Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Zullen we samen 2023 Boosten?

Wil jij… ⚡je plannen voor 2023 helder krijgen? ⚡stoppen met twijfelen? ⚡een ander 2023 dan hoe jouw 2022 eruit zag? ⚡meer focus? ⚡van mij leren op het gebied van dromen, doelen en plannen? Doe dan mee met de Structuurjunkie 2023 BOOST. Samen gaan we aan de slag om terug te blikken op 2022 en toffe plannen te maken voor 2023.

Leestijd

Foto: Atelier Mabel

Ik ben hier op Curacao en samen met mijn vriendin Kim deed ik afgelopen week een 2023 BOOST. We blikten terug op het afgelopen jaar, leerden van gemaakte fouten, vierden wins en bespraken waar we echt trots op zijn, én we blikten vooruit op 2023.

Wat wil ik doen? Wil wil ik NIET meer doen? Wat zijn mijn doelen en hoe ga ik die bereiken?

Dat was zó vet.Beide gingen we er helemaal van áán. Zo zag dat er uit:

‘De 2023 BOOST sessie met Cynthia deed ik omdat ik mijn doelen en plannen voor het komende jaar heel concreet wilde krijgen. Dat is gelukt: ik weet nu wat ik wil bereiken en ook is er een duidelijk plan wat ik wanneer ga doen.  Ik heb zelfs de eerste stappen al gezet!’

En toen dacht ik dus afgelopen week…

Dit kan ik ook met JOU doen.

Dus: op 28 december, de periode dat alle andere mensen in een soort twilight zone zitten van ‘hoe laat is het, welke dag is het en hoezo heb ik zoveel gegeten’, gaan wij om 9.30u samen de Structuurjunkie 2023 BOOST doen. 2,5 uur lang loods ik je er doorheen, online, en zorgen we ervoor dat je heldere plannen hebt voor het nieuwe jaar.

Met een concreet werkboek, heldere opdrachten  en natuurlijk doorspekt met uitleg en teachings. Er is genoeg ruimte voor vragen.

De prijs is €139, maar tot en met vrijdag 18 november geef ik je een dikke korting van €40 en betaal je maar €99.

klik hier om je ticket te regelen.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.