- niet zo’n big deal van. Maar wellicht is dat minder goed te scheiden als blogger? Of kies je steeds meer voor een baan (lees: blogconcept) waarin je dat niet hoeft te doen?

  • Cynthia Schultz

   Hey Noe! Ik snap je vraag geloof ik niet helemaal. Kan je me nog wat beter uitleggen wat je bedoelt, dan probeer ik de vraag goed te beantwoorden 🙂

 5. Jessica J.

  Twee jaar al?! Hoooly shit, lijkt wel gisteren dat ik je een berichtje stuurde met kleine opmerkingen toen je je nieuwe website online zette. De richting die je opgaat met Cynthia.nl ligt me veel meer dan MissLipgloss. Je voelt echt dat je veel ongedwongener publiceert. Love die persoonlijke lifestyleinsteek, om het zo te noemen. 🙂 Doe zo verder, Cynthia. Ik blijf je volgen.

 6. rachel

  ik geef je een digi knuffel mop, gefeliciteerd!! en nogmaals trots op je tut :D, wij, ja wij dus het hele gezin lezen elke dag je blogposten met plezier <3 ja zelfs roon ja hahah

 7. Esther

  Gefeliciteerd Cynthia
  Ben je gaan volgen omdat je mijn buuf was in de Zwolse binnenstad en na jouw verhuizing en mijn verhuizing naar de andere kant van Nederland volg ik nog steeds met heel veel plezier jouw blog
  Bedankt voor alle inspiratie

  • Tessa

   Dan ben je iig niet die seksende buuf haha ;-)!

 8. Linda

  Gefeliciteerd! Ik vind je blog alleen maar leuker sinds het Cynthia.nl is (de huidige onderwerpen interesseren me een stuk meer dan make-up), dus wat mij betreft: ga zo door :-)!

 9. Saskia

  Gefeliciteerd! Ik volg je al zeker 8 jaar!

 10. Susanne

  Joepie! Jarig! Wat gaat de tijd snel, twee alweer. Ik lees en kijk al jaren jouw blog en ben zonder moeite meegegaan in jouw switch. De grootste reden waarom is doordat ik juist jou en jouw verhalen, gedachtes, belevenissen en meningen graag volg: die van Cynthia.

  Geniet van je mooie bereik, aantallen en vooral dat je zoveel plezier uit je werk haalt. Hoe mooi is dat! Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

 11. Anne

  Gefeliciteerd Cynthia! Ik ben denk ik een volger vanaf het begin en vind het heel mooi om jouw ontwikkeling te mogen volgen, vooral omdat het duidelijk is dat je steeds meer 100% Cynthia bent. Fijn dat je niet doet zoals het hoort, maar je eigen weg volgt.

  Enne, 150.000 vind ik echt megaveel. (Ik ga richting de 1500 en dat vind ik al bizar.) Mag je hartstikke trots op zijn, vooral omdat die 150.000 echt voor jou als persoon komen, en niet voor een ‘Instagram-achtige illusie’ die je zelf hebt gecreëerd.

  Keep up the good work 🙂

 12. Alida

  Ik volg jou sinds Cynthia.nl, de tijd van miss lipgloss ken ik niet. Maar Cynthia.nl spreekt mij meer aan aangezien ik niet zoveel heb met make up. Op deze website kan ik over alle onderwerpen meelezen en die variatie maakt het zo leuk. En inderdaad de ene artikel boeit meer als de ander, maar dat is normaal. Blijf doen wat je nu doet, en blijf jezelf!

 13. Anita te Gussinklo

  Zo, hee al weer 2 jaar Cynthia. Ik volg je nog steeds en geniet van je artikelen.

 14. Kelly

  Ik volg je al heel lang. Neem eigenlijk elke week evenn kijkje en vind je zoveel leuker om te volgen dan toen t nog n beautyblog was. Gefeliciteerd! En vind jouw leven heel avontuurlijk hoor! 😂

 15. Danielle

  Gefeliciteerd! Wat gaat de tijd snel! Ga vooral zo door met bloggen! Geniet van deze dag en je kunt enorm trots zijn op het prachtige bezoekersaantal dat je maandelijks hebt!

