Win een wandeling met mij – pre order mijn boek Wandellust

Op 15 september is mijn boek Wandellust eindelijk te koop. En om dat te vieren kan je een wandeling met mij winnen! Op 10 oktober ga ik samen met 20 mensen met wandellust een uurtje wandelen bij de Soesterduinen (een plek uit het boek) en daarna uiteraard koffie drinken met lekkers. Lees even verder om te zien hoe je daar kans op kan maken!

Leestijd

Ik heb weleens eerder spontane wandelingen met lezers georganiseerd en dat was zó leuk. Nu doen we dat weer, ter ere van de lancering van mijn boek Wandellust. In Wandellust deel ik mijn grote liefde voor wandelen met je. Meer dan 20 van mijn favoriete wandelplekken in Nederland staan erin. Geen routes, maar wel prachtige foto’s en uitleg over de plekken, zodat je er lekker zelf kan gaan rondbanjeren en een beetje verdwalen – dat is veel leuker dan een route volgen.

Op 10 oktober ga ik met 20 mensen die óók wandellust hebben (letterlijk en figuurlijk) om 11u een uurtje wandelen in de Soester duinen. Daarna doen we koffie met wat lekkers en je krijgt een goodiebag. Wil jij kans maken daarbij te zijn? Koop Wandellust dan als pre-order (dat kan via de link en bij je lokale boekhandel) en stuur je bonnetje naar promotie@kosmosuitgevers.nl. Zet in het mailtje ook even waarom jij nou zo graag mee wilt wandelen. Je kan meedoen tot 14 september. Je krijgt rond 15 september bericht van Kosmos met alle verdere informatie. Als je het boek al besteld hebt, kan je uiteraard ook meedoen.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

7 reacties
 1. Anita te Gussinklo

  Mooi, ik ben heel benieuwd naar het boek.
  Ik heb een pre order gedaan en het zou ontzettend leuk vinden om mee te mogen wandelen.

 2. Kelly

  Ik ben heel benieuwd! Komt er ook voor de e-reader?

 3. Lucinda

  Zeer mooie opmaak als ik het zo al zie. Ikzelf ben ook erg van het wandelen, maar dan vooral in mijn eigen omgeving. Moet er echt even tussenuit elke dag.

 4. Amber

  Ziet eruit als een heel mooi vormgegeven boek!

 5. VWillemse

  Super mooi ziet het er weer uit.
  Zag een klein stukje over Zoutelande en Domburg.
  Daar woon ik zelf in de buurt en kan dus beamen dat het daar prachtig is om te wandelen.
  Heel benieuwd naar je nieuwe boek.

 6. Amélie

  Ik las laatst in de krant een recensie van een boek van Twan Huys met dezelfde titel, lijkt me wel onhandig 2 boeken over wandelen die Wandellust heten. Toeval?

  • Kimberley

   Lijkt inderdaad toeval te zijn.
   Charlotte’s law heeft er op haar website over geschreven. Als je Googlet op ‘Charlotte’s law wandellust’, is het artikel de 1e hit.