Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Win een wandeling met mij – pre order mijn boek Wandellust

Op 15 september is mijn boek Wandellust eindelijk te koop. En om dat te vieren kan je een wandeling met mij winnen! Op 10 oktober ga ik samen met 20 mensen met wandellust een uurtje wandelen bij de Soesterduinen (een plek uit het boek) en daarna uiteraard koffie drinken met lekkers. Lees even verder om te zien hoe je daar kans op kan maken!

Leestijd

Ik heb weleens eerder spontane wandelingen met lezers georganiseerd en dat was zó leuk. Nu doen we dat weer, ter ere van de lancering van mijn boek Wandellust. In Wandellust deel ik mijn grote liefde voor wandelen met je. Meer dan 20 van mijn favoriete wandelplekken in Nederland staan erin. Geen routes, maar wel prachtige foto’s en uitleg over de plekken, zodat je er lekker zelf kan gaan rondbanjeren en een beetje verdwalen – dat is veel leuker dan een route volgen.

Op 10 oktober ga ik met 20 mensen die óók wandellust hebben (letterlijk en figuurlijk) om 11u een uurtje wandelen in de Soester duinen. Daarna doen we koffie met wat lekkers en je krijgt een goodiebag. Wil jij kans maken daarbij te zijn? Koop Wandellust dan als pre-order (dat kan via de link en bij je lokale boekhandel) en stuur je bonnetje naar promotie@kosmosuitgevers.nl. Zet in het mailtje ook even waarom jij nou zo graag mee wilt wandelen. Je kan meedoen tot 14 september. Je krijgt rond 15 september bericht van Kosmos met alle verdere informatie. Als je het boek al besteld hebt, kan je uiteraard ook meedoen.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.