 16. Alexandra

  Gefeliciteerd! Ik volg je al meerdere jaren en vind het heel fijn dat je zo echt bent. Door jouw blog ben ik mij veel bewuster geworden van wie ik ben en wat ik graag doe (oa het strand, wandelen en heel veel lezen). Door jouw artikelen word en blijf ik daar bewust van. Wat ik heel erg mis zijn de artikelen waarin je bijvoorbeeld je favo lippenstiften deelde. Door jouw make up reviews heb ik al een paar jaar vaste producten en val ik hier op terug en koop niets nieuws, juist omdat ik jouw input zo mis. Voor de rest hoop ik alleen maar dat je zo doorgaat. Ik vind het ook erg leuk dat je bijv over de wasbare wattenschijfjes heb geschreven, omdat ik de laatste maanden veel bewuster probeer te leven. Ook blijf ik Emmy een fantastische toevoeging vinden en van onmisbare waarde.

  Blijf zo doorgaan!

 17. sigrid

  Van harte! Sinds Cynthia.nl bezoek ik regelmatig jouw pagina. De diversiteit in artikelen spreekt mij erg aan. Wijn is niet perse iets wat mij aanspreekt om over te lezen (het drinken daarentegen wel😜) maar door jouw vlotte schrijfstijl pik ik deze artikelen toch vaak even mee.

 18. Marijke

  Proficiat! Ik volg je al zo’n 10 jaar met veel plezier! Op naar de volgende 10 jaar 😉

 19. Jessica

  Gefeliciteerd! Ook ik volg je met plezier maar sinds de blog van Emmy worden foto’s niet altijd geladen wat ik super jammer vind. Bij deze post zie ik ook alleen tekst (misschien is er ook geen foto bij hoor haha, ik zie in ieder geval niks). Hopelijk kun je daar iets bij aanpassen aangezien ik niet de enige was daarmee bij de blog van Emmy.

  • De y

   Er zit inderdaad geeen foto bij dus je mist hem niet 😁 hihi

 20. Klarinda

  Hoi Cynthia! Van harte met dit jubileum. Heel leuk dat je met je passie je geld kunt verdienen. Over je blog: ik heb gemerkt dat je minder over wijn post en dat vind ik fijn. Ik vind wijn heel lekker, maar had wellicht afgehaakt als je over zo’n specialistisch onderwerp op je persoonlijke blog vaak had geschreven! Leuk dus dat je de interesse van je volgers meeneemt in je keuzes😀 en verder, snap ik soms de samenhang van je onderwerpen/rubrieken/meeschrijvers niet zo. Dat kan met mijn afgebakende idee over een persoonlijke blog zijn, maar waarom schrijven andere mensen op jouw blog of interview je mensen? Verdienen ze er geld mee om gebruik te maken van jouw bereik of is het jouw interesse dat verhaal te vertellen, maar wil je dat niet zelf te doen? Ik zou het leuk vinden als je daar een keer iets meer over vertelt; over je afwegingen om bepaalde zaken te bespreken. Dankjewel voor je dagelijkse inspiratie!

 21. Dionne

  Hieper de piep, HOERAA!
  Persoonlijk ben ik erg blij dat jij de stap hebt gemaakt om van beauty over te gaan in een life blog (noem jij je blog zo of heeft het een andere benaming?).
  De manier waarop jij schrijft, je boeken, je passie en je eerlijkheid spreken mij heel erg aan.
  Jij doet wat goed voelt voor jou en ik ben van mening dat iedere blog dat mag overnemen.
  Ook al ben je bezoekers kwijt geraakt, ik ben gebleven en ik blijf!
  Ik moet eerlijk bekennen dat je de artikelen over wijn mij niet aanspreken, dus ik ben oprecht blij dat dat verminderd is. Ik drink geen alcohol en ik mag dat ook niet, dus ik heb dan moeite met dat ik er niks mee kan.
  Blijf genieten van je blog en dan kan iedereen dat hier terug zien

