Win Structuurjunkie masterclass met pre-order

In januari verschijnt ‘Werkboek voor een structuurjunkie in spe’, mijn tweede boek! Ik kan echt niet wachten. Eind januari organiseer ik een Structuurjunkie masterclass en daar kan je bij zijn als je een pre-order doet. Ik leg je in de video en in deze blogpost alles uit over hoe je mee kan doen!

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien.

Als je een pre-order doet voor Werkboek voor een Structuurjunkie in spe, maak je kans op een van de 30 plekken voor de Structuurjunkie Masterclass in een van de laatste weekenden van januari 2018, in Utrecht.

Klik hier om Werkboek voor een Structuurjunkie in spe op Bol.com te pre-orderen.

 

Dit is ‘m! OMG. Dat witte vlak is een los buikbandje, als je het werkboek gaat gebruiken kan je deze eraf halen.

Wat je moet doen om kans te maken op een plekje:
– Doe een pre-order van Werkboek voor een Structuurjunkie in spe.
– Maak een foto of screenshot van de bon.
– Mail deze naar info@blossombooks.nl o.v.v ‘structuurjunkie’.
– Vermeld in de mail jouw grootste dilemma als het aankomt op planning, productiviteit en doelen.
– begin januari krijgen de winnaars en winnaressen bericht én meer inf over de exacte datum, tijd en locatie.

Ik heb er megaveel zin in, tot eind januari!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

20 reacties
 1. Denise

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik best moeite heb met het feit dat jij het boek hebt geschreven. Je hebt eerder een burn out gehad (teveel hooi op je vork genomen) en je hebt zelf toegegeven nu minder te werken. Ik vind het erg sterk van je dat je minder bent gaan werken om meer tijd voor jezelf te hebben. Maar het feit dat je nu voor de 2de keer in korte tijd over je eigen grens heen bent gegaan, laat voor mij zien dat je misschien teveel plant, of te perfectionistisch bent? Ik vraag me dan ook af in hoeverre je boek mij zal helpen, of er juist voor gaat zorgen dat ik ook teveel ga plannen.

  • Cynthia Schultz

   Dat ik nu rustiger aan doe heeft meer met privé en mentale zaken te maken dan met het plannen 🙂

 2. Charlotte

  Wat gaaf! Ik doe mee hoor 🙂 Kan wel wat meer structuur gebruiken om mijn lifestyleblog en muzikale activiteiten wat meer in balans te brengen.

 3. Anoniem

  Echt…De titel van het boek. Zo niet pakkend! Je struikelt er zelf bijna over.

 4. Al

  Volgens mij loopt het geluid niet exact synchroon met het beeld (of dit kan aan mij liggen)!
  Ben benieuwd hoe je alles vorm gaat geven.
  Succes!

 5. Sanne

  Hoi Cynthia,

  Super leuk dat je dit werkboek uitbrengt! Ik ben zelf een gestructureerde planner, waarin ik soms door kan schieten (met een burnout op dit moment tot gevolg). Is dit dan wel iets voor mij?

 6. Minka

  Gefeliciteerd super goed gedaan! Dit boek is voor mij niet ‘nodig’ maar ik hoop dat je er veel mensen blij mee maakt. Mooie strakke vormgeving ook.

 7. Elisa

  Ik denk niet dat het is voor mij is.. ik ben van nature gelukkig al gestructureerd :). Had ook wel een andere cover verwacht, iets dat wat meer bij je website past.

 8. diana

  hoi Cynthia, ik heb hem al besteld op bol.com, hier stond alleen dat hij de 7e van november al uitkwam en hij staat bij mij in mn bestellijst als “wordt verwerkt”klopt dit dan wel?

  groetjes Diana

 9. MandyR

  Heb hem besteld! Kijk er naar uit, en hoop enorm met de masterclass mee te mogen doen.

 10. Mandy

  Besteld 😀
  Ben erg benieuwd, vanavond ook nog even het filmpje bekijken

 11. Sanne

  Hoi Cynthia,

  Wat geweldig dat je dit werkboek uit gaat brengen! Ik ben juist al een gestructureerde planner, maar een beetje op de verkeerde manier. Té gestructureerd en kan er dus in doorschieten (met als gevolg een burnout…). Is dit dan wel iets voor mij?

 12. Naomi

  Vervangt jouw boek een planner/ agenda? Of moet ik het meer zien als een naslag-/ instructieboek? Ik heb dit jaar een Passion Planner gebruikt en deze vond ik erg fijn en ben eigenlijk van plan om die volgend jaar ook te gebruiken..

  • Cynthia Schultz

   Nee het is geen planner of agenda 😁 Het is een werkboek met uitleg en opdrachten.

  • Lou

   Bedankt voor je antwoord! Dat vroeg ik me ook af. De tekst op bol.com vond ik wat vaag over wat het boek nu precies is en ik zag zo snel ook geen preview. Ik weet dat ik niet direct tot de Blossombooks doelgroep behoor, maar ik merkte dat ik de promotietekst wat te weinig informatief vond.

  • Jolien

   Dat vroeg ik me dus ook af 🙂 Ik twijfel nog om hem aan te schaffen. Je bent heel duidelijk in wat je met het boek wil doen, wat je wil bereiken en wat het idee erachter is, maar ik mis een concrete voorstelling om het mij echt duidelijk te maken. Op Bol kan je bij sommige boeken een (deel van de) inhoudstafel zien, of een voorbeeld van een bladzijde. Misschien kan het bij jouw boek een voorbeeld van een opdracht geven? Dat kan een heel eenvoudige opdracht zijn, maar dat is toch representatief. Op die manier zien potentiële kopers ook concreet wat ze in handen gaan krijgen.

 13. Liset

  Ik ben heel erg benieuwd naar je boek! Als hij straks te koop is, wil ik er zeker even doorheen bladeren of het wat voor me is :).

 14. Susan

  Leuk! Ik had er al een tijdje niks meer over gehoord maar ben benieuwd hoe die er straks uit ziet.