 22. Rosalie

  Hi Cynthia. Mooi artikel. Ik las MissLipGloss regelmatig. Toen je overstapte naar Cynthia.nl ben je me even kwijtgeraakt. Maar ik merk ook dat je tegenwoordig in een goede flow bent en daar lift ik graag op mee. Je wijnblogs zijn niet mijn ding, maar je blogs omtrent je ondernemerschap met je StructuurJunkie lijn vind ik leuk om te volgen. Ik ben zelf ook bezig om een self-coachingproduct op te zetten (voor het einde van het jaar gepland), dus het is leuk om jouw proces daar in te volgen en te leren. Oja, ik heb ook mijn wenkbrauwen laten tatoeëren bij de Beautylounge naar aanleiding van jouw artikel. Ben ik nog heel blij mee 🙂

 23. Tessa

  Ga zo door! Je mag echt trots zijn op jezelf. Je blog heeft een zeer hoge kwaliteit en je hebt interessante content. Juist nu iedereen over lijkt te gaan naar Youtube mag je super trots zijn op jezelf met je bezoekers aantallen. Ik ben blij dat je blog bestaat want ik lees het met plezier.

 24. Denise

  Ha Cynthia,
  Hieperdepiep! Gefeliciteerd!
  Ik moet zeggen dat ik voorheen miss lipgloss vooral voor de make up lesjes bezocht maar de laatste periode van miss lipgloss vond ik het iets minder. Ik was afgehaakt. Sinds cynthia.nl volg ik je weer, ik vind je artikelen interessant. Door jou heb ik een ereader durven kopen en nu een kobo plus abonnement. Door jou heb ik de boeken van Lisette Jonkman ontdekt. Als ik nieuwe boeken wil lezen check ik eerst jouw reviews 😉 Voor mij ben je een stuk interessanter geworden!
  Liefs Denise

 25. Elien

  Gefeliciteerd! Ik volg je al sinds ik make-up ontdekte en bij jou leerde wat ik hier nu eigenlijk mee moest doen, haha. Nu ben ik een soort van met je meegegroeid en geniet ik enorm van je wat ‘volwassenere’ artikelen. Blijf vooral lekker zo doorgaan, wat heerlijk dat je een baan hebt die zo goed bij je past! Dat maakt een lichte daling in je bezoekcijfers helemaal goed, toch? 🙂 Ik kijk uit naar je wijnblog, sinds jij blogt over wijn kan ik er erg van genieten om meer bezig te zijn met waar de wijn vandaan komt en hoe het smaakt en welke wijn bij welk eten past etc., zo leuk!

 26. R.

  Of misschien met de Jan, ook een magazine dat veel gelezen wordt en down to earth is, volwassen, overzichtelijk, Hollands en toch de focus heeft op genieten. Nogmaals misschien is het een enorme flut tip.

  • Cynthia Schultz

   Alle tips zijn welkom! Superlief juist dat je meedenkt. De Libelle-lezeres is wel wat ouder, 40+, maar daar zit dan wel iets overlap in. Ik ga er eens over nadenken 🙂

  • Luna

   Dat is best een goed idee. De Libelle! Maar de flair zou je ook kunnen overwegen. Die is qua doelgroep gelijk aan de Viva, maar qua onderwerpen iets meer als de Libelle. Minder heftig/gericht op choqueren ofzo. Viva is een beetje als de Linda, Flair is meer als de Libelle. Enne ik vind de Libelle echt al sinds mijn 15de een leuk blad, en ben nu nog lang geen veertig plus maat lees het graag. Geld vast voor veel meer jonge mensen!

   En natuurlijk gefeliciteerd met je blog! Het grappige is dat ik misslipgloss nooit echt heb gevolgd, maar nu wel vaak op je site kijk. Ben benieuwd naar je wijnblog!

 27. R.

  Gefeliciteerd, en ik weet niet of je zit te wachten op een marketing tip maar ik zou een samenwerking met de Libelle proberen aan te gaan. Op een 1 of andere manier zie ik veel raakvlakken en het is volgens mij nog steeds het meest gelezen magazine in Nederland (ik denk dat veel lezers op zoek zijn naar een blog maar geen geschikte kunnen vinden, tussen alle blogs voor dertienjarige). Misschien is dit echt een flut tip, in dat geval gooi hem lekker in de prullenbak.

 28. An

  Je bent zowat de enige blogger die ik nog niet ontvolgd ben. Blijf zo verder doen, dus!

  • Yolanda

   Grappig hier precies hetzelfde
   Ik volg Cynthia al jaren, via miss lipgloss meeverhuisd waar ik andere blogs niet of nauwelijks meer volg

   Gefeliciteerd met deze mijlpaal Cynthia !

 29. Anna Laura

  Gefeliciteerd! Alweer twee jaar! Ik begon je net te volgen toen je overging naar cynthia.nl maar pas de laatste weken lees ik je blog weer actief en geniet echt van je blog! Ik vind de meeste onderwerpen waarover jij schrijft ook interessant dus lees je blog elke keer weer met veel plezier. Op naar nog meer mooie jaren!

 30. Melissa

  Gefeliciteerd!! Ik volg niet zo heel veel bloggers, maar ik vind je wel de beste! Bij jou zal je niet snel voor de verrassing komen te staan dat er om onduidelijke redenen geen blog is gepost en als je een keer iets niet hebt gepost, dan vermeld je dat duidelijk. Je bent helder in je communicatie en plaatst (meestal) interessante artikelen. Ga dus zo door! Ik zou denk ik alleen soms niet zoveel ingaan op de mensen die een negatieve opmerking plaatsen. Ik heb het gevoel dat je je dan enorm aan het verdedigen bent en dat is niet nodig. Jij leeft jouw leven en dit is jouw blog en als iemand dat niets vindt, dan gaan ze maar weg (zoals je zelf ook al schreef).

 31. Anne-Marie

  Gefeliciteerd en dikke knuffel terug. Je doet het fantastisch. Ik ben er trots op één van die 150.000 te zijn voor wie je wilt schrijven!

 32. Annemiek

  Gefeliciteerd! 🎈🎉🎁🎂

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik de vele beauty artikelen en video’s wel mis maar ik volg je nog steeds heel graag. Je schrijft leuk en de artikelen zijn divers. Moet eerlijk zeggen dat ik de artikelen over wijn niet interessant vind maar die sla ik gewoon over. 😉 Je bent inderdaad heel echt en lief en leuk en dat blijft mij aanspreken. Goed gedaan. 🤗😘

 33. Nel

  Ik ben je pas echt beginnen volgen sinds cynthia.nl. Geniet van ‘je’ verjaardag en hopelijk kunnen we er nog vet veel vieren

 34. Jacky

  HBD! Ik ben met je meegegroeid denk qua interesses en waar je bent in je leven en lees ook liever dan dat ik YT kijk. Dus voor mij blijft Cynthia.nl mn ‘ochtendnieuws’ – veel gezelliger dan de ellende op de NOS om 8u.
  Meer ongegeneerd jezelf zijn – mooi verwoord! Ik ga hem onthouden en vind idd dat je dat doet. En je bent mooi als je ongegeneerd jezelf bent <3

 35. Mariska

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier graag kom lezen en de persoonlijke touch net wat leuker vind dan op Miss Lipgloss. En als hier artikelen staan die mij niet interesseren dan lees ik ze niet, zo kan het ook. Maar leuk ook dat je nu cijfers deelt en 150.000 is super veel! Je mag daar natuurlijk gewoon trots op zijn 🙂 Gefeliciteerd!

 36. Marieke

  Gefeliciteerd! Je blog lees ik erg graag en op Insta zijn je stories ook leuk! Blijf zo doorgaan, ik blijf echt nog wel even hangen!

 37. Silvy

  Hey Cynthia! Gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van Cynthia.nl! Ik volg je al sinds mijn 15e (sinds Misslipgloss, ik ben nu bijna 26), ik heb je gezien bij het I Love Beauty Event (de huiskamer) en bij de Bijenkorf in Breda (voor je boek) en hoewel ik niet (meer) actief ben met commenten, lees ik je artikelen nog wel regelmatig. Ik heb echt bewondering voor het feit dat je na al die jaren het nog steeds voor elkaar krijgt om leuke content online te zetten. Ga zo door zou ik zeggen! 🙂 Liefs!

 38. Annelies

  Gefeliciteerd! Ik volg je inderdaad al van het prille begin op Miss Lipgloss en het is heel duidelijk dat jij door de jaren heen geëvolueerd bent. Dat is echt heel mooi om te zien. Je voelt dat je dit met alle liefde doet en niet omdat het moet. Je inspireerde me jaren geleden om mijn eigen blog te beginnen en nu weer om helemaal opnieuw te starten met iets dat beter bij me past. Bedankt daarvoor! ♥️

 39. Carolien

  Gefeliciteerd! Goed om te horen dat je zo goed in je vel zit. Ik vond misslipgloss al leuk, maar Cynthia.nl nog leuker. Ik ben echt blij jouw blogs te kunnen lezen met inhoud :).

 40. Misssannah

  Het is ook echt een leuke blog en grappig sinds een half jaar ofzo zelfs nog leuker/beter weer, in de vibe 🙂 ik weet niet kan jiet zeggen wat precies. Maar meer precies zoals je het schrijft hier en de laatste maanden echt een mooi ritme en afwisseling en fijne toon super hoor. Gefeliciteerd

  • Misssannahcake

   Even extra t was altijd al een leuke blog hoor niet sinds enkele maanden (voordat ik verkeerd begrepen wordt door mn onhandige schrijfstijl) 🙂 ik vind zelf echt de afwisseling en ritme heeel fijn, alle onderwerpen. T is een flow die heel soepel lijkt te ontstaan. Fijne dag,

 41. Ilse

  Gefeliciteerd!! Ik zal je eerlijk zeggen, ik volgde je al een hele tijd als misslipgloss.nl, en hoewel ik je toen natuurlijk ook leuk vond (anders volgde ik je niet ;-)). Vind ik je nu veel leuker! Zoals je zelf zegt, je kunt veel meer delen wat jij leuk/belangrijk vindt en dat merk je terug in de artikelen. Ik lees nu veel meer artikelen van je dan op misslipgloss, heerlijk!

 42. Debby

  Wauw 2 jaar! Gefeliciteerd! Lekker van genieten. Doe ik ook met je leuke blogs 😉.

 43. Diana

  Proficiat!! Ga zo door en blijf lekker jezelf, ik verheug me steeds weer op een nieuwe blog! Smikkel maar lekker van de taart 🤗

 44. Denise

  Jeetje, nu voel ik me oud 😉 Volg je nog steeds graag, en ook jouw wijn blog heeft sowieso 1 volger. Goed bezig en ga zo door!

 45. Sanne

  Gefeliciteerd! Ik ben je vanaf de switch naar Cynthia.nl gaan volgen, ik heb weinig met beauty en de content van Cynthia.nl past helemaal bij mijn interesses :).

 46. Cato

  Gefeliciteerd Cynthia! Ik volg je al heul lang (al reageer ik bijna nooit), en eerlijk: ik moest even wennen toen MissLipgloss veranderde in Cynthia.nl, maar nu is jouw blog eigenlijk de enige die ik nog echt volg en echt leuk vind. Ik lees veel liever dan dat ik YouTube kijk, dus van mij mag je zo doorgaan 🙂 Ik vind ook heus niet elk artikel even interessant, maar je schrijft gewoon lekker en je doet dit met passie – en dat zie je! Ik vind je een tof en oprecht mens, een verademing tussen al dat neppe gedoe!

  • Cynthia Schultz

   Dank je, en wat goed dat je gewoon lekker leest wat je leuk vindt 🙂

 47. Jans

  Van harte Cynthia! En zoveel bezoekers heb je niet voor niets; je hebt by far de leukste blog. Je artikelen zijn divers en interessant. Ik waardeer het erg dat je bijna dagelijks iets nieuws plaatst, van goede kwaliteit. Dikke complimenten!! Liefs!

 48. Jennifer

  Ik volg je nog steeds graag omdat het real life en eerlijk is. Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! 😊

 49. Lien

  Leuk om te lezen! Ik volg je nu een halfjaartje ongeveer, vooral op Instagram. Maar de blogs zijn ook leuk om te lezen en ik vind de structuurjunkie producten echt fantastisch – ga ik zeker uitproberen!
  Vind t ook echt fijn dat je zo eerlijk/open bent:) Op naar het volgende jaar!

 50. Leonoor

  Van harte gefeliciteerd! Ik lees elke dag met heel veel plezier je blog!

 51. Yvonne

  Gefeliciteerd Cynthia! Je bent de enige die voor mij écht voelt. Doe waar je je lekker bij voelt, want dan straal je dat ook uit in je blog 🙂